BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 joj, zdajle se mi pa neda več, pa tisto ni črna!!! Vem, je temooooo rdeca,dobr, ampak plava bi bla bols, jutr zrihti pa na sredo dej Svizec, pa spredaj + zadaj tisti napis! AMEN Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 in če nebom? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a gre kdo z mano na pico??? js grem počas, sam napravt se še morm, ker lačn sm pa full no kdo gre? bomo enga tud popil pa u luft vrgl Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 A ti si svojo moskost zacel v hektolitrih merit? Ta prau desc je desc, tut ce ni pjn! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ma kwa pa js vem, boli me k.... važn da se mam fajn , sej tko nima ženske lahk počnem kr hočem Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja kuko pa to? Se prejsn tedn si biu tooooooooooooooooolk zalubln! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kdo??! a js?!? to pa ni res Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kdo??! a js?!? to pa ni res LAZONJA Kr nazaj si preciti! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a dej nehi, to ni blo to kr ti mislš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kok se mi ne da vun na pico, kok se mi ne da... kwa nej nardim, a me kera pele???? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kok se mi ne da vun na pico, kok se mi ne da... kwa nej nardim, a me kera pele???? ccccccc, seal, ne vem če bo kera zagrabla na tako vabo... hihihi Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ccccccc, seal, ne vem če bo kera zagrabla na tako vabo... hihihi pa sej ni vaba, js sm sam lačn Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pa sej ni vaba, js sm sam lačn Božec, prit k men, ti bom jest pico spekla, če boš ti men čajčka skuhal Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pa sej ni vaba, js sm sam lačn Ja a ne pijes vec maminega mleka? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a čajčka, veš da bom a ti pa kr pico men?? wau, ke lepo, to pa je romantika hehe Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kok se mi ne da vun na pico, kok se mi ne da... kwa nej nardim, a me kera pele???? Ti pejt kar doma v hladilnik in si sam naredi večerjo.... Ziher je ziher. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ti pejt kar doma v hladilnik in si sam naredi večerjo.... Ziher je ziher. ma tud to se mi ne da, pico se mi lušta fullll, to pa zarad alkohola, preveč sm skurjen dones pa rabm neki tacga pojest Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 a čajčka, veš da bom a ti pa kr pico men?? wau, ke lepo, to pa je romantika heheHmmm, če pa tko pogledam... očitno sm kr fajn strenirana Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Potem si jo pa naroči domov. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Hmmm, če pa tko pogledam... očitno sm kr fajn strenirana aja? nč nevem js... ammmm važn da me boš pocrkljala Potem si jo pa naroči domov. je varianta ja, sam morm mal na zrak it Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 je varianta ja, sam morm mal na zrak it Potem pa ne kompliciraj in pojdi....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 aja? nč nevem js... ammmm važn da me boš pocrkljala je varianta ja, sam morm mal na zrak it Pa sej, če si jo lohk naročiš... boš mel pa več časa za druge stvari (npr. lahko podaljšaš čas crkljanja ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 da, draga. ampak morm se še napravt Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 da, draga. ampak morm se še napravt Pa saj ti vedno dobro izgledaš. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Pa saj ti vedno dobro izgledaš. ah to pa ni res, dones sm k ena megla ej no pa nemorm kr nag it me bo zeblo tm dol med nogam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.