Bern 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Na roke? To je še dobr ... Lahk bi na noge kt Musolini, pa tud to bi blo še dobr ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Srečen človek, ker ima vse lepo predvideno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 la,la,la,la... a bo kdo kej z mano zapeu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 PP a boma se šla zaj karte am ja, na kerem radiu pa delaš... ? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Zmešaj! Ne morm povedat kje. Itak nis iz ljubljane, pa ti ne vleče ke, pa ob 23h morš bit že v postli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 a to mate nek mestni radiu k sam na 5kilometrov dela? ok... zmešu a naj še razdelim? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Ja, a še nis? Joj, mali, če boš tko mečkov, bom prej mogla it. Evo, sm jst razdelila...začni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 http://www2.betfairpoker.com/images/card_bfpokertournaments.gif http://www2.betfairpoker.com/images/card_commissionpoints.gif Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 A zdej greva p apoker? Ja, ti bom pa še gnar pobrala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 aia, a za dnar... sm mislu da slači poker špilama... pol pa nč Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Mali! Boš ti vidu slači poker, ja. Te bom čez kolen dala, pa po riti. Lohk bi ti bla mama (skor), ne pa, da me boš pr kartah slaču! Fej te bod! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 sej nism tko mislu jst sm hotu zgubit pa da bi mi pol plenice zamenala ne pa... ah... ti tut sam na take stvari misliš Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 A si se pokaku? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 mhm... mam novo pleničko tut s tabo tak da ti samo uno dol pa toto gor Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 aha, zj si me pa kr tuki v dreku pustila?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Neeeeeeeee...sm že nazaj, sm neki za službo delala...oplosti, ne bom več. No, dejmo...uno plenico dol (fuj, si se pokaku :xx!: ) in novo gor...jaoooooooooo, kok zdej smrdi! hit jo stran zabriš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ups... nism hotu čez okn... oplostite teta Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 aia? a majo lukno na riti al kaku? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 aia? a majo lukno na riti al kaku? lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 aha... pol bo pa zgledal nekak tako kot tvoj avatar an?... zanimivo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. februar 2006 Prijavi Deli 3. februar 2006 v rit Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 res si zbiraš prijetne prostorčke, svizi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 kok sta patrickolenc pa svizec luštkana pa prisrčna fantka, prou z veseljem ju berem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 kok sta patrickolenc pa svizec luštkana pa prisrčna fantka, prou z veseljem ju berem hmmmm... Seal, morš priznat, da se tale tvoja izjava zgoraj ful čudno sliši... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 5. februar 2006 Prijavi Deli 5. februar 2006 hmmmm... Seal, morš priznat, da se tale tvoja izjava zgoraj ful čudno sliši... ja kaj no?? mam tiste očetovske občutke... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.