BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 zajeban, če se ti ne da spat , še bl pa to da sm utrujen Vice citi!!! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kaj pomaga da se ti čez dan ne spi? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kaj pomaga da se ti čez dan ne spi? ...da te en ze zjutraj fajn razjezi!!! hihihi Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ok, to sm že zamudu Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 mogoce kaka dobra kavica, ali pa postelna rekreacija Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hja, hvala, sam kavice ne pijem, uno druga pa zle tut ne pride v poštev ker so starci doma sm pa pico pojedu in mi je že dobr, je bla vroča pa sm se zbudu ko sm se opeku Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 hja, hvala, sam kavice ne pijem, uno druga pa zle tut ne pride v poštev ker so starci doma sm pa pico pojedu in mi je že dobr, je bla vroča pa sm se zbudu ko sm se opekua to je pol problem al kaj ce so tastari doma?! Se zaklenes v sobo in to je to Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 nimam klučavnice na vratih! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 nimam klučavnice na vratih! ja in?! A jih nisi naucil, da ne smejo hodt v sobo, ko imas obiske?! Sicer je pa tako, to naj bi bilo ze samo po sebi umevno, ..... saj ves zasebnost ipd... btw: vse se da, ce se le hoce Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja sej ne to da bi not pršl mi v sobo... lah bi slišal pol bi jih pa poslušu da sm premlad pa to,... Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 heh to pa druga, ce se nisi nad 20 itaq ne smes Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 to pa ni res! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 je je, bod priden, sem zdej pogledala mal tvoje podatke, me je skor kap, kaj te jest ucim ------ aaaa jest sem pa cist sokirana zdejle, pogledam skozi okno in vidim da snezi. SNEG!!!!!!!!!!!! jeeeeeeeeeeeeeeeee Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 haha, pr nas pa sonce sije, pa nč snega am pa pust podatke, današnja mladina je bol v koraku z časom kot si bla ti takrat mislim več stvari počnemo ;P Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 haha, pr nas pa sonce sije, pa nč snega am pa pust podatke, današnja mladina je bol v koraku z časom kot si bla ti takrat mislim več stvari počnemo ;P ... pismo zdej si mi pa tko reku k da bi bla ze za v penzijo.... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja no dobr, 8 let mašp več kot jaz, veš kolk smo se mi mulci v teh 8 letih spremenil Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja no dobr, 8 let mašp več kot jaz, veš kolk smo se mi mulci v teh 8 letih spremenil Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja tak je, kaj češ, vrjem da če bi vse vedela bi se počutla res staro Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 heh sej staro se pocutim ze takrat, ko grem ven zurat, k je itak sam mularija..... :xx!: tko, da mi ni treba sploh vsega vedt, da bi se pocutla staro... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 no sej sm reku da smo se spremenil Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ja no ok...ne da se mi vec.... vem da ste se, da ste nekateri veliko bolj dojemljivi, pametni in nevemkajsevse.press.... je pa res, da pa je veliko mulckov zelo nesramnih ipd.... tko, da se res ne bi o tem zdej pogovarjala, ker se mi ne da, ampak sem mogla se tole napisat Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ok, jst pa morm sam še tole napisat res je velik tamalih ki so zlo glasni, sploh še kak let al pa dve mlajši od mene in to me ful mot, sam ko jih boš enkrat zarat njihovga gobca ornk prbutal brjem da bo vsaj za neki cajta utihnu! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 ok, jst pa morm sam še tole napisat res je velik tamalih ki so zlo glasni, sploh še kak let al pa dve mlajši od mene in to me ful mot, sam ko jih boš enkrat zarat njihovga gobca ornk prbutal brjem da bo vsaj za neki cajta utihnu! skoda moje roke, dnarja ipd. za tak folk Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 tut to je res Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.