yoko 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Pozdravljeni. Ne vem, če ste gledali film GREAT EXPECTATIONS z Ethan-om Hawke v glavni vlogi.Če ste ga gledali, vam bo bolj jasno o čem sprašujem.Če ga pa niste, tudi ok! V glavnem:Kako/kdaj človek ve, da od življenja ne pričakuje preveč Upam, da se boste razpisali, saj me odgovori zelo zanimajo.Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Že to, da pričakuješ od ŽIVLJENJA...je preveč... vsekakor pa nerealna pričakovanja... po moje je to, to... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 .kdaj takrat marbit, ko ti začne psihični in fizični zgled telesa izdajat, takrat greš že preko meje svojih zmožnosti... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dijana 1. november 2004 Prijavi Deli 1. november 2004 Živjo! Mislim, da človek ve da od življenja ne pričakuje preveč šele takrat, ko neha pričakovati. Je dokaj filozofska misel, vendar je tudi resnična. Danes ni ravno moj srečen dan. Človek, ki je bil še nedolgo nazaj noro zaljubljen vame, se me je naveličal. Počutim se zelo osamljeno, rahlo tudi depresivno. Zelo bom vesela komentarjev, še bolj pa upam, da bo čimveč moških komentiralo na moje misli in dogajanja v ljubezenskem življenju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Docko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Kako in kdaj Življenje je sama uganka. Ko mislimo, da o življenju vemo veliko, se na koncu izkaže, da ne vemo nič. Skoraj vsak človek ima svoja pričakovanja. Tudi menihi, ki živijo v strogem celibatu. Življenje brez cilja in pričakovanja nima pravega pomena. Če odnehaš pričakovati, si se sprijaznil s svojo usodo. Drugače pa je z nekaterimi bolniki, ki jim bolezen dobesedno vzame celotno voljo. Celo voljo do življenja. In tukaj že lahko rečemo, da ničesar več ne pričakuje. Nepričakovanje je lahko tudi sovraštvo do sebe. Do nekaj, kar ti je nedosegljivo. Takrat samo zamahneš z roko in se sprijazniš z mislijo, da to ne bom imel/a nikoli. Smisel življenja je sprejemati in dajati. Živeti in pričakovati. Truditi se za dosego cilja. Citiraj Za vsakim dežejem posije sonce Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ja, tudi jaz mislim, da je treba pričakovati, oz., da s pričakovanji, i jih imamo, ni nič narobe. Narobe je mogoče samo to, da smo potem, ko se nam pričakovanja ne udejanijo, razočarani. Pričakovanje in želja, upanje, hrepenenje vodijo k istemu cilju. Vse to nas žene naprej. Mislim vsaj.... Imam znanko, ki je nonstop razočarana v ljubezni. Danes pri cca 45-tih pa je njen komentar tak: "Ah, nič ne pričakujem. Meni ljubezen ni usojena in ni mi usojeno, da bi bila srečna." Nič ne pričakuje, nič ne naredi za to, da bi bilo drugače.... Baše se s čokolado, zapira se v svoj svet in jadikuje. Se pa strinjam z vsemi teorijami v zvezi s tem, kaj pričakovanja pomenijo. Teorija pa se v vsakdanjem življenju redko obnese.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 u bistvu se kr strinjam z dolores...problem je razočaranje...saj komu pa je všeč? men že ne. pričakovanja pa včasih lepo poženejo kri po žilah. po drugi strani pa, mi je zlo fajn, kadar so moja pričakovanja tam čist na dnu in pustim življenju, da se dogaja, pa da prinese kaj nepričakovanega...pa zastopi ta svet... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Kaksna so vasa pricakovanja? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaksna so vasa pricakovanja? Vsi gremo domov x!x Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 pričakujem nepričakovano Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Mislim, da človek ve da od življenja ne pričakuje preveč šele takrat, ko neha pričakovati. Je dokaj filozofska misel, vendar je tudi resnična. Danes ni ravno moj srečen dan. Človek, ki je bil še nedolgo nazaj noro zaljubljen vame, se me je naveličal. Počutim se zelo osamljeno, rahlo tudi depresivno. Zelo bom vesela komentarjev, še bolj pa upam, da bo čimveč moških komentiralo na moje misli in dogajanja v ljubezenskem življenju. Dear Dijana ne se preveč prepuščat čustvovanju. brezveze. tip sploh ne ve kaj je izgubil potem pa napolniš svoje življenje s pozitivnim, akcijo in v nove zmage! