EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 sm se mogu prepričat, če si res sebe mislila in zej sm prou happy da jest lahko koga osrečm , sm prov hepi, da lahko (pa tud če pozabm m napisat ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 da jest lahko koga osrečm , sm prov hepi, da lahko (pa tud če pozabm m napisat ) ja večkrat bi me lahko, in bi blo obema lepše Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja večkrat bi me lahko, in bi blo obema lepše Kok te bom ej Sploh pa, sej te itak nijker ni - še kle te komi lovim , sicer pa: Hvala enako Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Bodoci Rogonosec! Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Kok te bom ej Sploh pa, sej te itak nijker ni - še kle te komi lovim , sicer pa: Hvala enako ja lubiii, js mam še neki dela na računalniku, nemorm se skos tle jagat a si me vsaj komi ujela že? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja lubiii, js mam še neki dela na računalniku, nemorm se skos tle jagat a si me vsaj komi ujela že? Sej prov, ti kr deli Mah, nikol nism rada lovila , sm raj vidla, če so drugi mene Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Sej prov, ti kr deli Mah, nikol nism rada lovila , sm raj vidla, če so drugi mene ja čak mal, pa sej js mam tebe že v mreži Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja čak mal, pa sej js mam tebe že v mreži Bla bla bla... to si sam ti mislš - jest sm taka kot ti - neulovljiva (in neukrotljiva tud ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Bla bla bla... to si sam ti mislš - jest sm taka kot ti - neulovljiva (in neukrotljiva tud ) hmmmm od ke pa teb to - neulovljiv in neukrotljiv??? ah vse je odvisno od ženske Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja, pr teb... Jest pa glih obratno pravm ja, le od kod men to, ha? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ja, pr teb... Jest pa glih obratno pravm ja, le od kod men to, ha? nevem, nevem.. čist si me zmedla, nč nevem več Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 nevem, nevem.. čist si me zmedla, nč nevem več in ti bi mene pr pokru premagu al kaj? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 in ti bi mene pr pokru premagu al kaj? huh, a dvomiš al kaj? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 huh, a dvomiš al kaj? seveda, če se pa tok hitr zmedeš , jest sm pa mojstr trikov in zavajanja Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 seveda, če se pa tok hitr zmedeš , jest sm pa mojstr trikov in zavajanja kako pa veš, da js ne manipuliram??? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 kako pa veš, da js ne manipuliram??? vem A si nehu delat? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 vem A si nehu delat? hmmm če veš da NE manipuliram, bi tud to mogla vedt a sm nehu al še? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hmmm če veš da NE manipuliram, bi tud to mogla vedt a sm nehu al še? To delaš sam zato, da me jeziš, k veš, da mam pol rdeča lička, a ne? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 To delaš sam zato, da me jeziš, k veš, da mam pol rdeča lička, a ne? ooo kok si ti eno cortkano bitje Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 ooo kok si ti eno cortkano bitje grrrrrrrrrrr ne bodmo skromni: kolk sm jest NAJBOLJ cortkano bitje Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 grrrrrrrrrrr ne bodmo skromni: kolk sm jest NAJBOLJ cortkano bitje čak čak, še do mal prej si bla cortkano in skromno, zej pa si že NAJBOL RAZVAJENO Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 čak čak, še do mal prej si bla cortkano in skromno, zej pa si že NAJBOL RAZVAJENO (got me ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BINGA-BONGA 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 noc Citiraj ŠPORT, VESELJE, DOBRA VOLJA * http://BINGA-BONGA.forumfree.net * ZDRAVJE, POŠTENJE, SVOBODA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.