Skoči na vsebino

Vesoljni Dnevnik LNF 14

Marsa

Recommended Posts

:vragec:

pochas se bo treba v K4 spraut.....na uzhivanje x:px

program za dons pa tkole:

Digital Dungeon / UPBEATS

~večer tršega, podzemljskega bobnbasa

Dungeon's Lair:

THE UPBEATS (B.C. Recordings / Nova Zelandija)

Markoman (G2 Recordings, illegal kru, K4)

PlankTon (illegal kru)

Vizualije:

DEKAOS (K4)

Old school torture chamber:

NEXXI (G2 Recordings / Anglija)

Hose (illegal kru)

666 zlomkou.....upam de ker uleti....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 2,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

eden boljših dnevov sploh................. tko naspidiran da dol padeš............... noro, noro................ od nekih samooklicanih pomembnežev do največjih jošk v Sloveniji........................, če se tist k snifa koko tko počut' k jst zdej, ga čist štekam zakwa snifa........................ x:Dx x:Dx :palec:

jst mam res dober lajf x!x :palec: :palec:

sokrat, to bo riba/sco v povezavi z uranom, zame so parkrat mislil, da sem na koki, ker sem tolk na spidu skoz. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>Jaz pa bila danes na Sila bazarju x^x . Tam srečala eno fajn blond Japonko :eek: x:Dx , nakar je prišla še ena super bejba z zelenimi lasmi in tremi rokami :eek: x:Dx x:px

Ruski štant x:Dx ;

-kupim lepo matrijoško, poleg matrone matrijoške,

matrijoške? misliš: ma tri joške?

Hm; čudno, čudno ...

Matroška, drugač, he, he,... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>sokrat, to bo riba/sco v povezavi z uranom, zame so parkrat mislil, da sem na koki, ker sem tolk na spidu skoz. :)

Marsa.... ej, dons je nor dan.. x!x ................!!!! kwa se vse ni zgodil, pa dogajal............... vse superca!!!

energije mam tolk, da me razganja................... nič druzga mi ne preostane kot še malo v mesto..........

zdele sem se vraču iz Dolenjske, tko sem ga žgal............... da sem mislu, da ne bom zvozu, ampak res ............. sam' blo je pa noro...............res noro!!! x:Dx

ej to je pa merkur pa pluton zraven tisci - tako sem jaz vceraj!! divjala, dobesedno, iz mesta po celovski z enim xpet pa enim mitsubishijem, pa se passat je bil al golf, en vw skratka, elegantno, ne ono, kmecko sam na gas, duvancija, ampak ono... njami, milinca, snjk snjk, zviz zvoz... xDDx x;)x

danes pa ob vseh zblj-jih, napisala ze napoved (sam se korektura jutri), pa ze koncujem eno hiso spet. xsuperx

Torej jaz tud ful shus. xokx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ne, shus do daske! :palec: ;)

Joj kolk sem naredila zdajle... dons v bistvu... Hudo.

Zdaj grem pa lohk v horizontalo mal.

Buenas noches... :vio: xmusicx :mex:

Picasso

saj jaz se poslavljam, a v bistvu sem se odlocila da izkoristim umski potencial danes... tako se vedno pisem... :vio:

Pa ceprav pride majster zjutraj (xokx)...

Grem natapkat se tisti stavek, dva, ki sem si dolocla... :)

mirno noc. :palec:

Picasso

Br' jutr

Danes se počutim, malce naspano za razliko od prejšnjih dveh tednov. Bazar je že pod streho in mislim, da zelo uspešno.

Sem imela pa obisk Ruby&co. in pa Tinka se je oglasila :vio: smo skupaj kosilcali in kaki dve tri tudi povedali...a čas hitro mine.

Imela sem čudovit dan v čudoviti družbi včeraj, sem samo slikico nalimala v fotke, pol sem pa :sleeping:

Danes pa na raziskovanje mineralov pa še do knjižnega planiram priti.

Lep sončkast dan vsem x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

jutro - jaz že glino pripravila (včeraj tranziti niso bili na strani moje male - zjokala se je zaradi zapestja ter slabe igre, ni in ni šlo...), tibetančki so pod streho, posodo pomila, pospravila nekaj, cunje pobrala, druge dala prat... ampak glavobol mi pa še vedno družbo dela... in vidim da ura še deset ni - grem jaz spat nazaj ;)

jaz pa sla spat ob 5h, ob 9h mi je pa ze budilka tezila, zdaj je pa ze majster prisel.

... zdaj je pa ze sel, nic od moje omarce. :||||

Picasso

:sori: Kaj je povedal majster...

Da je drugi majster, vodovodar (ki sva mu hotla mal zatezit, ene par pripomb imava), ze nekaj casa v komi! :O: :V: , ker je padel z dveh metrov na glavo na beton. :V:

Grozno... pishuka, sam se nam je zrihtal.. in se dobr da se to ni pri nas zgodilo... :sori:

Se dobr, da sva ze placala revezu, da imava boljsi filing. xcrossfingx

Picasso

hvala xsrcx

čeprav je to, žal, sestavni del življenja in upam, da bo znala iz padcev potegniti kaj dobrega ven, v takšnem slučaju pa ne vem, ali naj bom mamica, ki samo tolaži hčer ali naj ji preko pogovora nakažem, da naj razmišlja o tem, da je mogoče bila boljša v obrambi, da so jo popolnoma sesule - očitno so imele nasprotne igralke navodilo, da naj jo zaustavijo, če ne zlepa pa zgrda... modrice ima po vsem telesu... aja so pa zmagale vse tri tekme ;)

sva se pogovarjali malce prej o obdarovanju, pravi, mami uživam s teboj, ko se sprehajava po trgovini, izbirava drobna darilca in si srečna... in jaz požrem solzice. Kako me pozna, zadnjič pride vsa resna k meni, pa me vpraša, zakaj sem žalostna...ugotovim, da je moje občutljivo dete včasih preveč odraslo in odgovorno ter da vidi tisto, kar želim skriti ne samo pred njo temveč tudi pred seboj...

