Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

dobrojutrodoberdanvsem...še posebej vam, tazgodnjim xDDx (stankaa, aiwa, borism).... x:px

...jutro se je lepo začelo in naj se tudi nadaljuje tako... xwizardx

mejte se... :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

js ne morem več mojga življenja, živet, pismu ene sanje so se uresničile takoj zjutraj pol sem se pa čist razjokal, kt mislim da še nikoli... :(
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Bro jutr x:Xx

Grem...saj veste kam....danes sem FR, fizičar, natovar-iztovar.

Marsa sem se včeraj nate spomnila in na LK zgodbe, ko sem prenašala kartone s knjigami... :V: kok je to težko.

Ajt grem ...da ne bom samo čvekala x:Dx

lep dan x:Xx vse zgodnjim in tapoznim

Nino, drž se :detelca: , neizpolnjene sanje včasih zelo bolijo. Pa pride striček čas in nam jih zaceli, potem jih pa celo pozabimo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Cosma, kolk si pridna... :palec:

nino.. :sori:

December me je ujel nepripravljeno... xrolleyesx ...verjetno zato, ker sem ves čas planirala, da odpotujem še pred Božičem...in me praznovalni vrvež ne bo ujel...mož sicer pravi, da sem neumna, ker sem se temu odpovedala, da nikoli ne vem, če bom še imela priložnost...ampak pred dnevi sem se dokončno odločila...s tranzitnim Saturnom v deveti je bolš tako...

Povabljena na en rojstni dan..pa ne vem...hm, težave z darilom, moram biti previdna, ker bo cel mb vedel, kaj smo prinesli...tukaj nič ne velja ono, darilo iz srca...bolj je važno, kolk je dragoceno.. xrolleyesx ...sploh ne vem, če se ne bom v zadnjem trenutku odločila, da ne morem...

Astra

Per aspera ad astra

"A mi vi posiljate vsak dan?" :|||||||||||||

kaj pa dobivate?

INFO LUna. ejjj, x:o)x x:px :sick:, to je spet nekaj novega....... :D

zdaj ko mi ne dela 01, me pa na gsm pac gnjavijo, povprecno 3 dnevno.

ej jej, kaksno imam. :P

Aja in kar brez pozdrava in vsega. ;)

Haj vsem! :palec:

Cosma, lepo od tebe, ja, uzas, tega si ne predstavlljas, dokler ne dozivis, pa se tedaj pa se itak dogaja ze tebi pa si ze ti bogi pa navadno nimas cajta tedaj za razmisljat, aha, takole je oni pol crkaval...

No, razen rakov pa se kaksnih. ;) :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:vragec:

morgen.... :o|o:

neki me glava zachenja bolet :o|o: :o|o:

pa zmeri na istem mestu....

bo treba pochas kacga vracha u beli halji obiskat :inocent:

pa nimam machka :vio: :vio:

cheprou....hmmmmm :inocent: se ne spomnim chist x:Dx

malo muzikaterapije pa bo x:)x

kak progresiv trance x:o)x

666 zlomkou...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

vem da te ne zanima astro varianta, a ti imas saturn na ascendentu, zdaj pa je bil precej aktiven ravno saturn in poleg tega tud nisi edini, ki ga glava boli v tem casu..

Da ne bos prec na kaj hudega pomislil.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ne morm verjet...po nekem času sem spet gor na forumu in karkoli sem odprla, se kdo s kom krega, žali..ugotavljam, da se ful enga folka kle gor ne prebavlja..v čemu je fora?

PEACE & LOVE

DON'T PANIC

al pa ne zna odjeb..nekoga brez besed..če mene kle en/a začne provocirat napišem sam no comment in to je to...bolš kot se spuščat v žolčne razprave, ki gredo vsem na živce, jetra... x:Dx
DON'T PANIC

nino, cist v badu? Bogi, na pa se enga lupcka od mene, za spremembo, ko sem glih pr lupckih nekak. ;) x:Xx

trapast. tu bluzim, zdaj se mi pa total mudi. :||

Nic, sibam v mest, fajn bodte! .palec:

aja surya, sem nate glih dons pomislila, ze napisala v pogresanih, pa mi je skenslalo, pa se mi ni dal se 1x pisat; da skratka... pomislim na koga, pa uleti.

Picasso

včeraj bila v ortu na koncetru ane pupedan... kakšen bend, kakšna vesela muzika! :palec: izviren rokenrol s primesmi vseh živih zvrsti, zabavni in kritični teksti, improvizacije, menjavanje instrumentov, uigrani... ste že doživeli štiriglasno petje na rokenrol koncertu? fuuuuul dobro. in na odru fantje še vedno delujejo kot da se zabavajo. po 12 letih v isti zasedbi!! mi sploh ni jasno, zakaj niso bolj uveljavljeni in priznani v slovenskem prostoru?! zame so med top5 ever!

http://www.orto-bar.com/koncert.html

edin to ni najboljš, da me čist vedno potegnejo k temu, da si naročim bevando, pol pa še eno, pa še eno... pa včasih še eno x:Dx. tko da je blo zjutraj :xx!: , zdaj pa je že xDDx

bila v papirnici, na banki, v službi, na pošti in ušpičila sem eno prijetno neumnost, se mi kar samo smeje... me zanima reakcija ;)

glavobol me pa noče zapustit, očitno se prav fajn pri meni počuti...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...