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 V glavnem:Kako/kdaj človek ve, da od življenja ne pričakuje preveč ....uf, najbrž takrat, ko je večkrat prijetno presenečen, kot pa razočaran.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ko boš postala zadovoljna, na tem delu poti boš tudi obstala.............. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Človek, ki je bil še nedolgo nazaj noro zaljubljen vame, se me je naveličal. Počutim se zelo osamljeno, rahlo tudi depresivno. Vprašaj se zakaj???? x!x (mogoče pa vendarle ni bil tako noro zaljubljen) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ko boš postala zadovoljna, na tem delu poti boš tudi obstala.................ne takrat si postaviš nove cilje..obstati pomeni, nazadovati......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Je mogoče takole izražal svojo ljubezen: Aljaž (Tomaž, Matej, Uroš...) te nooooro ljubi.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>...ne takrat si postaviš nove cilje..obstati pomeni, nazadovati......... to sem tudi mislil!!!! torej, ne smeš postati zadovoljen, ker boš potem obstal.......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ja sokrates, saj najbrže misliva enako.....zadovoljen z doseženim, pa vseeno dovolj ambiciozen, da posežeš še dlje....vsak nov dosežek -novo zadovoljstvo(nekaj tudi razočaranj seveda), ko si ne postavljamo več novih ciljev, pa čeprav majhnih,otopimo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dijana 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 Ej, face ste - ni kej! Danes sem bistveno boljše volje, čeprav je dan totalno zmešan. Aira, hvala ti za lepo tolažbo. Sicer pa ljudje:lahko se zgledujete po njej, kajti ko je človeku hudo pri srcu, mu ne pomagajo razumske analize, temveč samo sočustvovanje v tistem trenutku.Ampak kljub temu sem bila prijetno presenečena nad vašimi komentarji. Folk - rada vas imam! Cmok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Živjo! Mislim, da človek ve da od življenja ne pričakuje preveč šele takrat, ko neha pričakovati. Je dokaj filozofska misel, vendar je tudi resnična. Danes ni ravno moj srečen dan. Človek, ki je bil še nedolgo nazaj noro zaljubljen vame, se me je naveličal. Počutim se zelo osamljeno, rahlo tudi depresivno. Zelo bom vesela komentarjev, še bolj pa upam, da bo čimveč moških komentiralo na moje misli in dogajanja v ljubezenskem življenju. vzemi si za tolažbo,da se je nekdo tudi nekoga naveličal,sam da ga ne pusti stran in uživa ,ko je drugi nesrečen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kako/kdaj človek ve, da od življenja ne pričakuje preveč Kadar ve, koliko je sposoben prenesti. Ko nekaj pričakuje, mora vedeti, da mora biti sposoben prenesti tako uspeh kot poraz. Če pa se ne počuti sposobnega prenesti enega ali drugega (uspeha ali poraza), potem pričakuje preveč. V zvezi s tem so mi prišli na misel tile reki: "Upaj na najboljše, pripravljen bodi na najslabše." "Usta odpri toliko, kolikor lahko vanje daš." "Pazi, kaj si želiš, ker se ti želja lahko tudi uresniči." Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mascevalko 3. november 2004 Prijavi Deli 3. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>V glavnem:Kako/kdaj človek ve, da od življenja ne pričakuje preveč Takrat ko te usoda udari po glavi in si pripravljen TO vrniti Citiraj When Something Bad Happened To You -- ** First You Thing Is ME........................... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.