Selene, ni potrebno skrivati, samo ne smes pa je begati s svojo zalostjo... kar torej ne pomeni, da moras ta custva potlacit, pac pa da moras bit trdna in vedno prisebna. :palec:

Picasso

mah ja sej vem... včasih razmišljam, da mi je dana s prav posebnim razlogom...

Držim pesti, za vodovodarja, da bo vse ok z njim... moja teta je bila kar nekaj tednov v komi in včasih si zaželi, da se ne bi prebudila...vsaka beseda, ki se jo nauči ponovno, je zanjo zmaga, ampak bolečine in nemoč je pa ogromna...

grozno... to me zelo prizadane, takele nesrecne usodne zadeve...se dobr, da nisva kaj tezila ze. :) ker sva rekla, da je bil majckeno 'slampast'. :||

Picasso

Oh kaj dogaja, same žalostne stvari :V:

Selene, za tvojo malo pobož in pa čim manj takih tekem.

Marsa, za **tvojega** vodovodarja xcrossfingx in pa za Selenino teto xcrossfingx

Čim prejšnje okrevanje. Take stvari mene vedno pretresejo :sori:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Jutro x!x

Marsa, prav si povedala...nima smisla skrivati...pa preveč povedati tudi ne, ker s tem preložimo našo žalost ali težave na otroka...otrok pa ima, ne glede na to, koliko zrelo in odraslo deluje, svoj svet..in ne razume...oz. si razlaga po svoje...

Selene, včasih mi je prav težko brati tvoje poste, ko takšna žalost veje iz njih...pa vendar mi je fajn, ko vidim, da nisi padla v totalno temo...ampak samo občasno dovoliš, da te zajame...tako, kot mi vsi...

Meni je vedno pomagalo, da sem pomislila za nazaj..ko sem bila v najhujšem...sem razmišljala o preteklosti, o stvareh, za katere sem mislila, da jih ne bom preživela...pa sem jih, pa še pošteno živa sem...samo, ko takole s časovno distanco pogledaš nazaj...se spametuješ...ko vidiš, da je mimo...in si rečem..pih, pa tako grozno je bilo...zdaj pa je samo še oddaljen spomin...in s tem, kar se mi dogaja danes...se bo zgodilo enako...nekega dne bo samo še spomin... :palec:

kakorkoli... xsrcx za obe...

Še en fajn dan...zunaj x:)x ...femili na broju... x;)x ...danes bomo pritrdili zunanje lučke, vem, da je še zgodaj, samo potem se bo vse vrtelo z naglico..in ne bo več časa...

Bolj malo je bilo od spanja...tamala je imela na obisku prijateljico, ki stanuje precej ven iz mb...pa je pri nas prespala...sta šli ven...smo se dogovorili, da pridem ponju ob pol dveh...potem sta pa klicali vsake pol ure, da je nebeško fajn, naj pridem pol ure kasneje...no, takole smo se klicali do 4h... x:px

Mejte se x!x

Astra

Per aspera ad astra

Hej, thanx Cosmca :vio:, **mojega** x:Dx x;)x

Kok maram humor.. :)

Mitja je sel na job, jaz pa se mal naredim, pol grem pa do mame v mesto, zdaj je niti klicat ne morem, ko nimam telefona, z mobija se mi je pa ne da klicat, ker se ne zna pogovarjat v stilu, ok, ciao, sam javljam, bla. :) Mi pa kartica ne dopusca izcrpnejsih debat. x:px

Astra, fajn, ti privoscim, fajn si je mal privoscit, torej tud ti harala ponoci? :)

jaz sem tud v petek tako; kljub temu da sem imela tolk dela, se je najavil en frend in mi je prav pasal mal posedet pa poklepetat, pa da sem mal dol z racunalnika. ta frend je zlo kul, se rada z njim pogovarjam, blazno je mlajsi (jaz potem skoz ta leta omenjam nekaj pa naprej mecem), pa ful moder in fajn. :vio:

Pa kar en folk se mi je javil, ki se dolg nismo videli ali bili na zvezi.

Enemu drugemu frendu sem se ponudila, da mu naredim melodije, morda pa bo izkoristil mojo ponudbo. :) Bi mi pasal mal glasbeno prckat, sem mal sita pisanja pa tega...

Picasso

ravnokar klical en frend, naj pridemo na kosilo..sam mi ni, ker otroka nista povabljena, pa moram potem za njiju pripraviti...pa še ribe sem vzela iz zmrzovalnika... :o|o:

jah, nič, sem pač rekla, naj rajši onadva k nam prideta, sam še nekaj delajo, pa še ne vejo,kdaj bodo prišli..take mam rada... :o|o:

zdaj pa nimam dovolj rib...pa moram nekak zakvačkat... xrolleyesx ...sem samo rekla, da morata priti na "domačo" varianto...ker drugače vedno prideta v lepih oblekah, gospod s kravato in tako...

Nič, grem po špajzi brskat...vmes pa še na fitnes skočimo... x^x

Astra

Per aspera ad astra

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...