Todika 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 sam tole je pa sicer tud tko mal... hm hm...tole vas je recimo nad zmotl...kej podobnega, k vam je cist sedu info (al pa oseba k ga posiljala), vas pa ni. pa je prav tko slo za natancno enako zlorabo. nč podobnega nism opazla, pa da me neb zmotlo in še vsakga k je v vsaj dveh temah kj tajga postnu, smo skurcal bože nedaj po osih gnjavit KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 nč podobnega nism opazla, pa da me neb zmotloja no, seveda, ce si dobila super obvestilo o kakem novem slo astro forumu al kej podobnega, te ni najbrz nc zmotl. In vas ni, k ni skoraj nihce nikol shpecnil. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 nism ga dobila a se morm zaj kregat s tabo aja pa da še to povem, sm taprvo hotla ti na os, pa se mi je zdelo tko....hm....podmuklo in takšno kao šefici na os lej ka pa on pa sm rajš semle, nek se vidi pa vsem jasno tak da drugič dobiš na os čeuš tečna KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 ah ne, sploh ni nate letelo, sam pac, hotla sem predocit, kako si folk razlicne stvari predstavlja za zlorabe. recimo ce jim je nekdo kul, pol zloraba ni zloraba. TO sem mislila, ni mel zveze s tabo.Tvoj komentar sem povzela, ker si rekla, kao... zaspecala pa to.k ti je blo mal tecn, jaz pa sem v bistvu hotla rect tud to, da se premal se javlja. In da je prav da javljate. Na OS al pa sem, ja, men se zdi tud kul, s faco da se stoji za tem, kar te mot, ce se ze pritozis na to.Tud zato je ta tema.. Morda si prisla kasnej al kej, pa ne ves, sam sem pop*, k je v raznih temah blo prtozevanje, sem pa nic pa men na mail al pa os pa nic.Pa padem slucajno v teme, pa posvod je blo neko pritozvanje cez urednistvo, ces kako da ne ukrepa! kot, jaz sem superman in lohk preberem VSE, kar se naskljoca v vsakem trenutku v vsaki temi. Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2007 Prijavi Deli 25. april 2007 sj vem, mal heca more bit pa na splošno tud nism tko......tečna okol teh stvari, me ne mot, marikej toleriram, nad čimer so se drugi zgražali že sam tole je pa predvsem tečno res, k v vsaki temi pa res povsod gnjavaža takale :xx!: pa si pol že ves pajsji in prov prežiš...ono...aha, lejga spet u bistvu je pa predvsem bedast in glupo in men bi blo nerodno tkole težit, k vidiš pol da maš odziv ful negativn in da te ful folka spljuva sam enih pač očitno ne mot KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2007 Avtor Prijavi Deli 25. april 2007 ja pac, eni izgubijo obcutek, eni ga pa sploh nikol niso imeli. V glavnem, to je zdaj zrihtano, kul k ste javil, dajte tudi v prihodnje! Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 Viš, jaz opet nič na os dobla vabila..kaj pa nimam fotke gor, pač pa cucka Je pa res bilo nadležno tole - tak da dobra odločitev Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Tudi če bi Aakhut v vseh temah delal reklamo za "njegovo" klet bi se verjetno ljudje, ki jih to ne zanima pritoževali, če bi pa še po OSih agitiral bi ga še česa hujšega obtoževali "Moja" klet je tko zlo dobra klet...de mi tega ni treba pochet... zlomk...tralalaK4 JE ZAKON tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Javljam zlo-rabo: aakhut je napisu, da je K4 zakon; pa ni res! Ker je K4 klub , ne pa zakon.Ker zakon sm jst! In zdaj smo fsi zlorabljeni free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 27. april 2007 Prijavi Deli 27. april 2007 Javljam zlorabo,,,Free izkorishcha mozhnosti foruma za uveljavljanje osebnih interesov na shkodo ostalih http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts