coccinelle 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 ni blo v petek 13., ampak v soboto 14. - crknu komp :xx!: Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 js sm se pa dons odjavla od izpita ... če bi bil petek 13. se zihr ne bi Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 Na povem eno zanimivost, prvo lekcijo iz astrologije sem dobil na petek 13. to je bil dopisni tečaj in od tedaj se nisem več lotil od astrologije...heh, midva sva imela pa prvo predavanje o astrologiji 13.2., sam mensezdi da je bil cetrtek.vem da ni bil petek no, sam ni pa moglo bit da ne bi bla 13. sem pa mela prvo samostojno (samo likovno) razstavo v petek 13., pa se novembra. in to SLUCAJNO! smo se menil o septembru (kao jeseni), pol sem pa rekla ma dajmo kar v novembru, da bo moj asc na udaru (tedaj mam vedno kaj 'javnega' mal bolj, nekoc so me pa npr. izbrali za osebnost mesca in glih novembra), pa pravi frendica, sam mora bit petek (sam ne ker kao fora, 13., pac pa ker so mel sam ob petkih lohk take evente, otvoritve pa tak, pa pravim, ja saj itak mora bit petek, jaz pa zato, ker 13.ejjj!!! gledava in je bil petek. In sem jo imela. (*ta je tud zanimiva s ciframi, pa cerpav ni petek 13, bom vseen semle napisala, namrec svojo zadnjo razstavo pa sem imela 12.2.2002. saj drugac pa to ni , pac pa ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Calypso 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 Zame je to tud srečen dan... petek 13. , natančneje 13.5.2005 sem rodila hčerkico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 3. marec 2006 Prijavi Deli 3. marec 2006 danes sem sprejela težko odločitev s katero sem že nekaj mesecev odlašala.Nekak, po filingu, se mi je zdelo,da delam prav. LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 13.oktober 2006 - petek men se je dan dobro začel, kot ponavadi.... Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Danes luna upada v raku, ob 8.14 je bila v trigonu z uranom, kar povečuje našo intuitivnost, tter omogoča nova odkritja, presenečenja z novim preobratom. To ni slabo, a ne? Ob 13.59 uri je luna v trigonu z merkurjem, kar pomeni, da bodo čustva usklajena z razumom. Takrat povejte drugim kaj čutite, sigurno vas bodo lažje razumeli. Proti večeru, ob 17.59 boste verjetno čustveno preobčutljivi, kar ponavadi pripelje do nezadovoljstva, kajti luna bo v kvadratu z venero. Bodite pozorni zlasti raki, kozorogi, tehtnice in ovni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 men je pa petek 13. vedn pisan na kožo.....sploh vse 13. so mi http://www.cosgan.de/images/smilie/figuren/c035.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 V petek 13.oktobra 1307 leta je bil izdan ukaz za unicenje Vitezov Templarjev. Od takrat tudi izvira to prepricanje o nesrecnosti te kombinacije.Zanimivo je, da je letos vse tako kot pred 699 leti. Oktober + petek + 13. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Evo Highlander, ma človek se res vsak dan neki novga nauči,...res...nisem vedela, da je ta strah in trepet pred petkom 13-tega od takrat.Dobro lunca, da si opozorila, na določene napetosti - ko moj ljubi ovenček pride iz službe ves tečen bom že vedla kaj ga meče Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Dobro lunca, da si opozorila, na določene napetosti - ko moj ljubi ovenček pride iz službe ves tečen bom že vedla kaj ga meče x!x Hvala bogu, da aspekt drži par urc in mine, tudi druga dva precej omilita današnjo situacijo, zato kljub trinajstici ni slab dan, pa še sonček sije. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Seštevek številk današnjega datuma je tudi 13 Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
