robidica 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 ja okej no...........sej sem........np.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Mystica, noben noče z mano gledat Doom!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Kaj se zdej to pravi? Svojega naženi, ne?! Če pa noče.... jz pa nočem silt.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 Jst sm z mojim kompromise sklepala; on z mano Lord of the rings, jaz z njim en bedast film ... Ja, sam nama so pa ponavad isti všeč.... ni treba kompromisov... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 No, pa dejmo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Bucko + Robidica = spet ti fauš an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 BUCKO Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 BUCKO kaj? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 Nehi nagajat! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 sej ne! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ... --- ... --- ... --- ... --- ... --- ... :xx!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 oj engl bengl, že daugo te ni blo slišat?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 oj engl bengl, že daugo te ni blo slišat?!Oj, Svizec, tebe pa kr naprej slišmo... Ja, mene pa ni blo doma zdej... Sej bom v teh 5ih dneh kolkr bom spet doma vse not prnesla, k mam da te ujamem (po številu objav mislm) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hehe, ja včas sma bla čist skupi... zaj sem pa pobegniu... težka bo ampak lahko ti uspe Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hehe, ja včas sma bla čist skupi... zaj sem pa pobegniu... težka bo ampak lahko ti uspe Ah, Svizi, če se odločm, te še dones ujamem Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 sam odločt se ne znaš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 sam odločt se ne znaš Ma ni problem v znaš/ne znaš, ampak v tem, kolk se mi lub oz. ne lub... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hehe, sam 500 postov v 4 urah? TEŽKA... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 hehe, sam 500 postov v 4 urah? TEŽKA... Vse se da, če se hoče Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 am ja, tko da marsi rečeš naj ti jih napiše an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 pa kaj mešas marso sm? Ona ma dost druzga dela, se mi zdi... je pa vseen varianta Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 jap, tko lahko ti napiše več postov k jih je na celem forumu lool Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 bi bila možnost ja... no recimo, da bi bila Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.