klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Pa daš kakšen cekin za našo faro? Pa desetino pridelka bližnji opatiji? težka je naloga dušebrižnika ko mora voditi vse te evidence fehtar Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 glih te bom vprašala..vžela bom mačeto pa bo No saj pravim...coprniški krvoloki...potem pa v grajski temnici nekoga malce požgečkam z razbeljenimi kleščami in že med vaščani krožijo govorice o nekakšnih neprijetnostih...kdo bi vas razumel Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 A ključ bi metala v prepad pa veš, da so to spet stroški za vatikansko banko ubogo. Pa kje bom sredi poletja našel šlosarja, ki bo znal v ta zlati ključek pravilno vstaviti korunde inu smaragde Nimate nič posluha za dušne pastirje Oprosti no, pa bomo opustili ta načrt! Ti pejt kar v miru prepisovat sveto pismo in zraven prigrizni kaj dobrega! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 No saj pravim...coprniški krvoloki...potem pa v grajski temnici nekoga malce požgečkam z razbeljenimi kleščami in že med vaščani krožijo govorice o nekakšnih neprijetnostih...kdo bi vas razumel hehehehe prvo me morš ujet to pa ni tako lahko..prej te js začaram v pajka kot pa ti izveš kje se nahajam Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Oprosti no, pa bomo opustili ta načrt! Ti pejt kar v miru prepisovat sveto pismo in zraven prigrizni kaj dobrega! To je pa že nekaj povsem drugega.Hvala za pobožne želje.Požrtije iz zakristije so Bogu nadvse všečne danes si bom privoščil varanovo vranico popečeno saute nad razbeljenimi mesečevimi kamni hehehehe prvo me morš ujet to pa ni tako lahko..prej te js začaram v pajka kot pa ti izveš kje se nahajam Na Štajerskem ima naša častitljiva inštitucija že markirane vse coprniške brloge, tako da je samo še vprašanje časa.Mi je ena soforumovka zbudila klerikalni apetit, tako da se mi kar sline cedijo ob tvoji ikoni. grem po trnek in v Portorož.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tam ko sem js..se še prebzvišenemu škofi ne sanja bres skrbi, da sem predobro skrita, da bi me našli ti kar probaj, da ne boš slučajno končal kot jona v žrelu kita Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tam ko sem js..se še prebzvišenemu škofi ne sanja bres skrbi, da sem predobro skrita, da bi me našli ti kar probaj, da ne boš slučajno končal kot jona v žrelu kita Ti misliš, da te še nismo našli, v resnici pa je prav kavč na katerem posedaš brat Pohrustus iz Kvizinije v prebrisani in domiselni preobleki, ki motri vsak tvoj korak Ni je užitne ter pogojne užitne zveri na tem svetu, ki ne bi končala v pobožnem prebavnem aparatu nas bratov križa Pohrustal sem vse behemote, kraken ter podobne hranilne spake...ni vrag, da ne zmažem še ene orke Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 Ti misliš, da te še nismo našli, v resnici pa je prav kavč na katerem posedaš brat Pohrustus iz Kvizinije v prebrisani in domiselni preobleki, ki motri vsak tvoj korak Ni je užitne ter pogojne užitne zveri na tem svetu, ki ne bi končala v pobožnem prebavnem aparatu nas bratov križa Pohrustal sem vse behemote, kraken ter podobne hranilne spake...ni vrag, da ne zmažem še ene orke kakšna naivnost ti samo probaj... še do morja ti ne bo uspelo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 ... na eni tortici nekje na morju sedela fajn ideje, fajn, prijetno s koristnim Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tale Ante je pa nevaren...............kaj on vse ne je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 tale Ante je pa nevaren...............kaj on vse ne je No ja...cerkveni odličniki smo pač znani po zdravi ješčnosti, zato pa ima vsak dostojanstvenik svojega krojača, ki nam dnevno meri prirastek k naši postavi da nas lahko odene v svilo in hermelinove spodnjice Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 No ja...cerkveni odličniki smo pač znani po zdravi ješčnosti, zato pa ima vsak dostojanstvenik svojega krojača, ki nam dnevno meri prirastek k naši postavi da nas lahko odene v svilo in hermelinove spodnjice bi pa res rada videla te svilene spodnjice a so črne ali vijoličaste barve po možnosti do kolen Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 bi pa res rada videla te svilene spodnjice a so črne ali vijoličaste barve po možnosti do kolen uuuuu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 bi pa res rada videla te svilene spodnjice a so črne ali vijoličaste barve po možnosti do kolen No ja, da ti potešim radovednost. Sveti Perspiracij nam zapoveduje, da po božji postavi nosimo svilene spodnjice, ki so na notranji strani obložene s hermelinovim kožuhom, le te se raztezajo vse do sredine meč, s tem da kolena gledajo ven v skozi nalašč zato izrezljano luknjo. Gre torej za precej tesno pa tudi estetsko zadevo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 31. julij 2006 Prijavi Deli 31. julij 2006 No ja, da ti potešim radovednost. Sveti Perspiracij nam zapoveduje, da po božji postavi nosimo svilene spodnjice, ki so na notranji strani obložene s hermelinovim kožuhom, le te se raztezajo vse do sredine meč, s tem da kolena gledajo ven v skozi nalašč zato izrezljano luknjo. Gre torej za precej tesno pa tudi estetsko zadevo. uf, to ti je vroče v takih gatah zdejle ne vem, če boš ti kakšne čarovnice lovil v teh kožuhastih pa tesnih spodnjicah pa luknja samo za kolena al kaj Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Zdaj bo ta tema prav prišla... Da naštepamo nazaj kar so nam ukradli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Kaj se režiš? Ti si še lunatik, jaz pa spet odvisnik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Kaj se režiš? Ti si še lunatik, jaz pa spet odvisnik... tudi jaz kaj morem, priznam, sem pač lunina odvisnica Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 sam ce mal z druge strani pogledas...je za nas ki smo na lnf to tako kot da se je cas nazaj zavrtel...in zdaj zivimo v 2 casih na lnf naenkrat :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 uf, to ti je vroče v takih gatah zdejle ne vem, če boš ti kakšne čarovnice lovil v teh kožuhastih pa tesnih spodnjicah pa luknja samo za kolena al kaj seveda je luknja le za kolena, saj nam ne kaže klečati na kožuhu in svili. Potrebno je občutiti trdno kamenje gotskih katedral Res pa je, da so bolj prijetne pozimi kot poleti Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 Nč nam ne gre kej preveč od rok tole nabijanje postov Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 uf uf, kje je še 5.000 objav. mela sem jih že skor 9.000, kar pomeni, da sem jih v roku 4 mescev nabila 4.000. ergo: če bom še naprej tako odvisna od foruma ali še bolj (manj ni mogoče), bom do konca leta mela nekje 10.000 objav. a, Antoninus, greva tekmovat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 učit se pejd da ne bo pol oktobra sranje Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. avgust 2006 Prijavi Deli 1. avgust 2006 uf uf, kje je še 5.000 objav. mela sem jih že skor 9.000, kar pomeni, da sem jih v roku 4 mescev nabila 4.000. ergo: če bom še naprej tako odvisna od foruma ali še bolj (manj ni mogoče), bom do konca leta mela nekje 10.000 objav. a, Antoninus, greva tekmovat? tekmovat s tabo se pa v tem ne bi upal....kaj ti jamraš ko ti je sam par tavžent objav vzelo. Mene je degradiralo da sem moral začet iz nule A misliš, da si včerajšnji dan zasluži posebno ime v zgodovino tako kot D day? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.