aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 ok. vsi takoj dol z neta! da se bo misti lahk učila! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 jz tud "šparam" učenje za vikend. hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 al pa svojo rit...hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 hehehe... ma ja... to je tko k se morš učit take stvari k niso zanimive... jz mam zdele en predmet, k odprem knjigo pa not padem... da best. k bi bli vsaj vsi predmeti tko.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 seveda gospod inštruktor.... sam še potrebščine vzamem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Mein god sta pokvarjena....še bolj ko jaz Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 veš da nam z leti rok poteče. pol se pa pokvarmo... pač starejši k smo bl smo pokvarjeni. a ni logično? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Po tej teoriji torej veš kaj te z mano čaka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 24. februar 2005 Prijavi Deli 24. februar 2005 Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 enga čist fletnega sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 kdo? kaj? kje? a res? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 pa ne sam teb.... nam vsem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 takulele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 super misti še malo zaljbljeno.... in veselo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 nisi na faksu??? Bi se morala učit veš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 mmmmmm pizza Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 Ne mislil sem aiwo Pa ti tudi bi se morala učiti Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 ne jz sem v službi. tle mamo tud faks ja. drugač ga pa dons nimam. učim se pa za vikend.... v službi ziher ne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 vem micki vem.... kr zmankalo je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 joj Mick, si pa mal prepozen veš. Ona že ma svojega seala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 micki ni nč prepozn.... micki je bil prvi.... hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.