aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 dobro jutro vsem skupaj.evo odpravljam se v službo. končno sem spet začela telovadit zjutrej... jupi! ful boljš se počutim. danes bo zopet en deloven dan... vam pa želim čim bolj prijetnega! spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Jutro x!x Počutim se, kot da bi me kdo držal v primežu...vem, da je taka notranja stiska najslabše, kar si lahko delam v tem trenutku...ampak, kot je nekje Cosma napisala, rakice vse čutimo z želodcem... :xx!: Strah me je...in ne morem si pomagati.Včeraj, ko sem prišla domov, sem se spravila pospravljati podstrešje...pa ne moje ...v hiši...se mi zdi, da fizično čiščenje najbolj pomaga...Tečno je, da se najbolj pomembne odločitve podpisujejo v času retro Merkurja...pa je tajming tako nanesel, da ne gre drugače...fajn je, da sva z možem tako usklajena, on vidi kozarec na pol poln...jaz, da je napol prazen...pa potem sediva in vse ponovno preštudirava...in ugotoviva, da je ravno nekaj na sredini...med polnim in praznim... temu jaz rečem ljubezen na dolgi rok... ...ko v stiski stopiš skupaj...in so vsi nesporazumi postali nepomembni...in moč najdeš v objemu...čeprav so težki cajti...mi je fajn, ko vidim, kako sva si blizu...še vedno dream team... mejte se...jaz grem novim zmagam naproti x!x Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 To je pa lepo, Astra, kaj pa pol zelodci in vse tole, ce je tko fejst vse! Ahoj vsem, Volk upam da zuriras do daske! Jaz sem danes se grozno tecna zbudila, se mi je zdelo, da kar v tri krasne garam, da sam jaz ne dobim placila za svoje delo, da sam jaz v samoti delujem, da sam jaz moram vse sama, da sam jaz vse... vse mene caka in nihce ne ceni mojega dela. Prav ono cist bad... da grem v sluzbo in potem sebi, ce se hecam, kdo me bo pa hotel pri 40ih, ce ne znam nic delat?Risat pa slogat pa pet al kaj. Tolk bila slabe, da sem kar mal zarjula pa v steno nabila (sam ne z roko, tolk sem se spametovala, vseen ) z nogo, ono, hhhh!, da mal dam iz sebe.Pol sem se pa usedla za racunalnik in zacela pisat dalje hise in v smehu in dobre volje ze razlagala Mitji, kako mi je vceraj in te dni jo godel merkur in vsi. Se dobr, da sem riba. Sam preklopim gumb, pa sem drugje, sam dat se mi mora, a najprej pa je cist fajn mal v badu bluzit.Pol ugotovim, da cist rada vse to pocnem in da bo ze tud zame se prilivalo in fidbekalo. Ampak tole, retro merkur: vceraj - brez benza, telefon mi ne dela (kljub temu da smo v soboto poslali po faxu dokazilo o placilu, se do danes niso spedenali), grem na banko, vidim, da se niso obracunali racunov, ki sem jih prejsnjega dne placala (lenuhi, vse dlje traja), me v trgovini nekdo klice, nekaj zelo nujnega, mi crkne baterija na mobiju , pridem dam, si hocem skuhat kavo, zmanjka plina. :D pa se ne bi clovk smejal. No plin bodo zdajle pripeljali, za telefon se mi pa sploh ne da ufuravat. Bo ko bo.Se boljs, me ne bo noben gnjavil. p.s. ohh, se dobro da je kopalnica pod streho do tegale retromekrurja Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Kaj ni danes AIDS Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Jo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Evo mene spet ... sem rekonvalescent, kak teden kar sem iz bolnice, so me spet malo (no,ja, to pot malo več) šniclali...Ampak zadeva je izpadla zelo dobro. Tale moja stvar se mi vleče že 14 let in me občasno trešči po glavi... še dobro, da me lahko sproti "popravijo". Kar dobro so me poštimali. Z alternativo mi je sedaj ni uspelo odstraniti, gotovo pa sem si naredila veliko dobrega, saj se vsi čudijo ker sem kot da mi nič ne fali in tako se tudi počutim. Dan je lep... kljub temu, da je zunaj sivina Uživajte maksimalno!! Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Daisy, pa te res zacutim vedno... danes zjutraj sem se nate spomnila, pa me je prav malo 'zaskrbelo'.'Sniclali'? Ampak glavno, da je 'izpadlo dobro'. Me ful veseli! x!x Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Daisy dobro te je videti spet Imej se max Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Glih sem si hotla na elektriki skuhat kavo (vdaja!), prinese plin in jo ze kuhcam.Sam. :xx!:Ob 'predaji' jeklenke sem jo jaz tolk cudno zagrabila, on pa nekak 'gor potegnil', da me je ful zalomilo v clenek na prstancu, NATANCNO tam kjer imam od pred dva dni urez (ki je mal ratal zabuhel in vnet, ker si nisem dala prec propolisa gor), tko da imam cist rdec, zabuhel, modrikast in porezan prstanec na levi roki. :\\\Ampak mam pa plin. