Skoči na vsebino

Gremo Nabijat Poste

Trudi

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Komentarji 3,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

ScorpioGirl pravi:
skačemo pa tko al tko skoz za kakšno stvar x:Dx x:px :onfire: :onfire: sam bo treba tud kej napisat, ne sam skakat x:Dx ... pa ne skakat tolk zdej, k si se lih najedu xflirtx x;)x

saj je bla sam malca, dve pletenki, tolk da grem lohk domov x:Dx

Izvukao je na kraju svog izlaganja.
Deli na socialnih omrežjih

ScorpioGirl pravi:
pol pa kar veselo skakat :onfire: :onfire: x:px kar pridno nabirava midva dons tele poste :inocent: x;)x

x:Dx pridna, pridna x:Xx, v srednjevem veku bi rekli, da ga je grešnica zapeljala x:Dx

ScorpioGirl pravi:
:O: :wOOt: pol bi me pa na grmadi skurli :eek: x:Dx pazi se ti ... x;)x x:px

nč ne bi skurili :vragec:, bi skupaj pobegnila, saj mamo dobro intuicijo, ki bi uni prišli, bi bla midva že ... x:px

Jst bi tud rabu nabijat poste...kot začetnik mam sam za ene 5 OS-ov placa :C:

janif pravi:
nč ne bi skurili :vragec:, bi skupaj pobegnila, saj mamo dobro intuicijo, ki bi uni prišli, bi bla midva že ... x:px

Inkvizicija ima dolge lovke po tem svet x^x Znamo pa tud double feature grmade po tanovem delat :vio:

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Guest mačona

jaz sem skoz pridna, mene valda ne boš dal na natezalnico ali kaj podobnega. :O:

buahahahahaha :C: :C: :C: :C: šele zdaj sem opazila, kok malo objav imam, polovico manj, kar pomeni, da sem od 4. aprila nabila približno 4 jurje objav. to ni res, ima da mam do novega leta 10. 000. x:px :vragec: v pravi temi sem. x:Dx

mačona pravi:
jaz sem skoz pridna, mene valda ne boš dal na natezalnico ali kaj podobnega. :O:

Pa daš kakšen cekin za našo faro? Pa desetino pridelka bližnji opatiji? težka je naloga dušebrižnika ko mora voditi vse te evidence :inocent:

Guest mačona
  Antoninus pravi:
Pa daš kakšen cekin za našo faro? Pa desetino pridelka bližnji opatiji? težka je naloga dušebrižnika ko mora voditi vse te evidence :inocent:

uf uf, saj res, v Izstopu iz katoliška cerkve (temi, ki je ni več, ker je bla odprta po 4. 4. :C:) sem se kregala nate zaradi desetine. :OoO: kakšen piškav krompir se bo že našel. x:Dx

amber pravi:
Ah x;)x x:Dx to ni nič takega, ti bomo pa ukradli ključ (prosil eno čarovnico da te mal zapelje xflirtx )pa bo. Pol ga bomo pa vrgel dol z gradu v prepad! x:Dx

A ključ bi metala v prepad :eek: pa veš, da so to spet stroški za vatikansko banko ubogo. Pa kje bom sredi poletja našel šlosarja, ki bo znal v ta zlati ključek pravilno vstaviti korunde inu smaragde xrolleyesx Nimate nič posluha za dušne pastirje :C:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...