Tamburin 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Zanimivo, kako različne reakcije/odzivanja prihajajo iz ljudi. Čeprav moj namen ni bil raziskovati, kaj vse bo iz koga "izbruhnilo"..., ker pravzaprav sploh nisem pričakovala kakega odzivanja... Me pa zato toliko bolj fascinirajo te informacije, ki jih dobivam ne da bi jih sploh iskala. Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Zanimivo, kako različne reakcije/odzivanja prihajajo iz ljudi. Čeprav moj namen ni bil raziskovati, kaj vse bo iz koga "izbruhnilo"..., ker pravzaprav sploh nisem pričakovala kakega odzivanja... Me pa zato toliko bolj fascinirajo te informacije, ki jih dobivam ne da bi jih sploh iskala. psssssssst... sej vidš da noben več ne ve zakwa se gre... sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Zanimivo, kako različne reakcije/odzivanja prihajajo iz ljudi. Čeprav moj namen ni bil raziskovati, kaj vse bo iz koga "izbruhnilo"..., ker pravzaprav sploh nisem pričakovala kakega odzivanja... Me pa zato toliko bolj fascinirajo te informacije, ki jih dobivam ne da bi jih sploh iskala. Ja, saj men se tud zdi smesno, ce nardim virus, ki se pod imenom LFja pol posilja do naljucnih uporabnikov. Nasploh se komu tud zdi zabavno, ce ti zj.... podatke na racunalniku, ki imajo zate morda neprecenljivo vrednost. Sam njemu se pa je.., ker mu prav malo dol visi zate in vse ostale, ki jih, ali pa jih ne pozna. Tako se tudi tebi zdi ta stran smesna in zanimiva, ker se ti prav malo je.. za ostale uporabnike. Tako pac je. Mene ni nic zjezilo, ker sem nekaj takega ze videl, je pa tudi dejstvo, da ti ni treba klikat vseh kvadratkov. Obstaja task manager, kjer lahko zapres vsak proces, ki se izvaja na racunalniku. Ce pa nisi gospodar svojega racunalnika, pol je pac nekdo, ki ga niti ne poznas...kak pendejo, ki je naredil tole extra smart stran. Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 No, malo sem bil presenečen, ker od TamTam Tamar nisem kaj takega pričakoval.Če vneseš link za domačo stran, naj bi bila domača. Pa je že po imenu bilo očitno, da to ni.Kako naj vem, da kr ena stran, ki bi jo navedel za svojo domačo, ni "škodljiva" in bi s tem nevede komu naredil škodo? Tamarčina Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Saj ne bi rekla, če bi bilo gor kaj "škodljivega". Ampak samo malo živčke skravžla. [/q a ja NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 kuskus, nosorogova žena, od zadaj kr neki Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 ja, kr neki, sem mela ze tolk dost da sem hotla kar forum zapret za nekaj cajta.ko se je tok razpasl enih brezveznarij.pa neke poimenske teme.Kot da ni dost, da mamo kaj si mislite o posameznikih, komu zelite povedat, koga bi mel za soseda in tako dalje, kjer se do nezavesti pac hvali al pa ne posamezne forumovce....ne, zdej ma se vsak posebej temo. ene sem skenslala, ene se bom. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ma, kinca, če vidš, da se nekdo dela norca in kr vsepovprek odpira teme, k nimajo smisla, zbenaj za par dni, pa konc. Mislm, k da smo 5 let stari, no. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ene sem skenslala, ene se bom. .....je škoda placa na forumu za take brezveznosti....si jih lahko kdorhoče na blog naštima, če glih ne more brez..... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 ne saj je se dost tud brezveznega, sam CIST VSEGA pa tud ne rab bit. Zbenat Pikica nima smisla, temu se upiram z vsemi stirimi, ce pa me clowk prakticno prisili, pol pa ze moram ne, ce tolk pros. sicer pa, vsakdo ma lohk kdaj obdobje, ko ga morda mal meche itd.ce je pa prevec pa predolg je pa ze motece pocas za druge. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ah, ti s predobra. Pr men bi blo vse bl na oštro....ck, ck, pa bi mel vsak ta drug prepoved. No, o tem, da bi mi forun v 1 tednu propadu, pa ne bomo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ne morem citirat Crokute?? Sicer ap sem hotel napisat tole: recimo da browzas, brskas po netu in si koncno najdu tisto kar si iskal na spletu, pa baydwej klinkes se na Tamburinino Domaco stran? verjetn en bi blo glih fajn ne, da mors ponovno vlagat cas za iskanje.Namrec vsi se ne znajo zadeve losat na primeren nacin, kakor tako da azprejo brskalnik. free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 ah, ti s predobra.a ne, moja edina napaka, negativna lastnost pa to! (cist predobra ) No, o tem, da bi mi forun v 1 tednu propadu, pa ne bomo Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 a ne, moja edina napaka, negativna lastnost pa to! (cist predobra )Nikjer nism napisala, da je to tvoja EDINA napaka. x!x Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. november 2006 Avtor Prijavi Deli 29. november 2006 ne jaz to pravim. (a ves k mamo uno temo: nase negativne lastnosti... in ful folka je napisal, pr Negativnih lastnostih (), da so prevec dobri in prevec custveni - in pol se skoz zezam iz tega)... Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Ajaaaaaaaaaaaaaaa...zakaj ni smajlija, k se po glavi lopne? Aja, no, pa jst še tuki javljam, preden me Samsonajt prehiti, da sem zlorabila njegovo zaupanje in spremenila njegovo objavo sebi v korist. Ja, taka sm. Pa še zbrisat je ne more. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 ene sem skenslala, ene se bom.Tako se dela, marsa. Samo da ne bodo potem odprli teme... Izbrisani. Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 to je tezko, Diana, k ne mores predvidet, kere vse nicke bo zdaj ta oseba imela, kar pomen da bi morala vsakogar na novo primerjat z IP, kar pa itak ni fora, ker se folk z razlicnih racunalnikov konekta. pa tud, ce se grem tole (=nezaupanje in taka strogost do vsakega novega clana), se lohk pol kar nehamo it vse skupaj... ja, ze res sitno, kenjada in najedanje, sam bom sla oz. furala tko kot do zdaj - z upam mal vase pomoci, kar pomen, da se na to pliz ne odzivajte.ker ce se, je bolj zabavno. in vi VEDNO SE! ne nit da mam jaz vec dela (ga imam, mi je ogabno, da se mi to pocne, mi ze ni vec hecno, pa grdo je, k vsi vejo, da se ljubiteljsko pa djabe matrava in mors bit res djeduh, da tle to pocnes, k mas vse pa k smo kul).no a ne zato k mam jaz vec dela pa frk, preprosto je v 3 krasne tole.pa ce bi to slucajno bil namen (nekaksna sabotazha), nocem dat tega zadoscenja - da bi kaksne hujse ukrepe al pa da bi s kaksno peno na ustih se razburjala al pa pac zaprla in s tem tud drugim onemogocla in kaj pa ce je to to, kar tile saboterji hocjo? glede na crackerske ekscese ze nekajkrat.... v bistvu si eni blazotno prizadevajo nas sesut, al kaj, tko se tud lohk jemlje... tako da, pliz, ignorirajte, ce je kaj tacga, kot se dogaja micku, da v bistvu ze dejansko oseba shtalari, potvarja poste itd., pol mi se naj pa javi na urednistvo, in ponovno naprosam, da onega ne citirate in ne komentirate - kljub temu, da vas VSAKIC to prosim, absolutno VSAKIC komentirate, sploh ne sljivite moje prosnje.date res to upostevat no! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 ja, imas prav, tezko se je ne odzivati vcas, se posebej ce se kdo stalno vtika v nas in nas zhali, stekam tud jaz. ja, to bi blo mozno, no to si sparam res za nazadnje. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 to je tezko, Diana, k ne mores predvidet, kere vse nicke bo zdaj ta oseba imela, kar pomen da bi morala vsakogar na novo primerjat z IP, kar pa itak ni fora, ker se folk z razlicnih racunalnikov konekta. pa tud, ce se grem tole (=nezaupanje in taka strogost do vsakega novega clana), se lohk pol kar nehamo it vse skupaj... Če ima dinamični IP, se mu ob vsakem priklopu spremeni (primerno za različna glasovanja ), potem so pa še različni programčki, ki lahko predstavijo lažni IP, .... Ignoranca je še vedno najboljše orožje Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 sej tole ni prvič, pa smo prebrodili, se spomnete slikic v temi splav.. vse kar je potrebno je ignoranca, jst tud ne odpiram ne in ne gledam... tud če vidim mirno zaprem, se me ne dotakne... edino akr je je to da ima Marsa s tem del... pa takrat so uporabniki imeli tud kakšen pameten nasvet pa se pogovarjali - jst sem imela s Kljukcem mimogrede prav prijetne debate, ok, nisva se štekala v določenih temah ampak sem sprejela njegovo različnost in se nisem spuščala vanj... ker pa so bile reakcije na njegovo pisanje je stvar prišla tko daleč da je Marsa morala ukrepat... in te slikce zdej niso zame niti v primerjavi s tistimi takrat... pa sem ga kot člvoeka spoštovala... mi je bil nek izziv... bolj na ogenj bencin prilivaš bolj goriin vsekakor smo tu samo gosti in uporabljamo forum zastonj.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 Posluste...saj bo. Bomo ze... kaj smo ze vse, pa noumo tegale.Tud tisti, ki ne zaupate astrologiji, upostevajte da je to pac ipak tak sajt, torej ce pravmo, da je zdaj taka najedalska komunikacija tud lohk, pa dajmo to upostevat tud v RL, ce se ze gremo. "Vedno se najde osa, ki pichi objokan obraz."(japonski pregovor)... ki sem ga zadnjic DOUMELA, k srec pa ne ravno dobesedno in telesno. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Posluste...saj bo. jp tole sem jst neki filzofirala tam gor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. december 2006 Avtor Prijavi Deli 6. december 2006 ma jasno da ja. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts