Skoči na vsebino

Gremo Nabijat Poste

Trudi

Recommended Posts

• Komentarji 3,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

misti sej boš uštimala. sam jz bi uno kr pretepla... oz. da so tok nesposobni da nben drug ne more enga bozga štempla dat. vse bi jih po riti :vragec: x:Dx
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

misti x:Xx

mah dej nehi dons sn skor ene druge pretepla. tm na zavodu za zdravstveno zavarovanje so taaaakkkiiii debili. prov JEBEJO te u glavo. matr bi jih. sam sm se obvladala. k recimo na zavodu za zaposlovanje so fuuuul prjazni... mal mn da ti noge ne zmasirajo medtem k čakaš... x:Dx x:Dx tm pa taki cepci.... kr pošiljajo te po ene papirje... ki jih na koncu sploh NE RABIŠ. :OO!: :bomb: x!x :xx!:

no ampak smo vse uštimali danes tako da sem x^x x8Dx x:o)x

Sm še dobil dve uri na razpolago x:)x

Ovi pr nas bi lahko malo zakuril, perilo je že na balkonu 3 dni pa še ni suho, bemu. :vragec: Ženski del sprašujem, kaj naj naredim x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

S čim? Da bo perilo suho? Obleci mokro, pa zraven dobiš še tak sexi wet look.... x:px aja pa saj tega itak ne rabiš x:Xx

Drugač pa zakurit ni druge.... Pri nas doma so pa kar zakurili, psi se tresejo od mraza, mati ju je pokrila z deko xrolleyesx . Res je prow zoprno, če je mraz, mene mine volja do vsega... :sori:

upam da ne mene x:Dx x:Dx x:Dx

pr nas itak not posušimo... pa mal kalorifer pržgemo pa je. sam zdej mi ga je mt na morje odnesla pa zmrzujem....

<{POST_SNAPBACK}>S čim? Da bo perilo suho? Obleci mokro, pa zraven dobiš še tak sexi wet look....  x:px  aja pa saj tega itak ne rabiš x:Xx

Drugač pa zakurit ni druge.... Pri nas doma so pa kar zakurili, psi se tresejo od mraza, mati ju je pokrila z deko xrolleyesx . Res je prow zoprno, če je mraz, mene mine volja do vsega... :sori:

<{POST_SNAPBACK}>upam da ne mene x:Dx  x:Dx  x:Dx

pr nas itak not posušimo... pa mal kalorifer pržgemo pa je. sam zdej mi ga je mt na morje odnesla pa zmrzujem....

Je..š perilo zdaj, jaz morm it delat (dans že drugič), pa še kr tu gor visim x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...