Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 ja saj, Stanka, saj zato sem pa tolk lepa. * ja, direkt, kok imam enih teh stosev, s priklapljanjem in odklapljanjem.pa bojim se luc prizgat (ko je uran v igri - jaz prizgem luc in eksplodira, samo meni se to zgodi). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 pa smo odkrili tvoj adut Uran in luč praviš-> tak je meni postalo jasno, da sem zaljubljena: ko sem luči prižigala ob najbolj sončnem dnevu, potem se mi je počasi zabliskalo, kaj je z mano...poleg drugih odklopov Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 dons je bla ful gužva v službi... je hitro minilo... lep pozdravček... letim po opravkih spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Stanka, saj tebui bi moral tud urancek poleg neptuncka sponckat.. ja, moj adut. Aiwa, fajn bod! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja saj, Stanka, saj zato sem pa tolk lepa. * ja, direkt, kok imam enih teh stosev, s priklapljanjem in odklapljanjem.pa bojim se luc prizgat (ko je uran v igri - jaz prizgem luc in eksplodira, samo meni se to zgodi). Meni tudi....vsake toliko časa mi serijsko pokajo žarnice... * če imaš ISDN in prenosno slušalko, ga resetiraš tako, da mu vzameš baterij (iz slušalke) ven in jo daš nazaj. Meni se je tudi že to zgodilo, pa sem dobila taka navodila... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Uspelo mi je Malokdo je verjel, da mi bo, tud samga me je bilo strah. Yessssssssssssssss Največja nagrada pa je zame solza v očeh sicer zlo hard djeda, ki sem mu pomagal...... Uspelo mi je, uspelo mi je.........juheeeeeeeej, juheeeeeej ...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 (*ceprav pojma nimam za kaj gre). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Po mojem je zmagal ....v pravdi najbrž.... Kakorkoli...čestitam Mick.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Mick..zdaj pa si še večji frajer v familji, ne.. pa na sms odgovori Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>...Malokdo je verjel, da mi bo... Mick ti si ja pravi as, kak si lahko sploh podvomo, valjda, da ti je ratalo! Bravo zate in za tistega "zlo hard djeda" Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 morgen.... tole pa zhe bolj chloveshka in okolju prijazna ura spal 14 ur ochitno trupelce nuca svoj cajt za vzpostavitev sistemano.....pa nej ga ma 666 zlomkou....tralalaps. mick whatever it is tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>:...okolju prijazna ura Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 'Jutro, Zlomk In čestitke, Mick(eni), whatever it is ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 mick, čestitkeeee...in da ne boš mislil, smo tle verjeli vate, po mojem ne sam jaz, ampak nas je bilo več takih you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Kaj je postal, deda Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 psiholosko se spravljam skuhat pasto, vmes pa gruntam... clovek, katerega x x se nahaja v x, je zelo... Pa mal v 'privlacnost', pa mal halo?, ne, to nismo mi, verjetn je cukr luna ali gou luna ali eva ali cool ali... ... ... pa 'kdaj pride elektricar' in 'kdaj bom mela omarco'? nekak me mika razdeviciti ono rakijico, sam je zapakirana totalno, cakam mitjo, ki ima se nek studio. :|| Ne bo druge kot da grem kuhat. pasto fizol, sem mal pozabila, sam bom ze kaj zmutila... hehe, mi je hecno kaksen vtis dajem... ena frenda na liniji je rekla: TI KUHAS? kao, ce si suh, ziher ne kuhas al pa slabo. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 MA KAKI BLABLABLAMARSA A SE TI DOSTIKRAT POGOVARJAS SABO....VIDIM,DA TI _________ KORISTIJO DNEVNIKISE NE DOLGOČASM, SAM BEREM NA HITR MAU, PA VIDM,DA EXTREMNOST DRZNO NARASCA KOT BESEDE NA PLADNJU PRVI DAN JE DANES. zlo rad obračam koledarje.SE UREDU ČUTM .slike so ratale, jablablabla. .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 ja, jaz dnevnika nikol nisem pisala, pa sem ga tud zato sploh odprla in tako tud zastavila. Ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ocitno so SE ENI GOVEDARJI odprli tole luno 29!!!!!!!!!!!!!pa to ni res... ne sam da mi hodijo v zelje, vse, se moram se jaz znjimi bezat!!!!!!!!!!danesd dobila kakih 4, 5 klicev ze - IZKLJUCNO iz stajerskega konca, z MOBITELA (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) jih name, na moj gsm posiljajo.(jasno ko 01 ne dela ).Za zblaznet... kje smo ostali? ... torej kaj pa si mislila, Bu, da je za jutranje lupcke samo? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>V to temo si lahko clani LN foruma zapisujemo svoje misli, zadeve... zase, za svoj, LNF dnevnik. Ce imamo kaj za povedati, morda zgolj, da si zapomnimo, da morda povemo sebi (pa ce bi pisali dnevnik, bi morda jutri pozabili, kam smo vse skupaj -in ce smo - sploh zapisovali), kar ne sodi drugam in o cemer se morda nismo imeli namena sploh pogovarjati (lahko pa tudi)... Ko ne gre za neke zakljucene, strnjene teme oz. misli, pa morda pri sebi kaj ugotavljamo... pa ne moremo spraviti to v nek naslov... ...nekak takole... saj je sicer ze 14., najbrz smo ze nekak osvojili point, tisti ki pa ga ni (in ki se v njem samo pogovarja recimo, kot na chatu) pa zdaj ponovno vidi, kaksen je namen teme. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 marsa, ti kuhaš.. ...ne štekam... UUU, rakijica, srbska ..upam, da se je mel Mitja fajn.. No, pa smo nekak... ...še una tesnoba Saturn -luna je popustila... Prejle sem pa fajn počvekala z enim lunatkom.. ...sem ga poklicala, ker so mi kamni povedali, da me neznansko pogreša... Grem na badminton, pol pa na en pir...samo enega, res... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 Ejjo! predno se odrolas... :||| hm, zdaj bom sco in zoprnica, kot da ti ne privoscim, pismu sam se ipak odlocam tule za 'frenda'... daj ne seri, to hocem sam rect. x!xne pretiravaj. badminton, enga indijancka (al kko je ze, da ne bo nepravilnosti zarad mojga napacnega interpretiranja).. pa dost. Ehh, se sem tu, pasta fizol se ne kuha tam sama cudezno. sam se enga pokadim, pa en snopcek spijem. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Ja, mama... saj bi jaz tut raj čik pa šnops... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. december 2004 Avtor Prijavi Deli 1. december 2004 ja, khm, zelo diplomatsko in prijateljsko od mene, v isti sapi, ne seri, zdaj grem pa jaz na snops. se sem na cvicku, ne skrbi. :P Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Tenkjuverimač Marsa, dolores, stankaa, aakhut, coccinelle, Amis, Astra ....... vsem Astra, posluš mamo, mame sam dobro hočejo..... Paz nase. Ma, sm že 1x nazaj pisal, da mi je ratal v eni delikatni zadevi z obnovo postopka.......dans pa mi je ratal še prit do sodbe, ki je za mojga djeda ugodna, kaj ugodna, odlična. Pa tolk je pretrpu zadnje čase, bolan, še zdej ne vemo kako bo z njim na dolgi rok, pa je dans res srečen .....jaz pa tud.....trililitralalala.... Kako je en del faušnega sorodstva reagiral na to, rajš ne bom, kaj si bi tak fajn dan kvaru...... Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts