Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 Thanx Amis, , ja res, to sem pa prav jezna, ker ti vsilijo isdn (se znebili jih) v paketu adsl, po nepotrebnem, in zdaj pa tole... telefon, ki pri miru nekje stoji.In ker je adsl, bomo moral nekega hudega zdaj, ne bo sel skoz 'obicni' denimo daljinec (ker bom pa vsaj enkrat pac menjala ta butast telefon ko moram tam cepet). Ej, na servis ga iz principa ne nesem, ce tako da grem tja, grem sam zato da jim ga v glavo vrzem. :|| kaj naj zdaj s tem aparatom trapastim in tocno zdaj, ker to najbrz ni 20 pac pa 50 jurjev pa tak. ce ne vec, 70 pa tko... :|| Midva pa glih po kopalnici, omarce se narocava pa tak. Pa ker je brez veze, zato mi gre na zivce. Ajde, dotraja (saj zdaj bo pa pralni stroj tudi, ziher sem :||).. mah.. Schtraufenpacht!Zivemu cloveku se vse zgodi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 jp, živemu se res vse zgodi...ne vedno prijetno...brez veze rečt kaj več, itak veš you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 jaz imam pa po nevem koliko časa migreno, komaj čakam, da pride moj domov, da mu dam kosilo na mizo, grem v banjo, potem pa spat, aja vmes imam še nekaj za čarat sem danes naredila spet korak naprej, kolk je super, če greš in poveš, Mick, je delovalo... hvala ti, sicer dolg ostaja iti, ampak... no in izvem zanimive podrobnosti o neki osebi (sem se na napoved spomnila)... že skoz imam občutek da bo počilo, ampak dečva si je kriva sama... tule pa ne bom posredovala (mam mal ego ranjen... ), pih, samo človek sem...Marsa, mogoče bo pomagalo če ga vržeš ob tla... sej sem že tiho, pobož... retromerkur na delu s polnimi zamahi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Zoprno...kako prav sem imela... :xx!: samo, haloooo, kako ga ne boš nesla popravit????...in zahtevaj, da ti ga popravijo brezplačno, čeprav je garancija potekla...tudi pri avtomobilih kdaj popravijo kaj brezplačno...po izteku garancije...če uvidijo, da to neb smelo crknit v tako kratkem času... retro merkur... Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ej najrajs bi enga... na... na g se zacne. :||||||prekleta caplarija, valjda niso mislili da si kupujem adsl za en let, to ma da dela, ne pa da crkne prikladno TIK PO garanciji! saj se pritozim, ker to se mi pa res frzmaga, ker so v bistvu se na tak nacin znebili isdn (to vem iz prve roke) in zdaj pa tole. Mitji MOBI dela 5 let pa pol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ko ga rolas s sabo povsod. Tole pa tam stoji in kar crkne po 1 letu, mislim slamparija kok sem besna. :xx!: Marsa, če ti bojo zaradi poteka garancije težil in ne bojo hotl, me pOStn in morda ti bom lahko pomagal! Moja sestrična dela točno tam, kjer sklepaš pogodbe in mislim, da je servis zraven. Njena mama (moja teta), pa dela v upravi Telekoma! Res, če boš naletela na neprijaznost, mi prosim povej!Pa veliko sreče ti želim! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Natrixred Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 O, koncno tud jaz mal zvez. Hvala, ze to pomeni, ker jaz imam kar slabe izkusnje, nekak delujem tko cudn na ljudi (pa ceprav sem res zelo prijazna - no vsaj sodim da je moje obnasanje tako, mislim nisem ono, kot bi mroda kdo pomislil, taf in zadircna, sem vljuden clovek sicer)... no skratka in se na -ić sem in nekak... nisem pravi tip cloveka za zveze (plutonu na mc dela opozicijo mars iz 4. - skodozeljnez, birokrat, ki mu grem nan zivce, najboljs naredim, ce hocem prec sefa, kajti sam s temi se lohk v koncni fazi kaj zmenim). ja, ker res - telefon je tamle pri miru, pa tud blazno malo se psloh uporablja.Hmmm. se najvec ga uporabljam, da razlagam razlicnim narocnikom drugih sms storitev, kam naj klicejo. :||| Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Vsekakor, nikoli in nikdar ne delim praznih obljub! Tako da, če nekaj obljubim, to tudi drži! Kot sem rekel, če rabiš moje posredovanje, si bom rade volje vzel čas in šel s tabo tja, saj je osebno najboljše! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 No to je pa blazno prijazno od tebe, a upam, da ne bova rabila tega oz. te jaz s tem gnjavit, ampak najlepsa hvala! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Avtor Prijavi Deli 2. december 2004 a ne, glih sem hotla napisat, pismi, kaj dogaja, totalno vrenje!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 bohdej.... konchno doma.... meu vajo zhe ob 8ih zjutri :xx!: de bi jih ob takih nekrshchanskih urah :xx!: no...ponoch blo zhivahno vsacga mal...mal , mal , mal , mal , mal , mal ...pisano skratka 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Ne vem, če že veste tisti, ki imate na yahooju mailbox (jaz sem šele zdaj to vidu), da je na razpolago 250MB placa. Ni švoh, za to da je zastonj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 ok, res sem eno travarico ruknila, ampak milf al mipo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če že veste tisti, ki imate na yahooju mailbox (jaz sem šele zdaj to vidu), da je na razpolago 250MB placa. Ni švoh, za to da je zastonj Jaz sem opazil , to so povečali včeraj ali predvčerajšnjim FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 biu na sestanku jamarjeu zej pa DIREKTNO JAVLJANJE iz K4 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če že veste tisti, ki imate na yahooju mailbox (jaz sem šele zdaj to vidu), da je na razpolago 250MB placa. Ni švoh, za to da je zastonj Ja, sem jst tud porajtu, he, he! Sem glih čekiral maile! Dobr, ne? Opažam, da je forum še kar poln, kljub temu, da je pozna ura in jutri služba! Al je morda kak praznik in ni službe? Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Sicer pa ulovila gripo..ali kar koli pač. Bruham, driska, vročina, glavobol, miglja pred očmi..ne vem če bom uspela zdržati celo noč..definitivno pa bolniška.. Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Nat, pa pokliči...da si hudo zbolela....pa drž se Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> zej pa DIREKTNO JAVLJANJE iz K4 Pozdrav v K4 Astra Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 lahkonoč vsem ljubčki in ljubice, ter zvezdica... grem js spat, novim lepim dnem na proti ni blo slabo danes, nekam sem utrujen ampak to je kar prijetno, ... vsaj vem da nisem lenaril cel dan... Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Danes cel dan brez čarunalnika za zabavo ....zdajle sem domov pribremzala, smo spet delali za Bazar, zadnjo celodnevno- nočno pa še za domov sem si vzela malce, da bom imela še za ponoči kaj delat, če mi bo dolgčas. Jutri pa natovarjanje in pretovarjanje, škatle sem škatle tja...pretežko, pa same stare mame smo ...huh pestro. Še otroke sem popoldne pokasirala, za razvozit iz šole na plavanje in balet, zvečer pa party....Se vidim z enim lunatikom. Sva slučajno oba povabljena, pa se niti ne poznava Včeraj sem si ogledala Slovenci v vesolju v Mengšu in lahko rečem, da mi ni bilo všeč in ne priporočam, sploh! Samo ene 2-3 fore so ok...drugo, pa sploh ne nivoju. Upam, da so vsi prsti celi, da tisti, ki se ne marate še vedno vztrajate ali pa še bolj, ostali bolančkani, pobože in čimprejšnje okrevanje. Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Dobro Jutro in Dober Dan....lep petek in lep vikend vam privoščim, B. FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 o boris dobro jutro... tudi tebi prekrasen dan spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Hvala enako Aiwa FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Dobrojutrodoberdan! in obenem Na pomoč, ali ima kdo kak scenarij za en lušn skeč za novoletno zabavo? Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts