wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>uvosli? Osel, po domače rečeno wosel ! Kwa te blondinke nič ne dojamejo, halo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Kja ti jaz morem če barve ne različiš Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kja ti jaz morem če barve ne različiš kja kja, kja ti ja morem...itak, da nč ne, kja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> kja kja, kja ti ja morem...itak, da nč ne, kja ! Za opis pa :dobro jutro fuuuuuuuuuul časa ga že imam Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}> Za opis pa :dobro jutro fuuuuuuuuuul časa ga že imam Nisem zasledil ! Solly Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 Santos, ti pa moram povedat, da si prej imel 1000x boljšo ikonco .......tak, morala sem ti povedat....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, ti pa moram povedat, da si prej imel 1000x boljšo ikonco .......tak, morala sem ti povedat....... Saj vem in se popolnoma strinjam s tabo...sam Che je Che, in v tem trenutku ga najraje gledam, bolj, kot sebe... ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. junij 2005 Prijavi Deli 16. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj vem in se popolnoma strinjam s tabo...sam Che je Che, in v tem trenutku ga najraje gledam, bolj, kot sebe... ! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 bip Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe.... no pol se boš mel fino behi hihi <{POST_SNAPBACK}>Torej ti bo dogojal v naslednjem letu, super ! Kaj pa uvosli...tud v igri ? hihihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 ne,danes pa ne bom nobenega aja sem že Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jaz pa bom, in to enega...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 jz jih bom pa petinenazlmrinajset Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>jz jih bom pa petinenazlmrinajset pa ne, raje daj pešnajsndvajst Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. junij 2005 Prijavi Deli 17. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ne, raje daj pešnajsndvajst maš prov ja. jih bom raj tok Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
damjanmb 18. junij 2005 Prijavi Deli 18. junij 2005 HMMMM Citiraj vse je lahko angelsko Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 bip Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 blur Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 oasis Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 19. junij 2005 Prijavi Deli 19. junij 2005 vročeeeeeee Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.