Ksenia 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 ma takrat se bo šele začel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 31. avgust 2005 evo mas point! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Vsak konec je začetek nečesa novega! Pa smo spet pri 13. 2012 je menda inkovsko leto 13 in še nekaj ničl tu zadaj. Takrat se začne nov cikl njihovega štetja. Lp. vsem M (13. 2.) Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 13.2. ? Kot Robbie Williams. Dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 13.2. ...kot moja Sara... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>13.2. ? Kot Robbie Williams. Dobrodosla! Hvala! Tisto leto 13.2. ne najdem znanih osebnosti na LN. Je pa seštevek zadnjih dveh številk tudi 13. Lp. Myrjam (50+) Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 zanimivo... mene tud skoz in povsod spremlja tale trinajstica...na osebni - prvi dve cifrina pasosu - prvi dve cifri...Kot da bi narocila, ne mroes verjet! ce bi povedala dan, bi blo ze lazje resit tole tvojo 'uganko'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Ni petek, pa zato mogoče ne sodi v to temo (nedelja). Lp. Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 sem mislila da si 13 let starejša, pa mi zmanjka eno leto, če je moja rešitev pravila lahko pa da sem čito v meglo brcnila... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 če je 50+, potem je lahko samo letnik '49 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 pismo glej, tega pa tud pomislila nisem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 sestevek 13. hehe, Brihta Cocci. tale baba je tooooooolk brihtna! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 baba Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Dober večer punce! Sem malo starejša od vas, pa vseeno rada pobrskam po teh straneh. marsi kaj novega zvem in včasih se od srca nasmejim kakšnemu dobremu štosu. Pa hec na stran! Marsa tale LN je krasna stvar. Le tako naprej. !3 pa je res moje srečno število in si nisem mogla kaj, da se tu ne oglasim. Lp. vsem Myrjam Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Avtor Prijavi Deli 1. september 2005 13 smo zelo magnetne... nisem mislila (sam) za druge. pac pa... se najdemo med sabo... se lepi 13 na 13, skratka..tako da nic cudnega. a si vedla - LNF, datum rojstva? 1.3. ? * haha. x!xkonc koncev pa lohk pogledas cifro tele moje objavice (33.103). a ni schtraufenpacht!!!! **in ta doticna tema (ko sem jo odprla se na starem forumu, ta je ze 3. od tedaj), je imela cifro 444. (*tega nisem mogla planirat, ker je forum velik, velik forumov, nisem mogla... tolk racunat, da ne bodo vmes 3 druge teme odprte, recimo... al pa kaj tacga, tud CE BI bila pozorna na kake cifre... kera tema po vrsti in to, na to jasno sploh pomislila nisem... sam pol sem 1x opazila) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 petek trinajsti se bliža Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Hec, petek 13.,.....in moj starejši bo polnoleten,...hec! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 9. januar 2006 petek trinajsti se bliža Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Lansko leto jih je blo vsaj 22 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 12. januar 2006 Prijavi Deli 12. januar 2006 petek 13 je dan ženskega principa ... petek- dan venere, 13- št. menstrualnih ciklusov (luna) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Estrela 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Zame je 13. bil še vedno nesrečen.Zato se vozi s taksijem in evo tudi na glavo mi ni padlo nič tako kot že enkrat.Včeraj ni bil slab dan, ker sem si ceu dan govorila, da mora biti vse o.k., ker je 1+3=4 in je bilo vse na štiri, zaspala sem ob 4 h zjutraj Citiraj Zaboga !Kaj se res sanje uresničujejo ? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 14. januar 2006 Prijavi Deli 14. januar 2006 Na povem eno zanimivost, prvo lekcijo iz astrologije sem dobil na petek 13. to je bil dopisni tečaj in od tedaj se nisem več ločil od astrologije... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 js sm pa na petek 13. prezivela voznjo, ko se je bratec prvic po opravljeni glavni voznji vsedel za volan brez instruktorja (no, pod mojim strokovnim nadzorstvom ) porabu mi je ogromn benza pa niti na pijaco me ni pelu oz me je, sam sm morala js castit Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
B@BuR@ 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 Na petek 13. se mi še nič ni zgodilo, tak da lahko rečem, da je za mene srečn dan. Citiraj Vpij, slišali te bodo vsi daleč naokrog, šepetaj, slišali te bodo tisti zraven tebe, molči, slišal te bo prijatelj! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 15. januar 2006 zame so pa petki 13. bli zmeraj dobri Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.