Marsa 6. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 6. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem pa v špilu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Glede na to, da je 13 moja srečna številka, pa še petek bo povrhu, vidim, da bo ta dan zelo lep! Dedi je bil rojen 13 januarja in to ravno na petek,zato so ti dnevi sploh nekaj posebnega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 V petek, 13. je zbor zvezdogledov na Bledu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 En petek 13. lanskega leta je bil zame najboljši dan v celem letu Od prihajajočega ne pričakujem ničesar. So mi pa kar vsilili rešpekt pred petkom 13. Priznam :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 men je zmer fajn, ko je petek 13.razen avta mi ni zneslo zaarat v petek 13. decembra, pa sem ga v soboto 14. Fajn mi je ce je tak dan februarja, v vodnarju, saj pol je tud v ribah, marca, ce ni prestopno leto. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvilčica 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Meni je blo vedno zanimivo druge opazovat, kako paničarijo... Priznam pa, da me je malce stisnilo, ko sem videla Marsino napoved za ta petek... "Petek 13. bo res poseben dan, ki pa žal ne bo minil brez tragičnih dogodkov in bo nedvomno tudi zelo težaven dan, ne glede na pregovorno nesrečno kombinacijo dneva v tednu in mesecu." Hm... Ne bi bilo nobene panike, ampak ravno v petek odhajam na daljše potovanje z avionom... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je blo vedno zanimivo druge opazovat, kako paničarijo... Priznam pa, da me je malce stisnilo, ko sem videla Marsino napoved za ta petek... "Petek 13. bo res poseben dan, ki pa žal ne bo minil brez tragičnih dogodkov in bo nedvomno tudi zelo težaven dan, ne glede na pregovorno nesrečno kombinacijo dneva v tednu in mesecu." Hm... Ne bi bilo nobene panike, ampak ravno v petek odhajam na daljše potovanje z avionom... Ne paše tu not, samo ful tipski nick imaš Cvilčica Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je zmer fajn, ko je petek 13.razen avta mi ni zneslo zaarat v petek 13. decembra, pa sem ga v soboto 14. Fajn mi je ce je tak dan februarja, v vodnarju, saj pol je tud v ribah, marca, ce ni prestopno leto. Marsa si pa kopija moje,dobre,frendice-Škorpijonke.Tako prisega na tole številko(13),da imajo celo sedeži (abonmajski ) številko 13.Če greva v kino mora biti 13.vrsta in po možnosti,da sedi na sedežu številka 13. Reg.tablico avtomobila je' skomponirala',da vsota znese številko 13...vse važne opravke preloži na 13.v mesecu . Enkrat je priredila nek party kjer je bilo,na njeno žalost 12 oseb...samo ne vprašaj...tam se je znašel prazen stol,ki naj bi predstavljal oz.dopolnil številko 13. Morda imata še kaj skupnega? Recimo :bolj ko je temačen dan,bolj uživa.Ljubi deževno vreme,v času sonca bo imela nonstop na glavi slamnik ali klobuček in ko je na nekem panoju zagledala tisti ogromni slamnik,ki prekriva cel pano se je odločila ,da si kupi takega.Tudi za v hribe Na plažo gre v kasnih urah in seveda najraje plava ko se stemni.... še in še bi se našlo Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 uh jaz mam tud se in se tega, Cveka.a je ona rojena na petek 13.?povej ji, da sem jaz. (drugac pa, nic cudnega, ze zato ker je sco - kaj pa tole Cveka - od treh tozibab sva bili dve rojeni 13., riba in sco!! ) * Hm, Cvilcica, stekam, to je pa zoprno, sory ker sem te zmedla.preprosto se naprogramiraj na to, da ti itak ne das nic na to in da ne panicaris. recimo s tem je tko, kot verjames.Jaz npr. verjamem, da ko me uch srbi, nekdo pride in ko se mi kolca, da nekdo misli name. Nikakor pa ne kupim stosa, da ko si chik prizgem na recimo sveci, en mornar umre. To mi je pa tko butast, da ne sprejmem in potem mi ne dela. V bistvu bo vznemirljiv dan - eni bodo clo cist nasponani... zelo muhasto bo, eni cist down, eni pa ful dobre. Ufuraj se, da bo dbest, konc koncev bo zate poseben dan, ce nekam gres, kamor ne gres glih kar tkole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 13. v mesecu, hm; srečen ali nesrečen, nevaren ali nemaren, dober ali slab?Vsak ima svoje cifre, ta boljše ta slabše, običajne in neobičajne.Indiferenten na 13. v mesecu nisem, po nekaterih dogodkih namreč. Ne morem pa mu zato dati kakršno koli gornjo oznako.Vem samo, da je bolje, če sem tisti dan pazljiv (ne mislim pozoren, ne previden, ne bojazljiv, ne...) skratka da česa važnega ne spregledam... