Skoči na vsebino

Napoved Za 45. Teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.astrologija.org/napoved2004/napoved.php?t=45"][b]Napoved za 45. teden[/b][/url] - [b]1. - 7. november 2004[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

[color="blue"]Kljub temu, da smo listopad začeli z bolj malo sonca in da Neptun kvadrira Škorpijona, Merkur bo šel v kvadrat z Uranom, Saturn v kvadrat z Marsom... menim, da je četrtkov večer v tem tednu najbolj primeren za družabne dogodke z Luno v Levu (sekstil z konj. VenJup) in tudi umetniki bi lahko ujeli ugoden vetrc navdiha konj.Venera Jupiter v Tehtnici. Ta teden vidim manj turoben, kot se kaže zunaj z vremenom danes. In recimo za danes se mi že cel čas delajo plani za eno zelo dobro večerjo (Luna v Raku-skutine knedle).

Lep teden vsem x^x x:)x :vio: [/color]

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

[quote name='aliana' date='2. Nov 2004 ob 16:10'][post="315098"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]O, je ze  :palec:

Hja no, pa saj ni tko hudo... al pa ze vsega hudega navajeni :)[/quote]
To bo... :D

Pa se tolk sem se potrudla + podat. ;)
Pa nisem se tolk spuscala v podrobnosti, ker se mi je mudilo cimprej dat gor, pa sem bila bolj splosna, no saj je 2x ne napisem enako, mislim cist po istem kopitu, razen da veckrat zacnem od spodaj in torej od nasveta.

[quote name='stankaa' date='2. Nov 2004 ob 16:15'][post="315100"]<{POST_SNAPBACK}>[/post][color="blue"]Kljub temu, da smo listopad začeli z bolj malo sonca in da Neptun kvadrira Škorpijona, Merkur bo šel v kvadrat z Uranom, Saturn v kvadrat z Marsom...  menim, da je četrtkov večer v tem tednu najbolj primeren za družabne dogodke z Luno v Levu (sekstil z konj. VenJup) in tudi umetniki bi lahko ujeli ugoden vetrc navdiha konj.Venera Jupiter v Tehtnici. Ta teden vidim manj turoben, kot se kaže zunaj z vremenom danes. In recimo za danes se mi že cel čas delajo plani za eno zelo dobro večerjo (Luna v Raku-skutine knedle).

Lep teden vsem  x^x  x:)x  :vio: [/color][/quote]
O Stanka, thanx, ful dobr si tamle navrgla druzabne dogodke, pa tud skutni knedli niso slabi. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

[color="blue"]Zdaj bomo vsi zelo občutljivi in mimogrede izrečena beseda ali pa napačna interpretacija dogodkov lahko sproži cel val novih, ki ne bodo nikomur v korist.

Vsi bomo potrebovali več samote in več časa zase; namesto da se umikamo v samoto, da bi objokovali vse mogoče, raje te trenutke izkoristimo za počitek, meditacijo in molitev - ali pa se usmerimo v delo in postorimo kaj koristnega.[/color]

tole sem rabila

Ja, ce smo optimisticni. :D
Se kaksne nianse manjkajo... ;)

Picasso

Haha, vse ostalo mam pa ze narejeno al kwa! x:o)x :D :P
odgovarjala sem namrec se Tini. :) - pa ze prehitevam z niansami... ;)

Picasso

Aja!!! Na (mishicne) krche sem pa pozabila - skoraj gotovo bodo se pojavljali... no in tudi drugacni...
To pa najbrz prav dodam.
Ce se to dogaja veckrat, si kupite Donat (ne delam reklame, preprosto je kul) ali jejte vec sira a la parmezan.
Ko pa se recimo zgodi ponoci, pa globoko dihajte in posiljajte oz. harmonizirajte energijo, ce je to recimo na nogah, v mecih, potem zavihajte stopalo navzgor - proti telesu torej.

Picasso

"Zadnji krajec

Kako vpliva na nase razpolozenje
Luna zakljucuje svoj ciklus in vse posle je najbolje privesti do konca. Tudi za prekinitev partnerstva je zdaj pravi trenutek.

To je obdobje, ko tehtamo in ocenjujemo situacijo, pregledujemo storjeno, popravljamo napake in si na koncu vzamemo zasluzeni pocitek.

Zdaj se moramo umakniti in se pripraviti za nov ciklus. "

[color="red"][b]Tudi za prekinitev patrtnerstva je pravi trenutek... [/b][/color]

[color="blue"]Saj ne vem, ali se naj smejem ali jočem... Kako se lahko stvari še astrološko poklapajo???? No, to sprašujem samo zato, ker pojma nimam o astrologiji, pol jo pa malo spremljam in je jebeno vse res!

Se opravičujem za kletvico. Ne. [/color]

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Zato ker se, zdaj si zacela se bolj opazovati oz. se tako. :)

Ampak ne prehitevaj z zakljucevanji in podobnim, morda je trenutno tecno stanje samo.

Picasso

Z nespecnostjo sem zacela se preden je bila najavljena. :8): Se pravi, coolski teden ... tud za tiste, ki imajo rojstni dan te dni. x:((x :mrko: :icon15: ... pa se mal hudobna sem .... xnckrivx
Dum spiro, spero.

Coccinelle, pa res... luna pritisne na saturna, pa smo že vsi čist out of mind :wacko: (al kaj je to za en štraufenpaht-alkakosereče x:Dx )... men tud računalnik, kot da misli jopco nakvačkat prej, preden mi stran obrne :angry: xrolleyesx

pih ... relax, je rekla Marsa ... x:px :mex:

Se zavedam, da smo komaj dva dneva globoko v tem tednu, ampak nič od naštetega ne drži zame. No, povečana intucija, to bo mogoče držalo.

Nikjer nisem videl, da bi bilo kaj za biznis poudarjeno v tako hudo stresnem tednu. In ravno danes so me klicali iz turist biroja, da bi se šli turizem v Sloveniji. Pol ure pred tem so me klicali eni poslovni partnerji is Slo, za nekakšno pomoč, sodelovanje in še bolj globalne stvari.

Iz tega razloga sem tudi hotel odpreti en nov topic, ter vas prositi za nasvet. Bom to tudi storil v naslednjih dneh, morda še danes.

Andres

Mateja... tole, kar se je dogajalo v službi, mi je delovalo bolj kot kake Merkurjeve ali pa Uranove fore... zmešnjave z operativnim programom in crknjen link za neke izračune - čisto službene zadeve.
Počasen net... potrpežljivost... tole mogoče Saturn... pa tudi mrk verjetno še ni izzvenel.

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

ja, tole res Merkurjev štos... hmmm... a ker je v kvadratu z Neptunom al kaj mu ne špila :unsure: :blink: ... upam, da ti ni naredil prevelike štale (dodatnega dela) v službi.... tale je moja najljubša za te zedeve: 'tudi to bo minilo' x;)x

aha...se je meni zdelo da gre za vplive po sistemu KR NEKI....in da ni nobenih pametnih razlogov za ene stvari...madonca kolk sem dobra x:Dx x^x x:px :palec:

aha...moje potovanje v četrtek mora torej bit izvedeno s še večjo pazljivostjo...bom previdna pri vožnji x:)x

kar se ostalega tiče ....vklapljam marsa v strelcu na turbo pogon x:px x:)x

thx za opozorila, marsa :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Napoved se definitivno uresničuje.
Mene je včeraj zagrable totalna melanholiji, moja mama pa je morala k zobozdravniku, ker jo je bolel zob.
:C: :C:
Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

O, Astra :)

Coccinelle, saj mensezdi sem napisala blokade in take tezave...

Amis, mekrur pride v Strelca tudi, ja, previdno! :palec:

Pomlad - skoda, ampak saj sem napisala tudi, kaj morda mal pomaga. xcrossfingx

Oona, jaz ze en mesec ne spim normalno.

In Mateja in Selene na broju ('rakice'), kje pa je Cosma? :)
Ja, Saturn, mene se ponavad tok ne prime (kot denimo Pluton), a vcasih pa tud meni grdo zaruzhi. :||

Andres, ni bilo 'posebej ugodno' za posle, zato nisem posebej poudarjala, pa tudi napisala sem, da sem bila tokrat bolj splosna....
Ja, se kar OK recimo cetrtek, petek, po drugi strani pa lahko tud totalna zmeda, pa se zarad tega kaj ne bo moglo zgoditi, kar je bil namen recimo.

Picasso

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...