aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 eh ti ne sežejo do kolen... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Malecka , ne me dražit, k sem že čist divji..... Aja. Sicer pa....kaj je res je res, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 hehehe kar je res je res.... kdo te bo pa dražu, če ne js? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 Mogoče doroteja, ampak ta imena majo sam kurve, ker je ena iz ormoža pa vsem gre na živce, pol pa se je k tipu preselila ki jo bo pustu, jupi Mislim da bi ti pasal suzana lepo ime Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 jaz ti pravi miena ki bi ti pasal ne ktera so tvoja imena No bodi fajn, pa se hitr pozdravi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 enga sem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>enga sem...ka? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 nabit a ne? sej smo v tapravi temi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hehehehe sem hitr laufala pogledat kwa nabijaš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 sej zato pa nabijamo... če bi rabla kej pametnega bi kej druzga počela Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 u si nazaj... a si mal odležala? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 čist razumem... sej al bit bolan al met mačka... nekak podobno... se prekladaš... pa ful bi neki pa se ti ne da... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 mam še zelo goreče spomine od sobote Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 danes se neumnosti kvasijo kar same...tud brez vročine.... ...mystica, sem pa že mislila, da te je spustila vročina iz krempljev... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 jz zamerla? boš mogla bit pa zlo žleht pa še pol mislim da ti ne bo ratal mene prpravt do tega da bi komu kej zamerla... pocajtiiii seeee seveda amis ti tudi... sam pr teb že dobr kaže se mi zdi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 pr men odlično kaže...bo treba kar v službo jutri...bi pa raj še mal zabušavala mistika pa novo ikonco Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 uuu mistiiii kjutttt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 važno da ozdraviš in malo polenari in delaj NIČ Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 hehehehe... sem ti kr mal fouš... se ne spomnem kdaj sem bla nazadnje tkole na bolniški... bi si kr prvoščlaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 grem ležat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 ...jaz pa zeham........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 kako si kej ,mickec?kaj ga dogajas kej?delas njokce?he,he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.