devica 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Za 137 vemo, da v slo Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Imejte se fajn..grem se mal delat, da bo kaj cvenka. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 daaaaannnn ali pa večerrrr, kakor za koga, lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 da bomo nabijali.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 danes sem prvič v zivljenju sladkala kavo...eni pa stresejo vse mozne vrečke not...si pa upajo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 Pol maš pa zlo pocukran life, da ti ni treba sladit,ha? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 pocukrana tema Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>danes sem prvič v zivljenju sladkala kavo...eni pa stresejo vse mozne vrečke not...si pa upajo! Jaz sem se pa odvadila cukra, natrena in vse te navlake v vseh pijacah...taksnih... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 7. december 2004 Prijavi Deli 7. december 2004 .jaz pa sem srečen˝,k nism razvajen rutinski narkotik˝,rad povem,da kafe ne pijem. nevem, morda k se zavem,da je to redek pojav Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 jz tud ne pijem kave... pijem zelen čajček... pa tud nč ne sladkam... ne paše... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 kava zjutri...obvezno... pred vsem... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 delam 1 let pa še zdej nisem začela... verjetno tud ne bom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Heh, sami kufetarji js sm bl čajevc! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 itaq Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 ja jz sem kr na zelenmu... mi je prov fajn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Jz pa mal mešam mam rad raznolikost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 blabla spet en dan manj,blaablaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 kavo brez cukra prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 aspirin prosim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ma sej mi je čist prov... kaj pa hodm na pir med tednom... sam ... če je blo pa tko fajn... pa debata in vse... ne morš pol kr po taprvemu it... morš debato zaključit, ne? dons pa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 pir se s pirom zbija, pa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 tako je ja... sej bi blo najbolš da bi še zdej enga... jih mam tok tle... pa ne smem mi dajo lohk za pihat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Raj enga ta kratkega, to najbolš pomaga! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 kratkih pa ni... samo malo pivo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pipika 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 me že dolgo ni bilo zato moram enih par postnit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.