triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>mmmmmmmmmmm kva sem zdej en dober prafum pošnofala... jutr ga kupim... pa lih včeri sem enga...prej pa nikol nobenga... so mi jih zmeri drugi... zdej pa kr dva... bom tko fajn dišala... Ti zmer fajn dišiš! Kerga boš kupla? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 A ti maš pa že sedmi čut.... vohaš na daljavo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nategnu sm ga kt prasca, hja, kak pa se nategne prasca?ja nevem Bi mogla rečt,"nategnla"....hehehe,sam kak pa to zgleda? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 od salvadorja dali... laguna... mmmmmmmmmmm takoooo dober.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>od salvadorja dali... laguna... mmmmmmmmmmm takoooo dober.... Ja, ta je pa rajcig! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 .jest sm tulka prefrigan, de hučem naravo ukint˝˝je reku bedanc Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 mhm pišuka! kako mi lohk iz ta dražjih uhanov kamnčk vn pade??? čist brez veze. une k so pa ta pucen (in 100x lepši) pa že sto let brez problemov vsi kamni not!!!!grrrrrrrrrrrrr......!!!!!!!!!!!!!!!uh! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 aiwa, napiš raje seznam ka maš vse tam po predalih .so dnevi ko si miška in, ko si slon prispodoba varnosti Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 same službene stvari Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 je že uiredu Aiwa .povej, rabiš kj vitaminov smeha al upanja? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ne mi ne primankuje! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 ..ko se zbudiš, na kj ponavadi pomisliš? Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 da me spet čaka en lep dan...al pa na kej kar se veselim in komi pričakujem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Pridem pol nazaj, me lohk pocakate. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 enga na hitro Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 18. november 2004 Prijavi Deli 18. november 2004 Al pa ene par! Muca kaj mi delaš? Spet nova ikonca, taka spicy! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 jp maček.. nova frizurca... pa je blo treba dat novo ikonco ene par samo zate Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 sem se tudi postrigla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 aira, pa še ti dej novo slikco gor Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>jp maček.. nova frizurca... pa je blo treba dat novo ikonco ene par samo zate Matr zdej pa tvoja fotka tlele,ti pa na drug stran ekrana, namest zraven mene! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 ja pišuka kaj nej rečem...... SAM SI SI KRIV!!! lajko bi bla zraven tebe in te kratkočasila... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. november 2004 Prijavi Deli 19. november 2004 .biti kriv in osamljen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 20. november 2004 Prijavi Deli 20. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja pišuka kaj nej rečem...... SAM SI SI KRIV!!! lajko bi bla zraven tebe in te kratkočasila... Pa ke si? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. november 2004 Prijavi Deli 21. november 2004 v lublan tko k ti... sam če me pa ne prideš iskat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. november 2004 Prijavi Deli 22. november 2004 aiwaaaaaa ccccc.... kaj pa je na tripletu takega....razen potencialno velik triple.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.