Larsy 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Grem v spar po grocery.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Hehe, dons pa idem k babici Boga moja liva, zdej de jih pa nategavala tam :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. marec 2005 Prijavi Deli 5. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 BU... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bu BU Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Čawč.Kaj pa ti ob 3 zjutrej delaš tu? Včeraj pa niti apti nisem moral, ker sem gledal tistega psihoja na TV pa....eh Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>BU bu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Aja z metal žura Jah sej fajn to da si prišla pijana Tako se to dela Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Alo! Kak ste kej??????? Devica, s kerga konca Savinjske pa si?????? Jz pa zdejle čakam, da mi dragi pošlje današnje slikce po mailu, pol bom pa mogoče dala še kakšno mogoče na Fotke.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 hehehehe misti honey sam mal bi te .. mi dogaja... pondelkovo jutro... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 mularijaaa... to bi jz vse stolka ... hehehehe ne ne zjutri morm met jz moj ljubi mir... pol je pa cel dan krasen... če mi ga zjutri kdo pokwar... pride pa evil aiwa na plano Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 mah... včas sem znala bit... zdej mi je pa evil pobegnu... ne vem kaj mu ni blo všeč pr men... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 sej sej... sam k ti ne verjamem da sploh še znaš oreng zarenčat... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ah aiwa, ti pa evil ko še muhi nebi nič nardila Ja pa sej se strinjam s tabo - bi tudi mulce smrklave obeso najrajše ko se ti dere ne uho. Hvala bogu da spizdim iz osnovne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Joj, sm se kr ustrašla... kwa to neki renčite??? Mene pa zjutri ponavad zbudijo ptiči, ampak to se derejo klele na moji okenski polici. x!x Včas sem pobrala copato s tal, pa jo vrgla v oken, da so se spokal... zdej pa ne morem k mam monitor tako, da je ravno pred oknom..... Pol pa postanejo čepki za ušesa idealen pripomoček... Zdeja pa mirno spim do zvonjenje budilke! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>iiii ptički mene pa nič ne motijo, pa največkrat pojejo pod mojim oknom. mi je kr všeč Ja, sej če bi peli in žvrgoleli kot je treba... vse ok...sam to pa dobesedno krulijo pa se derejooo!! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 A ne de se derejo ko zveri, posebej te srake blesave :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Btw aiwa kak je tebi sploh ime?No meni se zdi da bi ti še najbolj pasalo Ivanka, da sem meu čudne sanje da sem bil sam doma pa sem meu LUNAparty pa da so te vsi zvali Iva Hah še masa je bla tam pa še tinal pa misti...pa še bi našteval. IIII kaj pa če so ble preroške sanje? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ne de se derejo ko zveri, posebej te srake blesave :xx!:Ja srake, pa vrane!!!! Vrane... joj, teh žvali pa ne prenesem! :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, vrane, in srake se res nagravžno oglašajo. Teh tudi jaz ne maram. Pa še golobi, ko grulijo. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Aiwa, IVANKA? kako bi pa mene poimenoval? da vas ne bom za ušesa. nobena ivanka nisem. aiwa... sem. če že morte sem lohk tud iwa. a prof? taku. da je vsem vse jasno mi mamo taka fajn okna pa nobenih ptičov ni treba poslušat... sound prof. hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Hm misti ne vem, mogoče kaka sandra, mateja al pa monika. Tak obliko maš da bi te nekaj takega dal. Ok. IWA Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 le kdo drug kot micki Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 mickiiiii kwa sm te grešawaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hehehehe... preveč delaš, poj te pa ni nč klele Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.