Gazelca 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Pozdravček!! Jest mam še kar kaseto od Mačka Murija,pa od Zvezdice Zaspanke,... ...pa ful enih pravljic.... Lep dan želim,pa radi se imejte!!!!! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Dons sm pa mal zmatran,k sm včer predolg na compu visu, pol pa ob šestih vstat,je biu kr hud problem! Pa tok smo se včer o Mačku Muriju pogovarjal, da sm še sanjau tisto predstavo. U glavnem dolg dan je, saj pred mano delite kej, pa še mene silte! [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 EN PESJAN En hud pesjan je živel,se futral je z ljudmi,z njih župco si je kuhal,obral jih do kosti. Enkrat pa enga najde,ga hoče v lonec dat,preveč je čudno dišal,preveč je bil kosmat. Kdo bil je ta kosmateš,lahko ugane vsak,dihur je bil kajneda.Narobe,bil je vrag. Pesjan čez kotel padel pa s kropom se polil,ga vrag je brž oglodal,pa župco vso popil. Uči nas tale štorja,da če sta vraga dva,da tisti zmerej zmaga,k ma več pesjanskega! Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Hehehehehehe [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 uau, pa tu se dogaja!!!!!!!!!!! macke in pesjani.... Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 bolj produktivno kot kej drucga.... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Je na svetu ze takokar se enim zdi lepozdi se drugim nemogoce.Vsak po svoje se zgleduj (?)drugih pa ne zasmehujvsak naj dela to kar hoce... Jooooj, ej sorchy ker sem tolk zagnjavila, samo mi je prav osebni izziv in moti mojo dejavnost in vse... celo nasla macka Murija, ges uot! :\\\\\\\, nekaj trak not potegnilo pa sam skripa, stare kasete, milijardkrat preposlusane na raznioraznih jetrih. :|| Skratka, potem pa je v tem komadu vse to:macka se po macje maciJezh se jezhiveverica se veverichilisica lisichipes pa prav po pasje psuje... :P mislim hudo, no... Pa prav sporocilno, bi bilo fajn... met nekje to, imam v glavi vse, bi vam najraj nekam posnela, tko kot fotko, ker ko bi slisali, oni ki poznate, bi prec vedeli... naj mi tole en najde, ki ima Murija, sploh ne vem, morda je pa na macjem mestu al kje drugje... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 morgen.... 666 zlomkou....tralala? tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 drgach pa dons spet matineja z umekom: Astro Disco with OLIVER HACKE Astro room:OLIVER HACKE (Trapez / Nemčija)UMEK (Explicit Musick)Dojaja (Temponautika, Tehnika) Videology room:DEKAOS (K4) & Neja+Aka500sit=konzumacija 666 zlomkou....bi rado vidlo vech kokr sam eno lunatico de se tam namala....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 če kaj, potem resnično bi se rada naplesala, nanorela, ker že doooolgo nisem x!x Uh Triglavi dela, kamkoli se obrnem... kruta realnost Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Bil na preiskavah, dohtarca pravi, da sm zdrav ko dren. Kri, holesterol, cuker, pritisk, srce fse baje štima kot namazano It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Bil na preiskavah, dohtarca pravi, da sm zdrav ko dren. Kri, holesterol, cuker, pritisk, srce fse baje štima kot namazano Verjetno so zamesali izvide Lepo (mislim, da si zdrav) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Verjetno so zamesali izvide Lepo (mislim, da si zdrav) vchasih je tut boljsh de ne povejo... 666 zlomkou.....tralala tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 He he he It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Hvala C. It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Verjetno so zamesali izvide Dbest Milf!! Dobre novice ful! men so pa res 1x tkole, kot pravi kroko... :|||Pridem iz laboratorija z izvidi, pogleda, pravi halo, nemogoce, to so zamenjali izvide. Jaz pa bila oz. midva prvic po kakih 2 ali vec letih v Kitajski in se imela dbest. Sem sla pogledat v njegovo sluzbo, pa je bliz Kitajska pa sva sla na kosilo. kaksna kul prijazna postrezba, moje barve (zelena in rdeca), vrtnicno zganje... njami. Pa tko res lustna Kitajka naju je stregla, prima vzdusje, kislo pekoco juho po tolkih letih jedla, bi kar se eno, ko sem jo pojedla (ko so prinesli juho, ni bilo solnice pa tega na mizi in sta pri sosenji sedeli dve poljakinji ali cehinji in sta total debelo gledali, ko sem prosila ce lahko dobim poper. So mislile, da hocem sol, jaz pa popram pekoco juho ). Pa ful prijeten ambient, ceprav od zunaj je se kar neugledno (na Dolenjki). Pa shefica mi je bila vsec, ko se je skoz smejala, sem prav dobre volje prisla od tam. sam je pa mraz ko shus. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Jaz pa bila oz. midva prvic po kakih 2 ali vec letih v Kitajski in se imela dbest. Sem sla pogledat v njegovo sluzbo, pa je bliz Kitajska pa sva sla na kosilo. .Berem, huuu, ženska očitno vsaki 2 leti hodi na Kitajsko...sicer piše v Kitajsko( najbrž se je zmotila)...hmmm, njegova služba očitna v Singapuru, pa sta skočila, še do Kitajske.....Ej, kdaj mi proradi, da je govora o kitajski restavraciji...do sedaj se nisem imela za tako blond ... Marsa....tudi meni njihova hrana(no vse ravno ne)...super...rezanci z rakci, pomladanska rulada, goreči sladoled...mmm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 aja usput sem se mal na kitajsko skocila, hudo! Men okus, nacin, zakon! Edino kar me moti je ta natrijev glutaminat... nisme vec navajena na tele slane zadeve, pa mi je mal tumach. a tu je bilo zlo dobro, ona juha, uhh, bi jih kar ene 5. Hrustljavi chicken al kaj sva narocila, pa mitja se sladico jaz pa ne. da se razpocim al kaj... drugac pa mi ustreza takle nacincek... posodice, tam belo, riz, tam pa pisano, zelenjava, tam pa hrustljavo... njami...pa zive barve... tale kitajska scena, ziher sem, da vsaj v enem lajfu bila tam, pa se zmaj sem pa vse...joj sva se smejala, ko je nekaj aparat za kavo al kaj tacga svistelo, tako mal grozljivo sumelo in piskalo, sem rekla, da imajo zmaja zadaj. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 natrijev glutaminat...kje to najdeš?...drugače pa so res srčki tile kitajčki..izjemno prijazni...sama včasih jasminov čaj, tako lepo ti ga postrežejo..ali pa na koncu mislim, da je mlačno slivovo vino..čisto malo za naprstnik......hehe, zmaj...ne vem, kaj sem jaz..ampak doma mi včasih rečejo zmaj, a to tudi velja? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Milf Sicer pa lep pozfrav vsem! Sem šele domov prišel, bolj zmatran, kot če bi delu , sicer pa baje še ta teden, pol grem pa na šiht! Yes, vsaj proslav ne bom zamudu! Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Enja - to so ti aji-shioti pa to, saj cutis, a ne?jaz sem ze tedaj, TUD zato sem nehala hodit nekak...men zacne kar srce pol razbijat, ono cist me nasichi pa tko... no in to je to, po mojem, no jaz sem pri sebi tako razbrala in prebrala te reakcije...Kot recimo pri nas vegeta (ne saj ni tko, ampak pac, en dodatek, ki ne rabi bit, je pa fajn za okus, pa mroda se za kaj, ce ga dajejo pac). Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Aia-shio soli res nisem nikoli čutila...hmmm, bom "svojega" kitajčka povprašala, če je kaj tega zraven...je res izjemno prijazen možakar, bo že povedal...mislila sem, da mojim špagetom daje okus samo ostrižno olje.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2004 Avtor Prijavi Deli 7. december 2004 Oj saj nocem siriti krive vere, navadno pac to dajejo v teh kitajskih, splosno... NACIN je dbest in izjemno zdrav, kar pa ni zdravo, pa je rpedvsem to.Pa ni nujno da je sam Aji shio - to je pac tu za dobit, pa v bistvu so take granulce, si ze videla kkdaj?Daj vprasaj za stos, me zanima... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Sem ga kar poklicala...pravi navadno olje, sojino olje in njihove začimbe...pa ne ai-shio....granulic nisem nikoli opazila.....meni se pa zdelo tako okusno in zdravo..vse zelo hitro pripravljeno...hm... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts