wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ne se smejat, jaz sem resno misla Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sonce mi gre že na živce, komaj čakam malo dežja Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ko nimam kaj pametnega za povedat pa govorim o vremenu.wanesa a se lahko zanesem nate, da me boš naučila pesmico? Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 tralala hopsasa hehehe ponavlanke sestavlanke čuk se je oženil, sova ga je vzelaaaaaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 sooooooole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>tralala hopsasa hehehe ponavlanke sestavlanke čuk se je oženil, sova ga je vzelaaaaaaaaaa Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 hehehe.... čak a znamo še kšno? rdečo mašno maš u laseh... in na ustnicah nasmeh taje pa od ČUKA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Sem slišala za njo, sam je ne znam Dejmo kiro domačo npr. Na Roblek bom odšel, bom ljubco sabo vzel..... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 to lahk pa ti naučiš.... jz je ne vem uuu ringa ringa raja... muca pa nagaja... hehehe to zih znamo... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 majhna sem bila Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 in upala da bom zrasla... hehehe pa nism Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 he he jaz pa sem mal,pa ne veliko Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kr dol z neta em je vrgl... no u bistvu sem z nogo... cel čarunalnik izklopla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Preveč brcaš Aiwa Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>in upala da bom zrasla... hehehe pa nism Dew je pr tleh!!Bod vesela... a ves kok bi te sele pol kriz bolu, ce bi mogla velka okopawat?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 kwa bi mogwa? okopawat? da nam jz tebe okopawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 Ce me bos okopawa-OK, samo da me ne bos pokopawa!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 pokopawa da si te nam nakopawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 nakopawa pa ne, je ze zaklucena obraunawa!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 jaja sej sem te že zakopawa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 No vidis pa si se le skoz prewngauwa!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. junij 2005 Prijavi Deli 21. junij 2005 đizs... kje jih najdeš pa valda da sn se... kwa s pa mislu... sploh če se tok dogaja... nimaš izbire... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.