kukica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 "Vedno se najde osa, ki pichi objokan obraz."(japonski pregovor)...Ravno nekaj takega sem danes razmišljala, kot je v tem stavku zelo preprosto in lepo povedano. Jaz pa tolk komplicirala. Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Brezplačne delavnice v treh temah: zdravje in alt. med., duhovnost in os. rast, aktualno, pop., zan. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. december 2006 Avtor Prijavi Deli 7. december 2006 thanx! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dreamer ponovno odprl Brezplačne delavnice v Zdravju in Duhovnosti. Najboljše, da se ga opozori, ker vse kaže, da to namerava delat še dalje. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Dreamer ponovno odprl Brezplačne delavnice v Zdravju in Duhovnosti. Najboljše, da se ga opozori, ker vse kaže, da to namerava delat še dalje. Dreamer pač ... lalala http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Brezplačne delavnice v treh temah: zdravje in alt. med., duhovnost in os. rast, aktualno, pop., zan.Mene pa to velik manj moti, kot pojavljanje novih, brezveznih, očitno potrojenih osebkov v zadnjem tednu... :xx!: Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Jaz jih kar sproti na ignore počim, pa je stvar rešena. Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Ja, to je tud način...samo, pr men se pa pol porajajo vprašanja, kok glup morš bit, da maš 10 nickov odprtih.... Kaj, a si to seznam nardi, da ma zraven še vsa gesla napisana? Mislm, eni pa res nimajo pametnejšga dela...bi jim dala coto v roke in marš sekrete pucat! Jah, ni kej...tud taki morjo obstajat. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 kok glup morš bit, da maš 10 nickov odprtih.... fejst glup v naših koncih bi rekl de si za u Vojnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 fejst glup v naših koncih bi rekl de si za u Vojnik V naših pa za v Polje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 V naših pa za v Polje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 hi...navsezgodaj zjutraj sem pomislila..." da nimajo v kakšni psihiatrični bolnišnici tečaj interneta ?!" no ta je pa dobra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 hi...navsezgodaj zjutraj sem pomislila..." da nimajo v kakšni psihiatrični bolnišnici tečaj interneta ?!" Mislim, da si zadela žebljico na glavico. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Ja, to je tud način...samo, pr men se pa pol porajajo vprašanja, kok glup morš bit, da maš 10 nickov odprtih.... Kaj, a si to seznam nardi, da ma zraven še vsa gesla napisana? Mislm, eni pa res nimajo pametnejšga dela...bi jim dala coto v roke in marš sekrete pucat! Jah, ni kej...tud taki morjo obstajat. od genija do norca je tanka črta, menim da je to mala malca, evidence pa tak za sekret ga je kr mal škoda je prebrihtn ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 od genija do norca je tanka črta, menim da je to mala malca, evidence pa tak za sekret ga je kr mal škoda je prebrihtn misliš rečt da velikokrat sploh ni razlike Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 razlika je samo v tem, da imajo nekateri "potrdilo"...nekateri ga pa še čakajo ...samo , ko moraš pri nas na vse tako dooolgoo čakati Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 ne me mešat v vaše spletke moj Uran podpira vsake sorte drugačnost in je za vključevanje drugačnosti v družbo in ne v izolacijo ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 Takole je to: Kdor ima občutek, da je zlorabljen, in to prijavi, je zlorabljen še toliko bolj.Ne potegujte se za nekoga, za katerega menite, da je zlorabljen. Takoj boste sami padli v to in boste zlorabljeni sami.Kdor se ima rad in se lahko sam reši zlorab, ne iti tega prijavljat raznim urednišvom. Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 razlika je samo v tem, da imajo nekateri "potrdilo"...nekateri ga pa še čakajo ...samo , ko moraš pri nas na vse tako dooolgoo čakati ...jeti, ti si pa u formi danes...... you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 marsa tole je pa že tumač najprej mjck, pa hubert, fata eugenia, pikapujsika :xx!: a se res ne da nč nardt povem kle javno, da pač vsak lohk vidi, ne da se mi prijavljat v uredništvo....mam načeloma visok prag tolerance in me ne briga niti ne mot velik stvari.......sam tole je pa tok bedasto že da ne veš kaj bi si mislu....poleg tega da ma ta osebek resne probleme s sabo....plus vseh naštetih je seveda tu še dave moreno pa ne more več v svoj accaunt, se vid kak bebo je v resnici in zj se tkole izživlja.......a se res ne da skenslat idiota KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 to smo ze mel, morda v tejle temi. v bistvu to nalasc dela. vec bo pritozevanj, rajs bo to pocel.bolj bomo jamral pa jaz prisiljena bla rect, da se nc ne da, vec bo tega. tko da, ne, ne da se, tezko sklepam, da je (cak grem pogledat kdo je najnovejsi clan) clan skrat bed gaj (in da je to moreno, dave, whoever). lohk zbrisem vse te accounte, kar bom tud nardila. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ma js sj vem pa sama veš da nism še nkol tud muksna ne čez koga....pa je blo svašta že sam tole mi je pa tok bed in gnilo.......dej odkrito napad pa povej....ne pa tkole se na folk spravlat, podmuklo in pusijevsko u bistvu da ne govorim o pomanjkanju domišljije.......u bistvu ne štekam tega....odkrit napad al provokacija....ok, davaj....sam tole :xx!: mah, brezveze KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. december 2006 Avtor Prijavi Deli 14. december 2006 sem zdaj dilitnila vse accounte, razen eufgenije, ki je gor ze od septembra, pa nisem ziher ce sodi v ta paket tega vsiljivca in nadlezhnezha, kdorkoli je ze...ni pa fer kar enih clanov skenslat, zgolj ker so eni drugi clani to hotl. tko da to pomen, da moram it chekirat objave teh clanov, presodit, kaj pa kako in pol kenslat. skratka, komaj cakam. no ampak ker ne bo mira ocitno, jaz pa lohk zagrozim sam, da bom forum zaprla (in morda je to to, kar se hoce tle, da zato ti napadi vsi in tole), bom prisiljena ukrepat drugac in kakega clana JAVNO OBJAVIT.... seveda bom pac koncno sla preverjat IP itd., saj ocitno se racuna na to da sem kul in da tega ne pocnem.no zdaj pa bom, razkrinkala modela in javno objavla, kdo je. x!x ce se bo to se dogajal.lohk da pa ta clan mir, pa bomo pozabl. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 ja marsa sj vemo da komi čakaš, zato pa siknarmo k vemo da zihr nimaš kej bl pametnega u lajfu za počet zjle se bo zarad te izjave zihr javu kdo pa me totalno napadu....se že naprej opravičujem KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 sem zdaj dilitnila vse accounte, razen eufgenije, ki je gor ze od septembra, pa nisem ziher ce sodi v ta paket tega vsiljivca in nadlezhnezha, kdorkoli je ze...ni pa fer kar enih clanov skenslat, zgolj ker so eni drugi clani to hotl. no ampak ker ne bo mira ocitno, jaz pa lohk zagrozim sam, da bom forum zaprla (in morda je to to, kar se hoce tle, da zato ti napadi vsi in tole), bom prisiljena ukrepat drugac in kakega clana JAVNO OBJAVIT.... seveda bom pac koncno sla preverjat IP itd., saj ocitno se racuna na to da sem kul in da tega ne pocnem.no zdaj pa bom, razkrinkala modela in javno objavla, kdo je. x!x ce se bo to se dogajal.lohk da pa ta clan mir, pa bomo pozabl. (E. je tudi ta paket) Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts