svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 heh, una na elektriko je za študirat an? Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 heh, una na elektriko je za študirat an? Svizec, tvoji fetiši me pa sploh ne zanimajo... Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Kaj fuj to? men je pa tok kjut, pa smešn... Prov za preštudirat ja pa ne za take otročke kot je svizec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja pa ne za take otročke kot je svizec Otroc so dones ful bl napredn, kokr smo bli pa mi... Ti ne veš, kva vse že v vrtcu vejo (sm jih zadnč poslušala na morju - matr, še jest bi se lahko česa naučila, pa sm misnla, da sm že marskej skoz dala ) Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja pol bo pa treba še enkrat v vrtec Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 nism otroček!!!! pa EnglBengl jst s ti že povedu ka je moj fetiš, pa pazi da se spet ne pokaže Otroc so dones ful bl napredn, kokr smo bli pa mi... Ti ne veš, kva vse že v vrtcu vejo (sm jih zadnč poslušala na morju - matr, še jest bi se lahko česa naučila, pa sm misnla, da sm že marskej skoz dala ) Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja pol bo pa treba še enkrat v vrtec Jest bi koj šla spet nism otroček!!!! pa EnglBengl jst s ti že povedu ka je moj fetiš, pa pazi da se spet ne pokaže Dejno no, svizi, sej veš, da ne mislš resno Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Jest bi koj šla spet jaja, sej vem zakaj! da bi si spet pod hlače pa kiklce gledal kdo ma kej! Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 jaja, sej vem zakaj! da bi si spet pod hlače pa kiklce gledal kdo ma kej! Ma ti povem čist po resnic kako je blo: če je le ker pršu bliži kot 0,5 m, jih je fasal, tko da... Kar pa se tiče tega kdo ma kej v hlačah oz. pod kiklcam - jest sm bla tok brihtna, da sm že vse to vedla, tko da ni mel kšnga posebnga mika mi to (ponovno) odkrivat Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 si mela pa dauge roke Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 si mela pa dauge roke sej jih mam še zdej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja zdej vem da maš lahko, sam k si v vrcu maš še vse bol malo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ja zdej vem da maš lahko, sam k si v vrcu maš še vse bol malo če si ti mel malo, je pač tvoj problem, ne moj Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 bla bla blaaa Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Svet se vrti v eno smer, jest grem pa v drugo... In to je včasih zabavno. by: EnglBengl Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 zanimivo, tud js grem v drugo, prevečkrat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 zanimivo, tud js grem v drugo, prevečkrat Torej je blo neizogibno,da sva naletela en na druzga Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 Torej je blo neizogibno,da sva naletela en na druzga Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 spet zobke sončaš Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 spet zobke sončaš ne, zdej k je noč, jih lunim Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 ne, zdej k je noč, jih lunim Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 dan Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 dan O, Svizec... že pokonc al kwa? Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 4. december 2005 Prijavi Deli 4. december 2005 že ja Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.