EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ah to pa ni res, dones sm k ena megla ej no pa nemorm kr nag it me bo zeblo tm dol med nogam sam tole: Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ej no pa nemorm kr nag it me bo zeblo tm dol med nogam ejejejejejejej Boš imel pa poglede.....,ki te pogrejejo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ejejejejejejej Boš imel pa poglede.....,ki te pogrejejo. ja pol bo pa moja ingicabingica jezna pa lubosumna ej nč damice js vas zapuščam za kako ure,dve grem na pico... lepo se mejte pa kšn sms mi pošlte pa pa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Pa mrbit pico zaston Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ja pol bo pa moja ingicabingica jezna pa lubosumna ej nč damice js vas zapuščam za kako ure,dve grem na pico... lepo se mejte pa kšn sms mi pošlte pa pa Ah, dargi moj, ti si kr prvošči K pa prideš nazaj, pa maš, da me lepo pozdravš in da pomislš name je pa sam zate aja, pa dobr tek Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 04143815? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pa kje bi dobu note za tega Van Damma Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 pa kje bi dobu note za tega Van Damma Heeeeej Cashy, kok lepo te je brat! Pa čeprov ne vem za kaj se gre... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 04143815? Ja kwa pa mojo tel. st. ukol talas? Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja kwa pa mojo tel. st. ukol talas? Jest sm pa glih hotla napisat, da je od moje stare mame... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jest sm pa glih hotla napisat, da je od moje stare mame... Ja, je bla, pol pa k je umrla, so jo men dal, k je mela tolk frajarjou..... Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja kwa pa mojo tel. st. ukol talas? Jest sm pa glih hotla napisat, da je od moje stare mame... Jaz sem pa že 5 SMS-ov poslala.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jaz sem pa že 5 SMS-ov poslala.......... Aja, a ti s'bla to? Jest pa sm ze mislna, d mi ih Svet Duh pusila! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Aja, a ti s'bla to? Jest pa sm ze mislna, d mi ih Svet Duh pusila! Pa da si nauš zdej kaj mislila....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Pa da si nauš zdej kaj mislila....... Kwa, d si nam mislna? Itak vem, d Svet Duh ubstaja, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Kwa, d si nam mislna? Itak vem, d Svet Duh ubstaja, ne! Na moje besede si Sveti Duh še pomisliti ne upa. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Ja, je bla, pol pa k je umrla, so jo men dal, k je mela tolk frajarjou..... Draga moja Binga, stara mama je na srečo še živa (hvala Bogu)... In upam, da bo še dolg, pa čeprav si še tako želiš njene telefonske številke Na moje besede si Sveti Duh še pomisliti ne upa. Lej jo, lej pregrešnico Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Punce MER! Ce ne bom spet k'ksno poezijo napisala, ne! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Heeeeej Cashy, kok lepo te je brat! Pa čeprov ne vem za kaj se gre... Tebe je sploh lepo brat, da se ve, da se držiš še pri živih iščem mal ene jazzovske note za harmoniko od tega avtorja, pa jih ni za dobit... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kwa je lubica,damice a ste me kej pogrešal, kurc nism jedu pice sm zavil v eno gostilno pa sm jedu purana v sirovi omaki ammmmm ja na konc je pa 7 in to čist taprava cifra Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 kwa je lubica,damice a ste me kej pogrešal, kurc nism jedu pice sm zavil v eno gostilno pa sm jedu purana v sirovi omaki ammmmm ja na konc je pa 7 in to čist taprava cifra Čist ta prava ja - od moje stare mame Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Čist ta prava ja - od moje stare mame hmmm probej Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 hmmm probej raj ne, da jo nam zbudla Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 he he he Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.