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Mah, jaz jemjem datum 13. k bl srečen k nesrečn, absolutno . Mislim, da sm npr. diplomiral 13., pa nardil pravosodnega 13., pa še kaj, to mi je prvo šinlo. Kot za sedaj kaže, bo ta 13. tud pomemben zame, upam da se ga bo držala tradicija srečnega dne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Jest tega 13.ga dobim plačo....tko da slabo to glih ne more bit hahahah.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh jaz mam tud se in se tega, Cveka.a je ona rojena na petek 13.?povej ji, da sem jaz. (drugac pa, nic cudnega, ze zato ker je sco - kaj pa tole Cveka - od treh tozibab sva bili dve rojeni 13., riba in sco!! ) Ni 13.pač pa 17.11. ... kot Sai Baba hmmmmm Pluton deluje po svoje v hišah vašega,škorpijonskega,Sonca,ja.Seveda tudi Mars ne počiva...ste mi pa scorpie prijazni ljudje in pisani na kožo Prosto po Ananti pa sam bog ve kaj ste po Soncu. ..saj Sonce,v bistvu,znamenje Škorpijona samo oplazi .Za nekaj dni. Vendar če pogledam škorpijonski zunanji izgled, pomota ne pride v poštev. Lep pozdrav Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 9. maj 2005 haha, ne saj jaz nisem, jaz sem riba. 13.3., ampka mam pluton mocen, to je res - pa se uran in pluton sta oba bila odkrita na moj r.d in jaz ju imam glih na vrh!!! na vidjelu... tolk enih nakljucij je... to je rdeca nit petka 13... pa magnetizem, da se 13 lepi na 13... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni 13.pač pa 17.11. ... kot Sai Baba hmmmmm Č.v.e.k.a, Sai Baba ni rojen 17.11. ampak 23. 11. 1926 ob 5:06 AM(časovni pas....minus 5 ur in pol) v Puttapathyu/ Indija. Ne bi vedel, pa ravno berem njegovo knjigo avtorja, ki je bil večkrat pri njemu, pri mimohodih še sedel v prvih vrstah, pa so noter polni podatki pa še celo vedska astro natalna karta zanj, lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Č.v.e.k.a, Sai Baba ni rojen 17.11. ampak 23. 11. 1926 ob 5:06 AM(časovni pas....minus 5 ur in pol) v Puttapathyu/ Indija. Ne bi vedel, pa ravno berem njegovo knjigo avtorja, ki je bil večkrat pri njemu, pri mimohodih še sedel v prvih vrstah, pa so noter polni podatki pa še celo vedska astro natalna karta zanj, lep pozdrav Aha Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 jutri je. Pa lih ko matematiko pišemo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 o ti smola. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 12. maj 2005 koncno en normalen datum. me prav zanima, kaj bo dogajal.sam - men se je vse odstekan ze dons zgodil. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>o ti smola. hahahahahaa komi čakam jutr!!! odklop Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katu 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 bolj ko je temačen dan,bolj uživa.Ljubi deževno vreme,v času sonca bo imela nonstop na glavi slamnik ali klobuček in ko je na nekem panoju zagledala tisti ogromni slamnik,ki prekriva cel pano se je odločila ,da si kupi takega.Tudi za v hribe Na plažo gre v kasnih urah in seveda najraje plava ko se stemni.... Hej to sem pa izrezana jaz! Sem že mislila, da mene opravljate. Sicer pa je še par minut do 13. Bomo vidl kaj se bo lepega zgodilo. Sicer ne dam ne vem koliko na ta datum, ampak so se mi pa že dobre scene dogajale na petek 13. - izpit za avto je recimo eden od njih. Drugače sem pa slišala, da naj bi bila sobota 14. tudi neki posebnega (nekaj v tem stilu petek 13 - slabo, sobota 14 - dobro). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 malo pred pričetkom petka se mi je nagrmadilo kup stvari.Pa saj nimam 100 rok. Pa,da vidimo kakšen dan se bo dogodil na,tegale,13.in petek povrhu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>malo pred pričetkom petka se mi je nagrmadilo kup stvari.Pa saj nimam 100 rok. Pa,da vidimo kakšen dan se bo dogodil na,tegale,13.in petek povrhu Začela si dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. maj 2005 Prijavi Deli 12. maj 2005 Tale petek, se je dobr začel ja... hm grem mal spat da se bo dobr tud nadaljeval... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 meni pa je tok bad ko sem se tako zmantran zbudil Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.