umetnica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 dihaj, dihaj, dihaj...... uporabljaj pljuča... ne, ne grem papa-t, grem papa Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 19. december 2004 Prijavi Deli 19. december 2004 mmmmmm, božanje dobro dene..... thx, za dobro vožnjo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 upam da prof. ne berejo domačih nalog...da veselo obkljukajo in dajo frekvenco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 jutro aira... si pa zgodnja? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 pravkar ena zapizdila da sem ji prevzela računalnik, ki naj bi si ga rezervirala ker je imala plašč na stolu še sm tuki nekai sem zamutila pri eni zadevi na faksu, upam da bo ratalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 držim pesti... zte in zame... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 saj pri meni ni nč takega samo malo preveč hazarda* Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 jz pa izpit... sam pravjo da bo fajn k se je merkur uredu... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Prov na živce mi grejo pocukranci!!! Pa ljubezen, pa srece, pa dej no k bom sladkorno fasala....(nanaša se na eno drugo temo, sam sem post nalimala).Zdej grem pa po eno dozo isulina! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 kva si se razhudila... no saj bo... ti kr vso jezo vn sprav.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 itak da bo, Aiwa pocukranci na zivce? pa sem ti rekla- ne hitet! slurp...pepsi s slamco mi je prnesu en srček, k ga zmeri tipnem (mislim mu šenkam kak tolar ... ) kako se ze reče ma sem jaz drugače ena drugačna* kombinacija, prikrito dominantna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 pa kje so dons vsi? se mi zdi da nobenga ni... razen naju aira... sem pa tja, ampak res na sto let kdo kej napiše.... nobenga.... ni.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 saj bo prišel...kdo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 ja zdej k bom jz šla.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 tuki sem jaz nekaj zamudila. Aiwi vse kul karkoli ze je, se odvajaš od kajenja bravo. jaz pa v prvem postu danes opalim z Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Ma ja na živce mi grejo. K jih je en sam gobc. Pa radi se mormo met, pa ne smeš bi tečen, pa ljubezen je okol nas....samo nakladanje. Naredijo pa nč. To me pa res raz**** Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Koga je en sam gobec, nas na LNF itak najboljše pri sebi poglihat kar se da, potem nas ne motjo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Najbolje da nekomu pripelješ eno okrog ušes, se boš takoj bolje počutila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 nisem še nikoli (res.) verjetno tudi to pomaga adios x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Najbolje da nekomu pripelješ eno okrog ušes, se boš takoj bolje počutila! bemu conti che neb biu tko zlo bi jst teb prpelu okol ENGA 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 To se ne bi dobro končalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>To se ne bi dobro končalo! konec je ponavadi bridek.... 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 Posebej zate! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. december 2004 Prijavi Deli 20. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Posebej zate! baba trapasta kakshen konec zame 666 zlomkou....je vendar vechnih.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.