aiwa 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. december 2007 Prijavi Deli 25. december 2007 http://smeski.com/razni/prehrana/081.gif Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 prvi letošnji post v tej temi Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 Moj pa sploh. Naš gospodič šel v Arizono, ko bil doli. Menda čudo vsega, pa za mali keš. Kitajska roba itak samo za par kratno uporabo, se menda splača vseeno dati nekaj več keša, pa lahko celo par krat kaj oblečeš in obuješ.Čevlje si je dobre kupil..to pa to..za 10 eurov se mi zdi. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. februar 2008 Prijavi Deli 9. februar 2008 wiiiiiiii Kak sem jaz danes happy Nekdo me očitno ma rad Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 wiii.....kok se mam rad.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 Lepo to ... wiii....kok lepo de je lepo.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 če je lepo, je lepo. če pa ni lepo pa ni lepo. it's that easy. chist leposhe bl izi kokr izisimpl tko rekoch zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. februar 2008 Prijavi Deli 10. februar 2008 simpl je tanartabulš ampk, dodajam... ne zmerej v tem primeru odvzemash...ne dodajash.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 Počitnice so... ... meni pa je tak tečno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2008 Prijavi Deli 19. februar 2008 blaaaaaa že postajam čuden :/ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
heela 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 a misliš smolčka vesolčka? ja:) drgač pa se js ne bom šla nabijanja postov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 sej ti ni treba it... Smolčki so ljudje , ki so se rodili na 29 februarja in imajo vsake štiri leta rojstni dan Po novem se jim tako reče , menda so imeli celo žurko v Ljubljani ....finta Škoda da sem jaz rojen decembra Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
heela 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 ups, nisem vedela za 29. feb in smolčke:) js poznam enga smolčka vesolčka pa sm misnla da je original;) mimogrede....po moje 29.2. rd ni smola, si 4krat mlajši:))) po določeni starosti je to kr kul, bi rekla;) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. marec 2008 Prijavi Deli 9. marec 2008 Ta teden pa prosiiiim lepo mislite na mene čimbolj Javim se slovenščino in zgodovino, in nego otroka dobimo nazaj, ker smo pisal prejšnji teden - saj mi šlo super, 1 alineje nisem odgovoril Slovenščino ciljam na 5, zgodovino pa vsaj na 4, tak da pliiiiiis Behyca bi rad bil pravdober letos Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 10. marec 2008 Prijavi Deli 10. marec 2008 Še dva posta nabijem, pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.