Skoči na vsebino

Gremo Nabijat Poste

Trudi

Recommended Posts

• Komentarji 3,3k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

a tko.. hmmmm pol pa mogoče vem katera si x:Dx rudolf je pa moj sosed bil, zej ni več tle, šu u lublano žvet

Ma tega tipa nism jest vdila že ja... od OŠ naprej, tko da... Mi smo bli en tak čudn folk, veš - pretrgal vse stike...

No kera sm? x:Dx (aja pa če boš uporabu ime in priimk, pošl raj OS, prov?)

živi in pusti živeti
Deli na socialnih omrežjih

Ma tega tipa nism jest vdila že ja... od OŠ naprej, tko da... Mi smo bli en tak čudn folk, veš - pretrgal vse stike...

No kera sm? x:Dx (aja pa če boš uporabu ime in priimk, pošl raj OS, prov?)

ej nevem kera si , res ne , tud približno se mi ne sanja zej kera bi ti bla..hmmmmmm, prej sm neki mislu, ampak to ni to... x:o)x

honor and respect

ej nevem kera si , res ne , tud približno se mi ne sanja zej kera bi ti bla..hmmmmmm, prej sm neki mislu, ampak to ni to... x:o)x

Mrbit si pa prov mislu... x:Dx , kaj pa veš x;)x (pr men se nikol nč ne ve - praš Hitija, če mi ne verjameš x:Dx x:Dx x:Dx )

živi in pusti živeti

O, "ve" se kao marsikaj, sam vsi vse sam na pol, pol so pa vn pršle najbolj čudne stvari x;)x , če veš kaj mislm povedat

čist štekam, pa BLED je tud en tak super kraj za čenče (sama hinavščina) :xx!: x:o)x

honor and respect

čist štekam, pa BLED je tud en tak super kraj za čenče (sama hinavščina) :xx!: x:o)x

Ja, zato je pa men kle ime EnglBengl - tko se lahko skrijem x;)x (čeprov sicer nimam nč za skrivat in sm ponosna na to kar sem - ena QL bejba x:Dx )

(joj, lastna hvala se pod mizo vala, pravjo... Jah, ampak, kaj jest morm, če je pa res xnckrivx )

živi in pusti živeti

Ja, zato je pa men kle ime EnglBengl - tko se lahko skrijem x;)x (čeprov sicer nimam nč za skrivat in sm ponosna na to kar sem - ena QL bejba x:Dx )

(joj, lastna hvala se pod mizo vala, pravjo... Jah, ampak, kaj jest morm, če je pa res xnckrivx )

hehe, ja js te ne poznam, tko da nevem nč o teb , razn tega da maš punčko, pa še to sm tle ujel ,ammm je pa res da EnglBengl je pa res ena QL bejba :palec: x:Dx

honor and respect

hehe, ja js te ne poznam, tko da nevem nč o teb , razn tega da maš punčko, pa še to sm tle ujel ,ammm je pa res da EnglBengl je pa res ena QL bejba :palec: x:Dx

Thx, seal, tud ti si en fest dec :palec: x:Dx

Pejd zdej spat, da boš jutr (khm dones) fit x:Dx

Evo, pa enga x:Xx za lahko noč!

živi in pusti živeti

Jest sm jih že, kdo jih še ni?

x:Dx :wOOt: :kiss: :cry: x:Dx :sick: xwizardx :fiju: :sniky: :onfire: xrolleyesx xredx :bomb: :hepko: xokkx xduhx xg:Dx :mex: xsrcbumx xrosex xscratchx xcrossfingx xpresentx xflirtx xinnox xsingx xvrtcx :P

Joj, kolk so men teli smajliji všeč...

ja tut jaz sem jih že..............aha ja lepi smajliji, ja.......

:flower: <----------- ta mi je pa tut taki lepiiiiiiiiiiiiii...........

lp, robidica x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...