aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> tudi prav, Aiwa sej veš da sem se hecala, ne? mladoletne oboževalce.... kwa čem če pa tko mlada zgledam.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 ja sej mlada zgledaš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 mhm... hvala bogu da pir zastonj dubim, če ne bi zih mela v trgovini probleme Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tai-chi 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 se vedno sem vajenček Citiraj Resnično ne more biti ogroženo.Neresnično ne obstaja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 Katerega staroletnega misliš?Sebe? Btw, aiwa, opažam, da ti črni lase zelo lepo pašejo dej se na črno spet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 No, pol pa naj staroletni oboževalec daje Aiwi lubčke ne Aiwa.... micki.... to bo zih zarad Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 uh nimam nič pametnega napisat, nekaj bi pa le u zato je pa ta tema... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. februar 2005 Prijavi Deli 22. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Katerega staroletnega misliš?Sebe? Btw, aiwa, opažam, da ti črni lase zelo lepo pašejo dej se na črno spet ma ne vem... morm razmislt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 ok men je prov pa to tud Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 jz grem pa kr naprej.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 v futurooo xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Kaj pa mene aiea, me neboš povabila na pir Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 če prideš v lj... te povabim na tolk pirov kolkr jih preneseš!!! zmenjeno? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. februar 2005 Prijavi Deli 23. februar 2005 Zmenjeno Enkrat pridem, pa še nekoga bom prpelal s sabo (no on bo mene), ziher ti bo všeč Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 enga semlele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ooo lej jo! čaw dianček! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 aiwa, spominjaš me na ashley simpson sam lase si daj na črno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ne morem te spomnjat nanjo... ona te lahk name.... sem bla pred njo na svetu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ni vseeno kako poved postavim? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ne ni... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ja pa je Ma nebom te jaz zdaj slovenščine učol Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ne pa ni Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 mi te motimo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.