aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 kamr se sam prsodiš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 a celo prvi... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 bu nazaj-enako Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 uh jz mam itak metulčke v želodčku tko da tud če nimam kej delat... sanjarim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 mah... sej nisem in love.... sam... ne vem... mah... trapasta sem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 hudo! pa jz sem res popularna... morm pazt da mi nav v glavo stopl... hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 napihnena sem k balon... mogoče bi en metin čaj... neki bo treba... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 25. februar 2005 Prijavi Deli 25. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> mah... sej nisem in love.... sam... ne vem... mah... trapasta sem...Če so taki feelingi zate trapasti, bi bla jz rada skoz trapasta.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 hehehee ja sej... bi kr sedl bit tkole trapast ja... heheheee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 No, daj bodiva dve trapici.... škodit ne more.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 kaj pa aiwa, si zatreskana? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 ne še... bom vidlakaj bo... dejte mi mir.... hi hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne še... bom vidlakaj bo... dejte mi mir.... hi hi hi hi Ha ha, nekoga pa mal mede...... lepo to...... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 ja a ni to lepo ko smo vsi tak zalubleni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 čist .... sem.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....smrk smrk...... kaj pa je narobe Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 kaj je micki? kej narobe? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 micki ti se pa ja nimaš kej sekirat.... ti si itak PRVi.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. februar 2005 Prijavi Deli 26. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 pridkana!!!! ful!mam jz podobn načrt... učenje... sam ne tolk podroben k ti... k sem preveč da bi mi zneslo... hvala bogu da mamo tak fajn predmet... k gre prec u glavo in je ful zanimiv.dianček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ojla kak ste kej gnes?http://www.smeski.com/razni/ljubezen/008.gifevo vam eno lepo qjutkano rožico Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 OK, ne vem kam nej to napišem, ampak zakaj je koledar na luninem netu še vedno za 25.02??????Me je kr zmrazil, ko sem videla Luna v devici!?!? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Jej drugega marca pe je luna v strelcu :D :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Pa joj no, še kar piše da smo danes 25.02.! Hočm luno v tehtnci, to da tuki narobe piše me ful dekoncentrira! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 zaspana.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.