Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Mysti a si tu????Javi se Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Kaj se dogaja kej?Si ze koncala z diplomo?Pa kako kej S? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Mmm, jaz cist verjamem vate in drzim pesti Tudi jaz komi cakam, da koncas s tem, da se koncno vidiva Pri meni nic novega, nekaj sem se ucila, bla zunaj s psom in ubadam se s klopi Torej zdaj 10 dni ne bos v lj? al 8 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ce bo ustni...23 je izpit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Tolaziva se s tem, da bo cez en mesec te more konec in potem grem tud z avtom do tebe, ce bo treba Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ma sem zdele na hitr premislila in...to bom ziher nardila Pa da mi pokazes znacilnosti tvojga kraja pa to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Ah ne verjamem Katero je najblizje veliko mesto? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 uuuu Ilirska bistrica ( sej ves.... ) No, sej pridm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Grem jaz tudi Rabim COLD SHOWER ne sej ne...ucit!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 velja, uzivaj s S Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 hihi, lih zdej brskam po harvardovih spletnih straneh Nimajo kej preveč smeri, sam medicino, pravo, oblikovaltso, teologijo, politična šola, biznis, potem pa neki public health, for advenced studies, Harvard graduate school of Education, pa znanost in umetnost. Mi ziher mamo več, še gradbeništvo...itd.No pogledate pa si lahko na: www.harvard.edu/academics/ Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 o mistek pa mišelček... mata pa plane grejt. si že jz ful želim da se vidve spoznata. heheheehebejbike.... ja ja sej grem spat... mam jutr enepar kozlarij za narest.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 joj sej ti čist verjamem. mene to vse še čaka. no pa sej... bo mim... pol pa žuuur. kwa pa pol? to mene kr skrbi... kaj pa pol k doštudiraš? kaj pol... halooo ... jz bi ceu lajf študirala... men je ful kul.. da maš skoz en cilj pa se neki trudš... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 stanvanje..... ful kulj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 xrosex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 tralalalalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 sm si absolutely fabulous zloudlala in se zdej režim k zmešana... tedve sta res modelke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 bip Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 bop Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 pa smo spet doma Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ...pa u službi...kolk se mi spiiiiiiiiiii.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 jz sn ful mal spala dons. sam ne vem če bom še kej... zvečer... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.