devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Maček Muri rula!! Ja, sm najdla temo, pa tud svoj prispevek...hm, ponavlala se pa ne bom... Kk so zanimivi tile smeškoti novi... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 svetujem, priporocam, posluste to, NORO!!! Duhovito, dobra glasba, aranzmaji, res kvalitetna glasba.pravzaprav je za otroke ful boljsa, slovenska, kot za odrasle... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 maček muri je ZAKON you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Je tako!!! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 je ...kolk smo skladni... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>maček muri je ZAKON jaz sem se pa tolk ufurala, da sem po 10 letih iskala tam pri tamalem, ker se nisme mogla spomnit vsega komada, zacetka itd.No in sem se vsaj zacetka... je na svetu ze tako, ... ?Kok se mi trapast zdi, ce cesa ne najdem ali ce se cesa ne spomnim.Takorekoc osebni poraz. Prebedasto. :||| Jezh se jezhi pa tak, no! Hudo! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Heh,js jo znam celo,sam ne se smejat! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Daj daj mi gre tok na zivce da mi gre skoz to po glavi pa se tam ustavi... :\\\ je na svetu ze takokar se enmu zdi lepo () (pa je mir)zdi se drugem' nemogoce... ?? Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Čak, sam to ni iz Muce Mace? Iz kere je to,mogoč se spomnm, sam morm od začetka zapet! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 A se meni sam zdi, al neka pozitiva ven udarja zadnje dneve po vseh teh norih mučkah? Jaz sem Svetlane preposlušala kot majhna še in še... "Jaz sem jež, ti pa ne, imam bodice, ti pa ne, vsak se me boji prijeti, tebe pa nobeden" tralala Mene pa tale obsidian miklavžev tolk lepo pegla... prav čutim... črpanje zemlje.... mi prihajajo uvidi takšnih doživljajev že od prej, prav noro je zaboga, mi bo naredil cel rastur, pa včasih je mal težko, ampak... ne daj se Ines al kako že x:Dx Ga ne snamem niti pod razno Sončna SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 Hmmm... morda je potem iz 'nadaljevanja'? tega se pa ne spomnim..., kok se mi bedast zdi! :xx!: vsak po svoje se... nekajma shit! PORAZ!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ko zapoje zvonček v uri, prebudi se maček Muri, s taco si oči pomane, vzdigne rep in hitro vstane. Mačjo posteljo prezrači, mačjo suknjo pokrtači in za zajtrk se odpravi v krčmo Pri veseli kravi. Tam ga čaka stalna miza in točajka muca Liza, ki prinese lonček mleka in se mačji kruh od peka. Ob jedači poglobi se Muri v mačje časopise, vse prebere brez razlike, tudi vejice in pike. Potlej plača in čez cesto gre na sprehod v mačje mesto. Muce bele, muce črne, muce zlate in srebrne Več ne smejo klepetati morajo takoj zaspati. Zlato sonce gre za morje, bele sanje čez obzorje Sanje so velika skleda pol iz mleka pol iz meda Ko jim sanje zadišijo bele muce brž zaspijo In za njimi tudi črne in še zlate in srebrne. Ta prva je Maček Muri, ta druga pa Uspavanka! Ne vem pa iz kere je tist, mal mi začetk povej! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Je živel en maček, ki bil je falot.Po svetu je hodil kot velik gospod.Vsem mucam je dvoril in vodil jih v bar,v tujini zapravljal je mačji denar. Sezidal je hišo- kaj hišocel grad!In v njem se šopiril košat in bogat.Že marsikak maček vse to je počel,nazadnje se v lastne je zanke ujel. Kolk takih mačkov poznamo... Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 O, tumach, cist shizim na 'muce bele, muce crne, muce zlate in srebrne... ko... hm... Hudo!! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Zlato sonce gre za morje, bele sanje čez obzorje Sanje so velika skleda pol iz mleka pol iz meda Ko jim sanje zadišijo bele muce brž zaspijo In za njimi tudi črne in še zlate in srebrne. Tale no, ta je med najboljsimi!Ma noro, sem nazaj zaplavala v tole, in res spostujem taka DELA. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Fenomenalni ste, kaj naj rečem! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2004 Avtor Prijavi Deli 6. december 2004 ne morem verjet da od enga 'navadnega' mackamurija mi grejo lohk kar mravljinci, in to samo ob SPOMINU na komade... ki si jih torej sam v glavi predvajam... kako bi se mi sele utrgal, ce bi jih tud poslusala... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Jaaa, kaj pa račke? Se jih kdo spomne? Mi zdaj račke smo že vsi, gagam jaz in gagaš ti,z repkom migaš prav vsiiii,.... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 To, zares lepo je, ga, ga, ga, če smo račke vsi, ga, ga, ga, radi se imamo, pa čofotamo,na vse strani, ga, ga, ga,... Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 ringaraja mačka pa nagaja,kuža pa priteče pa vse na tla pomeče naprej sm pa pozabu, hmmm .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To, zares lepo je, ga, ga, ga, če smo račke vsi, ga, ga, ga, radi se imamo, pa čofotamo,na vse strani, ga, ga, ga,... tipichno za vodljive ovce....chredni nagon....bljak :xx!: :xx!: :xx!: 666 zlomkou....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 ha ha hahvala ... ste me tako nasmejali na vse zgodaj!!!! prov v enkratno razpoložonje ste me spravli... spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 3x...tud slučajno se ne mislim smejat...maček muri je res fajn aiwa, dobro jutro jutrčekvsem you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts