Rosa 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Naj mine, ker ne morem več....Odklopila sem se za dolgo dolgo, tista zlata ribica za študij mi je pomagala, diploma je stekla tako gladko in se je tudi krasno zaključila. Žal pa so se v istem času zakomplicirale druge stvari, ki se vlečejo že od septembra naprej. Zlata ribica, rada bi, da vsaj neha boleti, če se že ne reši drugače...rosa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
venus 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 rosa naj pridejo nove čudovite priložnosti A veš da so se pred kratkim tut meni, potem ko sem super opravila diplomski izpit, ene druge stvari dobesedno sesule, hmmm a je to kakšen vzorec Citiraj http://www.atelje-doria.si/srce_zemlja.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Ja, naj že enkrat mine ta bolečina! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, naj že enkrat mine ta bolečina! A še ni nič boljše , pobož naj traja naprej>>> Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Hvala, Boris! Čeprav si verjetno mislil na fizično bolečino. Zlagal bi se, če bi rekel, da je zanemarljiva, takrat ko te kaj boli, ampak dosti hujša se mi zdi srčna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Res sem mislil na fizično bolečino, ker smo ti že pošiljali dobre zdravilne misli za pobož, če je pa posredi čustvena bolečina pa sprejmi vilinski simbol za celjenje teh ran "ELAT AERANAT", ki je že menda bil tudi narisan v temi namenjeni vilincem, skratka naj mine, lp Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Duh 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Hvala! In vsem, ki jih isto teži....naj mine! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2004 Prijavi Deli 27. november 2004 Poglej Duh ta Vilinski simbol in si ga nariši...dobro bi pa bilo, če še pogledaš v temo, ker je Selene napisala poleg tudi namen uporabe in ostalo...lahko ga mirno uporabljate prav vsi, če pride do čustvenih bolečin, lp, B. Vilinski simbol za celjenje "čustvenih ran"! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yoko 24. december 2004 Prijavi Deli 24. december 2004 Ja, naj mine vse, kar povzroča bolečino! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Se bolje je reci pri sebi, naj gre, odide... In ko smo pri tem, kaj je bolje, je pa se bolje reci - odhaja.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 ok. moj pokvarjen želodček odhaja... spakiral kufre in gre... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.