seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ej vidva Brestanca , a veš kwa je dobr, domačica z mlekom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ma ja kaj bom delau če so počitnice noo... pa mormo mal čvekat, sej ko se bo šola začela bom spet mal manj pisu kje pa boš če ne na čvekarijah?bingy...mhm...tebe skor nč ni gor veš...maš preveč dela s šloganjem a? RAJ SE PEJTA KARTAT AL PA PALCKAT!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metal*girl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 hehe ja ql ja sam ka ma zj to veze z brestanco? Citiraj If you must choose between two evils, pick the one you've never tried before. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ej vidva Brestanca , a veš kwa je dobr, domačica z mlekom KONCN MAS ENO FAJN IKONCO, a si vidu, same tigre in macke dajejo! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 KONCN MAS ENO FAJN IKONCO, a si vidu, same tigre in macke dajejo! Ti, Binga Pa ti predlagej vsakmu kašno ikonco nej da gor, da bo mer. Jest jo koj zamenjam, če mi najdeš kej kjut pa cortkanga, pa ne-mačkastga... Aja, pa predvsem more bit men všeč Ti pa pošiljam enga za srečnga pa zdravga pa sploh vse najlepše v 2006. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 js grem u dnevno ležat pred tv, zej bo film se začel pa mam lih še 3 minuitke časa, da si naštimam sladkarije pa pjačo pa dekco za pokrit pa pa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 a si vidu, same tigre in macke dajejo! [/b][/color]kaj pa, če je ikona v skladu z vzdevkom? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 1. januar 2006 Prijavi Deli 1. januar 2006 ej vidva Brestanca , a veš kwa je dobr, domačica z mlekom ke je to? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 kaj pa, če je ikona v skladu z vzdevkom? TUT MOJA JE TAKA! Tipicna Binga-Bonga! Ti, Binga Pa ti predlagej vsakmu kašno ikonco nej da gor, da bo mer. Jest jo koj zamenjam, če mi najdeš kej kjut pa cortkanga, pa ne-mačkastga... Aja, pa predvsem more bit men všeč Ti pa pošiljam enga za srečnga pa zdravga pa sploh vse najlepše v 2006.Tudi jaz! Sem objavila 5 lustnih ikonc v sliki dneva! Noben jih ni hotel! Pa nic! Eni sem jo barvno preuredila pa me zdaj se pogleda ne - Surya! Srecno tudi tebi! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 lep spam Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 prvi petek v letu sm doma AWSOME!!!! gre mi na bolje!! im so happy Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 prvi petek v letu sm doma AWSOME!!!! gre mi na bolje!! im so happy Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 grem gledat umetno inteligenco , bye bye that's all folks Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. januar 2006 Prijavi Deli 6. januar 2006 grem gledat umetno inteligenco , bye bye that's all folks Že gledal...dober filem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 jst sm pa zamudu sm pa vidu reklmo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 mama mi je šla bulerje očistit Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 7. januar 2006 Prijavi Deli 7. januar 2006 A veste kaj že zna moja pikica? Tole: :xx!: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 začnite živet, pa ne se smilt sami seb, ker bo drugače šlo življenje mimo vas.. življenje je lepo, vse poti so nam odprte in sami si jih izbiramo in izberemo ter furamo po njih, vmes tud kej crkne(ampak to nam dela življenje samo pestro in zanimivo)........ najbol je pa pomembno, da si to, kar si! In ne prodana duša ali po moje "pičketina" drž se svojga prepričanja, spoštuj tujega in ne bit preveč pametn in moder! lep pozdrav Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 začnite živet, pa ne se smilt sami seb, ker bo drugače šlo življenje mimo vas.. življenje je lepo, vse poti so nam odprte in sami si jih izbiramo in izberemo ter furamo po njih, vmes tud kej crkne(ampak to nam dela življenje samo pestro in zanimivo)........ najbol je pa pomembno, da si to, kar si! Zadnje čase, ful velikrat slišim to ... velik folka mi je že v kratkem reklo ... naj začnem živet .... sej živim Sploh od silvestrovega naprej ... že dolg se nism tko počutla kot zdej ... tko ... živo Dolgo časa sem se iskala ... takšna sem že bila ... potem so me neki dogodki precej uničili .... pa sem kar dolgo časa bolj vegetirala kot živela ... zdej sem pa nazaj To leto je tkooooo krasno, pa komaj začelo se je Pa čeprav se ne dogaja nič posebnega, samo posebno kul se ves čas počutim Ah ja ... zakaj js zdej to tle sploh nakladam? Upam, da tega leta ne bo nikoli konc Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. januar 2006 Prijavi Deli 11. januar 2006 Danes sem prav tečen... :xx!: Grem ninat, morda bo boljše... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 Danes sem prav tečen... :xx!: Grem ninat, morda bo boljše... Ko sem šel včeraj ninat, kar je zame to nekaj nevsakdanjega...zato je crknil LNF ! Ne bom več ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. januar 2006 Prijavi Deli 13. januar 2006 se je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 jst sm pa nazaj kak fajn an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 dejte mi kej u blokec napisat noo sm ga tko lepo porihtau Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 kkkkaakkkšššeen dddooollgggččččaaaasssss!!!! potem pa ukreni kaj glede tega.................ne stokat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.