Trudi 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 kr počas sej boste Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Soliloquy nocturnini by Antonius Part 1scene I Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 And suddenly nothing happened. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 kuku ne Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 kuku ne Then a disturbance in the ethereal stilness of the night was detected by the finely tuned aerials of the main protagonist But then again nothing happened suddenly, only stronger this time. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 nekako moram priti do 100. še to objavim in še 7. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 And then nothing continued to happen, but with a scantily concealed expectation of the cessation of the aforementioned matter nekako moram priti do 100. še to objavim in še 7.Folk mi skače v mojo edukacijsko monodramo s katerim spodbujam k študiju tujih jezikov naše najmlajše. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Folk mi skače v mojo edukacijsko monodramo s katerim spodbujam k študiju tujih jezikov naše najmlajše.nekako moram nabiti še teh 7 objav. ta tema je nalašč za to, ne vem, kje drugje naj težim. tuki ma lahk vsak monogovore, monodrame, monovatevr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Somewhere further ahead on the line of time nothing suddenly popped into existence demanding lack of any activity while grey void suddenly lost shape as it shed form....Oh the sublimest expreesion of fine art and maybe late cuisine End Of Part 1, Scene I Ok otroc tole memorirat do jutr potem pa naprej s to napeto monodramo ki vas drži na robu stola in preprčuje da bi zatisnili oči Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 jst sm pa zgubu medvedka zdej pa ne morm it spat...edin kar mi preostane je, da nabijam poste Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hehe js pa nism medvedka ampak delfincka :xx!: grem se js nabijat poste! Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 hehe js pa nism medvedka ampak delfincka :xx!: grem se js nabijat poste! Ja to bi lahko bilo zelo terapevtsko za nsa insomniake z občasno narkolepsijo. Kar na delo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja ze sam zdla trenutno nimama ideje... :xx!: mas ksno idejo? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ja ze sam zdla trenutno nimama ideje... :xx!: mas ksno idejo? lahko bi te naučil trikov nevrokirurgije v petih korakih, ampak trenutno sem bolj v feelingu da te podučim o slavni teoriji Velikega poka: Na začetku ni bilo nič in to je eksplodiralo. Kaj praviš na mojo profesuro? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 lahko bi te naučil trikov nevrokirurgije v petih korakih, ampak trenutno sem bolj v feelingu da te podučim o slavni teoriji Velikega poka: Na začetku ni bilo nič in to je eksplodiralo. Kaj praviš na mojo profesuro? na zacetku je bilo nic in to je eksplodiralo....what a genius... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 na zacetku je bilo nic in to je eksplodiralo....what a genius... hvala hvala, to je samo prvi dim na ognjeniku moje genijalnosti Še teološka razlaga začetka: Na začetku ni bilo nič, paje Bog rekel: Naj bo luč. Nato je bilo še vedno nič, ampak ta nič se je zaradi luči vsaj dalo videti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tole bo pa se zanimiv mogoce lahk pridemo celo do ugotovitve kako sta nastala 2 niča... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 tole bo pa se zanimiv mogoce lahk pridemo celo do ugotovitve kako sta nastala 2 niča... Hja seveda...obstajata dva niča, ki sta bila ustvarjena simultano z rahlim zamikom med obema. Prvi nič se nahaj znotraj drugega, s tem da je prvi od drugega mnogo večji Preprosto je pečat resničnega Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 3 nič je pa zešev ven iz teorije...skoda Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 ups............še eden Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 3 nič je pa zešev ven iz teorije...skoda Aja, pa ob astrofizični debati kanim še dodati:znanstveniki so odkrili zvok, ki se je pojavil tik pred nastankom vesolja: Ups! Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 a je tak: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Da se obrnem še na zgodovinsko tematiko in te poučim o srednjem veku A ti sploh veš kako pomembna je bila telovadba za srednjeveške vojske.Dobro so se zavedali nevarnosti neogretih mišic v boju. Preden so napadli trdnjavo, ki so jo oblegali so lično zložili na kup vse čelade, oklepe, sulice, meče ter helebarde, se postavili v vrste in...ena..in dva...in tri...pa vrtimo z boki...pa predklon in podobno...Zgodovinsko dokazano Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 a pol pa direkt na zajtrk? Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 a pol pa direkt na zajtrk? zajtrk potem pa hop na obzidje čemur so sledile orgije na grajskem dvorišču po uspešnem zavojevanju.A si predstavljaš, da is vitez v popolnem oklepu pol ti pa nekam pod oklep pride ena osa al pa da na sred največje bitke v centru bojnega polja zgubiš lečo Ni bil kar tako ta srednji vek.... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.