amber 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ja očalca pa res nosim, drugač imam pa temno rjave lase, polti bolj temne, po fotru... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ..hm nobenga roka v bliznji prihodnosti..sm mela en izpit januarja in to edini do zdej ..to bi blo fajn, ce bi se dal kej kje zdele vmes stisnt..bi se vsaj necesa resla..se vecji problem pa je to, da niti za tiste izpite tocno ne vem kdaj so..nic, ne duha ne sluha o njih..potem bi si loh vsaj razporedila stvari..to je sracka :xx!: dobra si.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 kok ste pridne bejbike.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 držimo pesti, da bo dons tko k je treba Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Držim pesti! Luna v SCO- mal bo krize zame.... A je res -15°zuni??? Brrrrrrrrr........ :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 po moje je minus taužent... so mi od postaje do službe ušesa in noge zmrznle... pa sem tko šibala... tebe tud luna v sco daje? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ja, tale luna v sco (Pa v ribah, pa v raku tudi, kadar je ), je zame porazno....Takoj mi na bad useka..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 mene pa najprej ful razganja... pol mi pa vso energijo pobere... mal pretežko zame... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Tudi pri meni nekaj takega..... Joj, a se še komu tok ne da na šiht!?Dobr da sam se 3 dni, pol mam pa dopust (sicer le 2 dni, ampak vseen). Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 blagorček.... jz bom pa zdele marca probala brez zdržat... pol bi si pa tud mal prvoščla...hm... ja lahk bi si en planček za dopust nardila Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Mah... še starga sem morala porabit.... Ta hud dopust pa itak pride šele pol, konc poletja....... USA!! Here I come!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 a greš večkrat tja? kokr sem zasledila si že bla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 uuu kulj... mam ob pol petih...pa do ne vem kdaj... k bomo mogl tm čakat še da nas izpraša... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 aiwa ..a veste kaj se bo zdele zgodil.. .. 200. post bo padu.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 čestitam rdeča Jaz sem tudi komaj čakal ko bo moj 500 padu Aiwa, držim pesti zate ob pol petih, pa še svečko ti bom prižgal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ti posti pa so zato ker nabijam do 700 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehe jz pa 8 jurjov hočem.... ja hvala če mi boš svečko pržgal Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 bom. Rdečo celo, svečo ljubezni hihihi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehe sicer rabim za uspeh na izpitu... ampak ljubezni se nikol ne branim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 700 post je zdaj to bil Aiwa, izpit traja 2 uri a ne?Dobro, sej 2 uri mam pa pač lahko svečko na očeh Mal zraven pa bo že Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ne včeri pa sem pesti držal Veš da je škoda mojih sveč A ne se je ql, da sem tudi malo pozabil da maš izpit Sora ampak sem se pomnil pa sem lih pesti držal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 zame pa kr prižgi pa nej gori... in gori... k ne vem kdaj se bo izpit končal... k mamo po pisnem še direkt ustnega in vsak posebi not hod... tko da se bo zavleklo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 In Aiwica kako je šel izpit? Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehe me še čaka ob 16.30 :OO!: Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 A nimate to tako da greš noter pa ti samo povejo če si ga nradila lahko greš če pa ne pa na ustnem? N ne vem samo moja sestra vedno jamra da mora čakat po 2 uri da pride na vrsto samo da ji povejo al ga je al ni nardila hehehe sicer rabim za uspeh na izpitu... ampak ljubezni se nikol ne branimEmmm, sicer si narobe moj post razumela ampak ok, sej če tko misliš... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.