svizec 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 blablabla... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tale tema nam bo pa dobro prišla..sploh zdej Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tale tema nam bo pa dobro prišla..sploh zdej bomo vsi kar neki pisali, da hitr nabijemo spet tisto cifro pajade , se mi ne da Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 haha, nabijat poste, arbajtat ko shus! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 gremooooooooooooooo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 gremooooooooooooooo kam spet pust ti tisto svojo luno mal pr mir Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 kam spet pust ti tisto svojo luno mal pr mir Jst lohk skačem Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Jst lohk skačem skačemo pa tko al tko skoz za kakšno stvar sam bo treba tud kej napisat, ne sam skakat ... pa ne skakat tolk zdej, k si se lih najedu Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 skačemo pa tko al tko skoz za kakšno stvar sam bo treba tud kej napisat, ne sam skakat ... pa ne skakat tolk zdej, k si se lih najedu saj je bla sam malca, dve pletenki, tolk da grem lohk domov Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 saj je bla sam malca, dve pletenki, tolk da grem lohk domov pol pa kar veselo skakat kar pridno nabirava midva dons tele poste Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pol pa kar veselo skakat kar pridno nabirava midva dons tele poste pridna, pridna , v srednjevem veku bi rekli, da ga je grešnica zapeljala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pridna, pridna , v srednjevem veku bi rekli, da ga je grešnica zapeljala pol bi me pa na grmadi skurli pazi se ti ... Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 pol bi me pa na grmadi skurli pazi se ti ... nč ne bi skurili , bi skupaj pobegnila, saj mamo dobro intuicijo, ki bi uni prišli, bi bla midva že ... Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 nč ne bi skurili , bi skupaj pobegnila, saj mamo dobro intuicijo, ki bi uni prišli, bi bla midva že ... ... na eni tortici nekje na morju sedela Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Jst bi tud rabu nabijat poste...kot začetnik mam sam za ene 5 OS-ov placa nč ne bi skurili , bi skupaj pobegnila, saj mamo dobro intuicijo, ki bi uni prišli, bi bla midva že ... Inkvizicija ima dolge lovke po tem svet Znamo pa tud double feature grmade po tanovem delat Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 to se teb sam zdi, ko še rasteš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 to se teb sam zdi, ko še rasteš dobr da si me opozorila...grem višja vrata montirat...bo kriza Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 če bo pa kriza te bomo pač malo skrajšali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 če bo pa kriza te bomo pač malo skrajšali Jst sm tist k ma ključ od natezalnic pa rezalnic, ne pozabt Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jaz sem skoz pridna, mene valda ne boš dal na natezalnico ali kaj podobnega. buahahahahaha šele zdaj sem opazila, kok malo objav imam, polovico manj, kar pomeni, da sem od 4. aprila nabila približno 4 jurje objav. to ni res, ima da mam do novega leta 10. 000. v pravi temi sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 jaz sem skoz pridna, mene valda ne boš dal na natezalnico ali kaj podobnega. Pa daš kakšen cekin za našo faro? Pa desetino pridelka bližnji opatiji? težka je naloga dušebrižnika ko mora voditi vse te evidence Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ah to ni nič takega, ti bomo pa ukradli ključ (prosil eno čarovnico da te mal zapelje )pa bo. Pol ga bomo pa vrgel dol z gradu v prepad! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa daš kakšen cekin za našo faro? Pa desetino pridelka bližnji opatiji? težka je naloga dušebrižnika ko mora voditi vse te evidence uf uf, saj res, v Izstopu iz katoliška cerkve (temi, ki je ni več, ker je bla odprta po 4. 4. ) sem se kregala nate zaradi desetine. kakšen piškav krompir se bo že našel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Jst sm tist k ma ključ od natezalnic pa rezalnic, ne pozabt glih te bom vprašala..vžela bom mačeto pa bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ah to ni nič takega, ti bomo pa ukradli ključ (prosil eno čarovnico da te mal zapelje )pa bo. Pol ga bomo pa vrgel dol z gradu v prepad! A ključ bi metala v prepad pa veš, da so to spet stroški za vatikansko banko ubogo. Pa kje bom sredi poletja našel šlosarja, ki bo znal v ta zlati ključek pravilno vstaviti korunde inu smaragde Nimate nič posluha za dušne pastirje Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.