Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 aja aiwa, kak je šel?Moja sveča še zdaj gori Joj diana, jutri mam post ker je luna lih v strelcu, se mi pridružiš? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Kakšn post?? A je že dons?????? Aiwy a si že v službi, alo?? A je dons tud tak mraz??? :xx!: P.S.: Šla sem pogledat na koledarček... B666 ne me zezat- post je šele jutri!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 pa še to je jutr zvečer....jutrosem čist razštelana.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Sej bo bolš....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 V kakšni službici si pa Aiwa, da morš že tako zgodi vstat ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 ...en nabit...kdo ali kaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Ja tina jaz mam danes post ker je luna v strelcu No diana kako kaj?Jaz ravnokar pijem vodo Najbolj pa mi je bla muka ko se ves lačen zbudim iin grem gledat v hladilnik pa si vzamem ven pol pa pogledam na koledar, jah 2 marc Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 tralalala enga semlele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 aiwa, moja sveča mrtva. Kak kaj izpit? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 uuu sej res! hwala!!!! nardila s 7... sem hotla bolš, ampak tud s tem zadovoljna!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Kdor z malom ni zadovoljen, vlkega nebo dobil Čestitam Moja boga sestra pa je dobla na žalost 5 Ah pa saj ni konec sveta Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 itak da ne.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 a pr teb tud? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 tako tako vidiš. mah gnil dan... sam se na bolš obrača... kr ene par pozitivnih presenečenj doživela danes, tako da me te držijo pokonc. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 mene pa glava boli od tega butastega posta :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 kaj pa čmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 hehehe mislim da se posti... da ne je... hehehe... da je to mislil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 bravo aiwi Joj samo res da me tak glava boli da sem moral tableto vzet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 sem si zapominla k si reku, da se boš danes ker je luna v strelcu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutri do 10 AM bom še stradala, začela sem pa ob 10ih AM danes!!!! kompromis, če pravijo da je jutri post... . če ne shujšam vsaj 2kg, te pridem lastnoročno našeškat. ..... ,.....saj ne.... je prav fino,.... kar ne spada v telo, naj gre ven! oz.- raje ven kot noter! heheh ti kar prid. Danes sem še malo uteži dvigoval - 3kg po 100x....auč Niti roke ne morm stegnit Pol pa še 200 trebušnjakov kok bo še le jutri auč Kaj šele moje noge....niti rajš ne govorim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 Ja sam vodo pijem.Ker moraš sam vodo pit. Pa sej sem si prej eno šum tableto dal v vodo- kok je pasal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 danes so moji pico jedli Kak so nesramni. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 hehehe... sej jo lahk ti pa dones Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 iiii mmmmm... sem jo zanč v Luciji... nisem še bolše Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.