EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ja itak da mi, 80 letnikov poznam velik a si bla slučajn od rudija hitija sosolka?Bla ja Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Bla ja a tko.. hmmmm pol pa mogoče vem katera si rudolf je pa moj sosed bil, zej ni več tle, šu u lublano žvet Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 a tko.. hmmmm pol pa mogoče vem katera si rudolf je pa moj sosed bil, zej ni več tle, šu u lublano žvetMa tega tipa nism jest vdila že ja... od OŠ naprej, tko da... Mi smo bli en tak čudn folk, veš - pretrgal vse stike... No kera sm? (aja pa če boš uporabu ime in priimk, pošl raj OS, prov?) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ma tega tipa nism jest vdila že ja... od OŠ naprej, tko da... Mi smo bli en tak čudn folk, veš - pretrgal vse stike... No kera sm? (aja pa če boš uporabu ime in priimk, pošl raj OS, prov?) ej nevem kera si , res ne , tud približno se mi ne sanja zej kera bi ti bla..hmmmmmm, prej sm neki mislu, ampak to ni to... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ej nevem kera si , res ne , tud približno se mi ne sanja zej kera bi ti bla..hmmmmmm, prej sm neki mislu, ampak to ni to... Mrbit si pa prov mislu... , kaj pa veš (pr men se nikol nč ne ve - praš Hitija, če mi ne verjameš ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Mrbit si pa prov mislu... , kaj pa veš (pr men se nikol nč ne ve - praš Hitija, če mi ne verjameš ) bom prašu, takoj k se dobiva, hehe ja no a pol si k ena megla k se nč ne ve Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 bom prašu, takoj k se dobiva, hehe ja no a pol si k ena megla k se nč ne ve O, "ve" se kao marsikaj, sam vsi vse sam na pol, pol so pa vn pršle najbolj čudne stvari , če veš kaj mislm povedat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 O, "ve" se kao marsikaj, sam vsi vse sam na pol, pol so pa vn pršle najbolj čudne stvari , če veš kaj mislm povedat čist štekam, pa BLED je tud en tak super kraj za čenče (sama hinavščina) :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 čist štekam, pa BLED je tud en tak super kraj za čenče (sama hinavščina) :xx!: Ja, zato je pa men kle ime EnglBengl - tko se lahko skrijem (čeprov sicer nimam nč za skrivat in sm ponosna na to kar sem - ena QL bejba ) (joj, lastna hvala se pod mizo vala, pravjo... Jah, ampak, kaj jest morm, če je pa res ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja, zato je pa men kle ime EnglBengl - tko se lahko skrijem (čeprov sicer nimam nč za skrivat in sm ponosna na to kar sem - ena QL bejba ) (joj, lastna hvala se pod mizo vala, pravjo... Jah, ampak, kaj jest morm, če je pa res ) hehe, ja js te ne poznam, tko da nevem nč o teb , razn tega da maš punčko, pa še to sm tle ujel ,ammm je pa res da EnglBengl je pa res ena QL bejba Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 hehe, ja js te ne poznam, tko da nevem nč o teb , razn tega da maš punčko, pa še to sm tle ujel ,ammm je pa res da EnglBengl je pa res ena QL bejba Thx, seal, tud ti si en fest dec Pejd zdej spat, da boš jutr (khm dones) fit Evo, pa enga za lahko noč! Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 bip Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 dans pa še niste nč velik napisal?! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 čak, da tipke nazaj sestavmo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 čak, da tipke nazaj sestavmo svizec ja mogoče pa nimamo glih kaj za napisat........ lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Jest sm jih že, kdo jih še ni? xrosex Joj, kolk so men teli smajliji všeč... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja no, pol ti pa se jest k'ksnga pudarim! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 Ja no, pol ti pa se jest k'ksnga pudarim! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, the best, thx Binga Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Jest sm jih že, kdo jih še ni? xrosex Joj, kolk so men teli smajliji všeč... ja tut jaz sem jih že..............aha ja lepi smajliji, ja....... <----------- ta mi je pa tut taki lepiiiiiiiiiiiiii........... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 Men je biu tut lep, Robidica, sam ni blo več placa Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 oh ja, a zdej pa smeške gledamo če se bo kdo zalubu? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 oh ja, a zdej pa smeške gledamo če se bo kdo zalubu? Kdo pa se je zalubu? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ja nevem, lahko da se še kdo bo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.