wanesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 tema Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 misti sej boš uštimala. sam jz bi uno kr pretepla... oz. da so tok nesposobni da nben drug ne more enga bozga štempla dat. vse bi jih po riti Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 misti mah dej nehi dons sn skor ene druge pretepla. tm na zavodu za zdravstveno zavarovanje so taaaakkkiiii debili. prov JEBEJO te u glavo. matr bi jih. sam sm se obvladala. k recimo na zavodu za zaposlovanje so fuuuul prjazni... mal mn da ti noge ne zmasirajo medtem k čakaš... tm pa taki cepci.... kr pošiljajo te po ene papirje... ki jih na koncu sploh NE RABIŠ. :OO!: x!x :xx!: no ampak smo vse uštimali danes tako da sem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Sm še dobil dve uri na razpolago Ovi pr nas bi lahko malo zakuril, perilo je že na balkonu 3 dni pa še ni suho, bemu. Ženski del sprašujem, kaj naj naredim Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 S čim? Da bo perilo suho? Obleci mokro, pa zraven dobiš še tak sexi wet look.... aja pa saj tega itak ne rabiš Drugač pa zakurit ni druge.... Pri nas doma so pa kar zakurili, psi se tresejo od mraza, mati ju je pokrila z deko . Res je prow zoprno, če je mraz, mene mine volja do vsega... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 upam da ne mene pr nas itak not posušimo... pa mal kalorifer pržgemo pa je. sam zdej mi ga je mt na morje odnesla pa zmrzujem.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ma se mi spi Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jz sem že oddremala... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 viš kuk se mam jz zdej fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 jaz tudi ne morem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 ne ne... sam sebe tolažm tkole zdej grem pa na kosilo počas... upam da se je že nardilo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>S čim? Da bo perilo suho? Obleci mokro, pa zraven dobiš še tak sexi wet look.... aja pa saj tega itak ne rabiš Drugač pa zakurit ni druge.... Pri nas doma so pa kar zakurili, psi se tresejo od mraza, mati ju je pokrila z deko . Res je prow zoprno, če je mraz, mene mine volja do vsega... <{POST_SNAPBACK}>upam da ne mene pr nas itak not posušimo... pa mal kalorifer pržgemo pa je. sam zdej mi ga je mt na morje odnesla pa zmrzujem....Je..š perilo zdaj, jaz morm it delat (dans že drugič), pa še kr tu gor visim Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 uf... jz pa še nbenkrat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 še mau še mau pa bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>dejmo si mal jezike kazat hehehe Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 kle ga maš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 uuuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 sneg je padal Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sneg je padal Kje ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.