Skoči na vsebino

Petek 13.

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 275
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

js sm se pa dons odjavla od izpita ... če bi bil petek 13. se zihr ne bi x:Dx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Na povem eno zanimivost, prvo lekcijo iz astrologije sem dobil na petek 13. to je bil dopisni tečaj in od tedaj se nisem več lotil od astrologije...

heh, midva sva imela pa prvo predavanje o astrologiji 13.2., sam mensezdi da je bil cetrtek.

vem da ni bil petek no, sam ni pa moglo bit da ne bi bla 13.

sem pa mela prvo samostojno (samo likovno) razstavo v petek 13., pa se novembra. xDDx

in to SLUCAJNO! xyesx

smo se menil o septembru (kao jeseni), pol sem pa rekla ma dajmo kar v novembru, da bo moj asc na udaru (tedaj mam vedno kaj 'javnega' mal bolj, nekoc so me pa npr. izbrali za osebnost mesca in glih novembra), pa pravi frendica, sam mora bit petek (sam ne ker kao fora, 13., pac pa ker so mel sam ob petkih lohk take evente, otvoritve pa tak, pa pravim, ja saj itak mora bit petek, jaz pa zato, ker 13.

ejjj!!! gledava in je bil petek. xDDx x8Dx

In sem jo imela.

(*ta je tud zanimiva s ciframi, pa cerpav ni petek 13, bom vseen semle napisala, namrec svojo zadnjo razstavo pa sem imela 12.2.2002. :)

saj drugac pa to ni :), pac pa xrolleyesx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...
  • 7 months later...

:2src: Danes luna upada v raku, ob 8.14 je bila v trigonu z uranom, kar povečuje našo intuitivnost, tter omogoča nova odkritja, presenečenja z novim preobratom. To ni slabo, a ne? x;)x

Ob 13.59 uri je luna v trigonu z merkurjem, kar pomeni, da bodo čustva usklajena z razumom. Takrat povejte drugim kaj čutite, sigurno vas bodo lažje razumeli.

Proti večeru, ob 17.59 boste verjetno čustveno preobčutljivi, kar ponavadi pripelje do nezadovoljstva, kajti luna bo v kvadratu z venero. Bodite pozorni zlasti raki, kozorogi, tehtnice in ovni. x:)x

Evo Highlander, ma človek se res vsak dan neki novga nauči,...res...nisem vedela, da je ta strah in trepet pred petkom 13-tega od takrat.

Dobro lunca, da si opozorila, na določene napetosti - ko moj ljubi ovenček pride iz službe ves tečen bom že vedla kaj ga meče ;)

lp,

Petra

Dobro lunca, da si opozorila, na določene napetosti - ko moj ljubi ovenček pride iz službe ves tečen bom že vedla kaj ga meče ;)

:palec: x!x Hvala bogu, da aspekt drži par urc in mine, tudi druga dva precej omilita današnjo situacijo, zato kljub trinajstici ni slab dan, pa še sonček sije. xsrcx

uuu lunca, tu kjer sem jaz (Lj) je megla za grozljivke snemat ;)

Meni sije sonček danes samo v srcu - na nebu ga še čakam.

Res ne vem čemu pripisovati neko neg.energijo dnevu kot je danes, sm mela slabe dneve, pa ni bil ne petek niti 13-tega v mesecu.....

lp,

Petra

Lunca thanks za opozorilo,.... x;)x :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Sama do zdej se nisem mela kakšnih problemov na dan, petek 13., prov nasprotno, do zdej se mi je na ta dan zgodilo vedno kaj posebnega, pozitivnega. Upam da se to ne bo zdej spremenilo...bom povedala ko bo konec dneva.

Lep petek 13. vsem x;)x .

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

:2src: Danes luna upada v raku, ob 8.14 je bila v trigonu z uranom, kar povečuje našo intuitivnost, tter omogoča nova odkritja, presenečenja z novim preobratom. To ni slabo, a ne? x;)x

Ob 13.59 uri je luna v trigonu z merkurjem, kar pomeni, da bodo čustva usklajena z razumom. Takrat povejte drugim kaj čutite, sigurno vas bodo lažje razumeli.

Proti večeru, ob 17.59 boste verjetno čustveno preobčutljivi, kar ponavadi pripelje do nezadovoljstva, kajti luna bo v kvadratu z venero. Bodite pozorni zlasti raki, kozorogi, tehtnice in ovni. x:)x

hvala :palec:

hmmm ... današnji petek 13. ...

sploh nisem spala, ker nisem imela časa, sem morala nekaj delati, dokončala, kot sem obljubila, zjutraj sem morala na faks na govorilne k profesorju za diplomo, sva se vse fajn zmenila, še nek prou super predlog mi je dal, prišla domov, morala do svoje zdravnice, a je imela danes ambulanto zaprto :xx!: , zdej bom šla do najboljše prijateljice in z njo preživela še nekaj zadnjih ur, ko je še tu ... seli se namreč k fantu ... :C: , aja pa izvedela sem, da ne bom dobila pomoči pri nekem delu v času moje odsotnosti konec oktobra, čeprav mi je bila obljubljena :o|o: ... hmmm ... no ja no ... zanimiv dan ... le kaj me še čaka :inocent:

xsmx x:Dx

Današnji petek... pač 13. / zame tak kot vsak dan x:Dx ampak dneva še ni konec tako da, bom raje mal zamolčala do jutri x;)x sicer nič posebnega sej pravim, nikoli nič posebnega ne dogaja x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

joj, jst mam pa ž

e ceu tedn čist drekast. danes je bla pa sam češnja na smetani... ponoč sm itak ful slabo spala-kr ene moraste sanje, pol mi je spodrsnal nin sm si skor kolk spahnala, pol se je na predavanjih en kreten pred mano usedu in se kr neki skos nazaj obraču pa se tko prtegnjen režu, pol je prfoks vrgu enim za mano k so čvekal kredo in seveda zadel mene... kt da bi drek nase vlekla....

ampak, slab zaćetek DOBER KONEC x:Dx

mal sm mogla pojamrat, upam da ne zamerte x;)x

lep večer vsem x:Ix

"The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."

- C. G. Jung

joj, jst mam pa ž

e ceu tedn čist drekast. danes je bla pa sam češnja na smetani... ponoč sm itak ful slabo spala-kr ene moraste sanje, pol mi je spodrsnal nin sm si skor kolk spahnala, pol se je na predavanjih en kreten pred mano usedu in se kr neki skos nazaj obraču pa se tko prtegnjen režu, pol je prfoks vrgu enim za mano k so čvekal kredo in seveda zadel mene... kt da bi drek nase vlekla....

ampak, slab zaćetek DOBER KONEC x:Dx

mal sm mogla pojamrat, upam da ne zamerte x;)x

lep večer vsem x:Ix

x:Dx x:Dx x:Dx haha kok sem se nasmejala tvojemu besedilu andromeda!! Sem tud jaz slabo spala in sem bla cel dan wiu wiu :wacko: ....sem zdaj nadoknalda :sleeping: , mmmm je blo fajn! Danes sem celo odpovedala eno zadevo, ker sem res bla čist čuuuuudna čez dan! Ajaj ta 13. je vse pobrkal x:((x

PEOPLE ARE PEOPLE ANYWHERE YOU PUT THEM....

hmmm ... k temle današnjemu petku trinajstemu lahko dodam še to, da mi računalnik danes non-stop šteka (miška) ... na nekatere naslove noče pošiljat maile :o|o: čudno ... petek trinajsti je bil običajno zame super dan :inocent: x:Dx x:Dx x:Dx

• 5 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...