petraL 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 uuu lunca, tu kjer sem jaz (Lj) je megla za grozljivke snemat Meni sije sonček danes samo v srcu - na nebu ga še čakam. Res ne vem čemu pripisovati neko neg.energijo dnevu kot je danes, sm mela slabe dneve, pa ni bil ne petek niti 13-tega v mesecu..... Citiraj lp,Petra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Lunca thanks za opozorilo,.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Sama do zdej se nisem mela kakšnih problemov na dan, petek 13., prov nasprotno, do zdej se mi je na ta dan zgodilo vedno kaj posebnega, pozitivnega. Upam da se to ne bo zdej spremenilo...bom povedala ko bo konec dneva.Lep petek 13. vsem . Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 pizdarija je, che si muha enodnevnica...pa mash ceu lajf petek 13. zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Danes luna upada v raku, ob 8.14 je bila v trigonu z uranom, kar povečuje našo intuitivnost, tter omogoča nova odkritja, presenečenja z novim preobratom. To ni slabo, a ne? Ob 13.59 uri je luna v trigonu z merkurjem, kar pomeni, da bodo čustva usklajena z razumom. Takrat povejte drugim kaj čutite, sigurno vas bodo lažje razumeli. Proti večeru, ob 17.59 boste verjetno čustveno preobčutljivi, kar ponavadi pripelje do nezadovoljstva, kajti luna bo v kvadratu z venero. Bodite pozorni zlasti raki, kozorogi, tehtnice in ovni. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 hmmm ... današnji petek 13. ... sploh nisem spala, ker nisem imela časa, sem morala nekaj delati, dokončala, kot sem obljubila, zjutraj sem morala na faks na govorilne k profesorju za diplomo, sva se vse fajn zmenila, še nek prou super predlog mi je dal, prišla domov, morala do svoje zdravnice, a je imela danes ambulanto zaprto :xx!: , zdej bom šla do najboljše prijateljice in z njo preživela še nekaj zadnjih ur, ko je še tu ... seli se namreč k fantu ... , aja pa izvedela sem, da ne bom dobila pomoči pri nekem delu v času moje odsotnosti konec oktobra, čeprav mi je bila obljubljena ... hmmm ... no ja no ... zanimiv dan ... le kaj me še čaka Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Današnji petek... pač 13. / zame tak kot vsak dan ampak dneva še ni konec tako da, bom raje mal zamolčala do jutri sicer nič posebnega sej pravim, nikoli nič posebnega ne dogaja Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 joj, jst mam pa že ceu tedn čist drekast. danes je bla pa sam češnja na smetani... ponoč sm itak ful slabo spala-kr ene moraste sanje, pol mi je spodrsnal nin sm si skor kolk spahnala, pol se je na predavanjih en kreten pred mano usedu in se kr neki skos nazaj obraču pa se tko prtegnjen režu, pol je prfoks vrgu enim za mano k so čvekal kredo in seveda zadel mene... kt da bi drek nase vlekla.... ampak, slab zaćetek DOBER KONEC mal sm mogla pojamrat, upam da ne zamerte lep večer vsem Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
črna kava 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 joj, jst mam pa že ceu tedn čist drekast. danes je bla pa sam češnja na smetani... ponoč sm itak ful slabo spala-kr ene moraste sanje, pol mi je spodrsnal nin sm si skor kolk spahnala, pol se je na predavanjih en kreten pred mano usedu in se kr neki skos nazaj obraču pa se tko prtegnjen režu, pol je prfoks vrgu enim za mano k so čvekal kredo in seveda zadel mene... kt da bi drek nase vlekla.... ampak, slab zaćetek DOBER KONEC mal sm mogla pojamrat, upam da ne zamerte lep večer vsem haha kok sem se nasmejala tvojemu besedilu andromeda!! Sem tud jaz slabo spala in sem bla cel dan wiu wiu ....sem zdaj nadoknalda , mmmm je blo fajn! Danes sem celo odpovedala eno zadevo, ker sem res bla čist čuuuuudna čez dan! Ajaj ta 13. je vse pobrkal Citiraj PEOPLE ARE PEOPLE ANYWHERE YOU PUT THEM.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 hmmm ... k temle današnjemu petku trinajstemu lahko dodam še to, da mi računalnik danes non-stop šteka (miška) ... na nekatere naslove noče pošiljat maile čudno ... petek trinajsti je bil običajno zame super dan Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 čutim, da bo DOBER dan,lep in srčen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. april 2007 Prijavi Deli 13. april 2007 Dan kot vsak drugi. Joj, a veste, da bo jutri sobota štirinajstega?! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.