emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 uf to je blo pa grozn :xx!: al pa de te u tistmu uklepu prime na wc.. :xx!: :xx!: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 uf to je blo pa grozn :xx!: al pa de te u tistmu uklepu prime na wc.. :xx!: :xx!: Za Wc je bil pa konsenz...dvignil si roko in se na ves glas zadrl: LULAT/KAKAT ME in vse se je ustavilo, ti si pa odšpanciral do latrine. Pol pa si se postavil nazaj na točno isto mesto in zavpil: NAPREJ pa je šlo... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 so bili pa organizirani kolk ludi se je tko smrti resil u bitkik jih je prjel na stran od strahu so sam zavpil ce ni blo prepozn... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 2. avgust 2006 Avtor Prijavi Deli 2. avgust 2006 res je Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Matr mačona...dons maš že 110 postov..več kt 10% foruma si sam ti Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 saj se vidi, kdo najbolj zabija čas. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/k055.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 http://www.cosgan.de/images/smilie/haushalt/g025.gif http://www.cosgan.de/images/midi/haushalt/k035.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 http://www.ok-cancel.com/uploads/20060203_stickman1.gif Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kolk ste pridni, jst pa znam sam skakat Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 hehehe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 no ce ze nabijamo poste...bom sam smeskote popala zdla : Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ne da se mi iskat po internetu pa tutdi nove teme ne bom odprla...samo prosila bi ce bi mi lahko kdo napisal kasno lepo cestitko za rojstni dan...moj ati ima jutri rojstni dan...ker so na internetu in drugod same resne cestitke sem ze izgubila upanjejaz bi rada kasno prismojeno cestitko hvala vsem ki (ce) boste napisali kasno cestitko Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ne da se mi iskat po internetu pa tutdi nove teme ne bom odprla...samo prosila bi ce bi mi lahko kdo napisal kasno lepo cestitko za rojstni dan...moj ati ima jutri rojstni dan...ker so na internetu in drugod same resne cestitke sem ze izgubila upanjejaz bi rada kasno prismojeno cestitkohvala vsem ki (ce) boste napisali kasno cestitko reč mu na primer, da je to ful dobr znak da je star kolikor je pač star in da ma spet rojstni dan, ker statistika pravi, da tisti z več rojstnimi dnevi živijo dlje. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 reč mu na primer, da je to ful dobr znak da je star kolikor je pač star in da ma spet rojstni dan, ker statistika pravi, da tisti z več rojstnimi dnevi živijo dlje. Genialna ugotovitev! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Eh, emmzi...če mata dost pristen odnos, ne rabiš pisat neke rime...iz srca mu napiši, kaj mu želiš in da ga imaš rada, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 ja ze to ze...sam js no...nwm ka nj napism...vse najbolse za tvoj ta pa ta roj. dan veliko srece in blablabla?pri voscilih nism ravno izvirna... Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Če bo iz srca, bo najbolj izvirno, kar je lahk. Ne bom ti narekovala....pomisli, kaj mu res želiš in to napiši...ne rabi bit celo pismo. Verjemi, da bi vsega vesel! Pa ne kompliciraj preveč...to je tvoj oče, no. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uf, taka bom jaz čez par let, če bom tko nadaljevala. Antoninus, danes ti dajem priložnost, da postaneš najbolj aktivni član tega dne, ker se mislim učiti staro cerkveno slovanščino - v učbeniku se parkrat ponovi stavek v tem smislu, da je STCSL bila namenjena bolj za liturgične namene kot za sporazumevanje, tako da me mora bpitegniti že samo to. uuaaauuu, kok bom pametna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 uf, taka bom jaz čez par let, če bom tko nadaljevala. Antoninus, danes ti dajem priložnost, da postaneš najbolj aktivni član tega dne, ker se mislim učiti staro cerkveno slovanščino - v učbeniku se parkrat ponovi stavek v tem smislu, da je STCSL bila namenjena bolj za liturgične namene kot za sporazumevanje, tako da me mora bpitegniti že samo to. uuaaauuu, kok bom pametna. Ha ha ti pa učit...to pa ne vem če bomo dožvel tuki No ja mogoče pa mene povabi filofaks zaradi obsežnega znanja ekleziastičnih zadev za izpraševalca. Seveda z natezalnico in razžarjenimi kleščami poizvem kateri demon se je nastanil v vas brezbožnih učenikih Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jea vrajt, tebe za izpraševalca. jaz se učim razvoj glasov, sklanjatve, cirilske in glagolske spomenike, teorijo o izvoru in nastanku STCSL, ... ne bi te zanimalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 jea vrajt, tebe za izpraševalca. jaz se učim razvoj glasov, sklanjatve, cirilske in glagolske spomenike, teorijo o izvoru in nastanku STCSL, ... ne bi te zanimalo. Ja sej razvoj glasov ja...ti sploh ne veš kako heretiki razvijejo glas, ko zapnem natezalnico pa sklanjat tud znajo vsa demonska imena od Baala do Mefista brezbožniki zavedeni. Cirilske spomenike pa oblikuje sveti Ciril iz kupčkov njihovega pepela...jst vse vem Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. avgust 2006 Prijavi Deli 3. avgust 2006 Kdaj bom spet lunatik... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanyuska 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 http://www.bnl.gov/esd/reserve/images/Frog%20greenfrog.jpg Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.