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Tole tudi skoraj meni podobno Retro merkur - takrat nekako ostanem brez mobitela..že me itak non stop baterija zezala..za ziher pa se je zdaj še preščipnil polnilec..torej sem še brez polnilca ostala. Saj ga itak nekak ne pogrešam no.. Aja - včeraj skozi spravili tehnični za charadeka(tik pred zdajci ), sva se s Š. dobro uro okrog vozačkala, da je ja bil segret in na pravi temperaturi..mu pravim potem, ko zavijeva z avtoceste - kje pa sva? Se reži: Če bi tebe kdo ugrabil ti ne bi rabil zavezati oči. Poti nazaj v nobenem primeru ne bi našla To je res..(če se spomnim nedolgo nazaj..jaz in močvara..pa dolgo dolgo nič )Daisy wb..glavno, da si ok Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>, tko da imam cist rdec, zabuhel, modrikast in porezan prstanec na levi roki. :\\\Kaj se sekiraš, saj nisi levičar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 vcasih sem, natakam recimo z levo, levi uch si mazem z levo...A to ves, da sem popravni izpit iz matematike v prvem letniku subicke naredila dobesedno z levo roko? a ni kul? Ej kaj pa zdaj - 'nadaljevanje'... kuham jaz lepo kavo... jasno pozabim, voda ful povre, jo dodam, grem naprej sedet...Pridem prejle tja? Mal manjkal, da ne sam da mam plin, ampak bi imela se ogenj! Ej, raztresenost... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 fircik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Pih, ne kupim. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Auch, Marsa! Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Ja, mislim halo!No res da mi tam kvadrati vsi zivi so pa tak, pa mars pocas uletava na asc pa tak... no najprej mora bit se na neptunu (aja, to bom spet kaj poplavljala).Jaz ful ene skode delam, v bistvu... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Kwa bi šele blo, če se neb na astrologijo spoznala ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 x:Dx Ja, bogve... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Pijuckam kaficu... varno... razen da imam zabuhel pa tak ves bogi prst. porezan in priscipnjen.Kot da kao 'parklje nekam tlacim'. Bljek, kava je mrzla ze. :\\\\\\\\ eehhh. glih mlacna taka, najbolj zanic. ajde pol vsaj mrzla...Tamle sem prezala na sinicki, pa sta mi usli, ko sem tolk blizu njiju zzznk, zzzzzznjjnnnn (ko se tam zoomira in vse).Mislim da sta celo bili plavcka. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Daisy, fajn, da si se oglasila... ..in še bolj fajn, da si dobro... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Dober in lep dan, pa lahko noč obenem, pridem nazaj ko bom kaj boljši , vi pa pazite nase, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 haha, , halo, schtraufenpacht. Klice frendica zdajle na gsm, ti, kaj naredi vas telefon? Aha, ok, ciao.pa pomislim, glej jo, kok je frenda, ji sploh nisem hotla tezit, naj zame to na telekomu preverja, ker ima r.d., pa tamalega bolnega... No in me klice zdajle nazaj, da je zatezila kao ('ker ji je slo ze na zivce' - da sem brez telefona ), da so odklopil, mi pa smo placali ze v soboto, poslali po faxu in se vedno nic.In kaj se je izkazalo? Sploh nam niso telefona odkloopili!! je ona debelo gledala baje, ker ni bil noben nalog izdan (+'da se racuni kar redno placujejo', da skratka ni nic bilo s tiste strani).Klice na motnje, ugotovijo da ni nic, in je ocitno v aparatu in moram zdaj nekaj resetirat al kaj...Bom pocakala, da mitja pride. p.s. je rekel, hehe, vrati pare... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Borism dober spanec je tudi dragocena in zdravilna zadevaMarsa, hladn kafe pravjo, da je za lepoto Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Merkur...retro... Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts