aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 ti si lih tok prtisnjena k jz... jz pa ob 4.30 vstajam, da se zjutri tuširam pa glavo perem... pa tak... pa vsi da če sem normalna.... itaq da ne. kdo pa hoče bit?! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ti si lih tok prtisnjena k jz... jz pa ob 4.30 vstajam, da se zjutri tuširam pa glavo perem... pa tak... pa vsi da če sem normalna.... itaq da ne. kdo pa hoče bit?! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 he he heto pa spljoh kdr čš... zmeri za pir Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 hola, sam tolk da neki napišem, ker sem začetnik, v glavnem lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>he he heto pa spljoh kdr čš... zmeri za pir Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 oj estrella pozdravljena na najbl kul forumu! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 enga sem ..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 Pa še jz enga... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. februar 2005 Prijavi Deli 17. februar 2005 še klele enga na hitr... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 O živjo... še enga... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Estrella, lep pozdrav Iz Kamnika ? Kamnik mi je pa všeč, pa Škofja Loka, pa stari del Kranja. Vsi majo tisti srednjeveški "melos".Se strinjam, res je lepo v Kamniku. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>oj estrella pozdravljena na najbl kul forumu! hola, aiwa, vračam pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. februar 2005 Prijavi Deli 18. februar 2005 Oj!Oj Zdaj bi moram bit pri telovadbi sam se malo zavil v računalniško Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj!Oj Zdaj bi moram bit pri telovadbi sam se malo zavil v računalniško DEEJMO LAUFAT MAL,MADONA ne pa skoz na racunalniku bluzit.telovadit! mal te moram zezat behich Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti dam ti dam ti dam..... he he ,mick,kaj pa ti dash? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Laufat???Jaz morem zadoost laufat ker vedno dobim od une psice kazensko ker nočem nogometa špilat. Jah kaj jaz moram če bolj bedne igre videl nisem sošolci pa se itaq med seboj svadijo - pol pa naj bi bla neka frendly igra Ah, pa klinc gleda babo Ti pejd mal laufat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Laufat???Jaz morem zadoost laufat ker vedno dobim od une psice kazensko ker nočem nogometa špilat. Jah kaj jaz moram če bolj bedne igre videl nisem sošolci pa se itaq med seboj svadijo - pol pa naj bi bla neka frendly igra Ah, pa klinc gleda babo Ti pejd mal laufat kaj se pa ti jezish?ja fuzbal je pa res neumn ja,k vsi laufajo za eno zhogo ,namest da bi vsakemu svojo dal Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Odvisn komu. Ti si si že njoke pa sirček rezervirala, čeprav..................bi sam še kaj našu, blez blema. ssssmmmrkassstichno ti njokec,ti Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Cigančica, rajš pojdi z mano, jaz bi te na morske sadeže peljal - boljš je že od njokov Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti bi dal jaz......enga posebnega njokca Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, rajš pojdi z mano, jaz bi te na morske sadeže peljal - boljš je že od njokov tud to ne bi bilo slabo sam zdej me neki ti njokci matrajo...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ufff, mi samo zdigne ko njoke slišim :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men se digne k "cigančica" slišim.... Aja, nis to mislu.... Hehehe, kak te bo njen mož zbou Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 :<{POST_SNAPBACK}>Men se digne k "cigančica" slišim.... Aja, nis to mislu.... buahahaha pochla bom danes od smeha z vama.sta pa face ,da sta me tko v dobro voljo spravla....zhe dolgo se nisem ekranu smejala tko zdej koncham delat pa grem konchno na njokce hi hi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Aja, pa pr nam digne pomeni kozlanje Se priporočama cigančica Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.