pomlad 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ja jaz pa mam med drugim tud puhavko, ker živim skoraj v Sibiriji, vsaj za vikende no. In je že zdejle mraz Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> ker živim v Sibiriji, Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 lahko enega izpovednega? mrš!!!!... f..o.bljak, fuj.... kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 enga sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Mislim, da je nekdo pred kratkim izpit za avto naredil? Pa da vidimo http://adverts.freeloader.com/zurich/ Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 hvala mipo... jz sm ga nardila... in sem se dons matrala s to igrico... ta prva pa tretja mi gre brez problema... ta druga ... z njo se pa matram... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Men gre bistveno slabše kot tebi, neglede na 12 letne šoferske izkušnje. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 ja jz sm še frišno naučena Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 enga sem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Prikopal enega ......hju Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 kdaj bojo objavili rezultate kolokvijev? gric, gric...hm. v bistvu me ne skrbi, ampak če so že rekli da bojo danes, zakaj niso. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 vreme bo, rezultati pa tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. november 2004 Prijavi Deli 11. november 2004 enga za dobro jutro!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 ful čudno. nikoli nisem marala matematike ker naj bi bila bolj za jezike...zdaj pa jo imam še najraje od vseh predmetov na faksu, je pa res da nas ima ena druga profesorica, jer je ta glavni nekje v tujini... in mi je všeč njen stil. zenska oddaja neko s. energijo...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 muaaa, prišla na net ena punca ki ima lase do riti. pa očala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>muaaa, prišla na net ena punca ki ima lase do riti. pa očala.Kje jo imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 12. november 2004 Prijavi Deli 12. november 2004 nikjer, je ušla še preden sem najdla škarje. ko berem svoje poste za nazaj imam filing da jih je pisal nekdo drug. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 evo, se en moj post Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
blackie 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 enga lubcka vsem Citiraj Če hočeš najti zaklad, bodi pozoren na znamenja. Bog je v svet zapisal pot, ki ji vsak od nas mora slediti. Vse, kar moraš storiti, je to, da prebereš, kaj je zapisal tebi. P. COELHO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.