Mateja 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 strelka - včeraj je bilo vse OK, kajne Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rika 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Petek 13. je bil čisto v redu. Ko sem prebrala, da je luna v strelcu mi je bilo čisto fajn, čeprav je bila neznosna vročina in tudi ogromno dela sem imela v službi, vendar sem prihodnji teden prosta in moje dobre volje ničesar ni moglo zmotiti. Citiraj Rika Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Mateja JA, ful sem bila ponosna na svojo hči, tudi ona se je imela super. Vi ste tudi zaključili? Mislim, ste imeli valeto? Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Petek 13...hvala Bogu...za nami je... Kako neumno je...gledati včerajšnji dan z današnje perspektive... :xx!: Se sam uprašam...kaj pa mi je bilo :xx!: Astraou, astra1 , zgledas kot nevtronska zvezda, nič se ne boj!!!!!! enostavno si višja rasa!!!! Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 14. junij 2003 Prijavi Deli 14. junij 2003 Lepo to slišat, strelka!Pri nas je praksa, da imamo valeto v četrtek, se pravi, en dan pred podelitvijo spričeval... se kar obnese to na valeti je bilo predvsem vroooočččeee (telovadnica, razbeljena do daske)... sicer pa, tako.. vsako leto imam malo težav s tem poslavljanjem... neke vezi se le vzpostavijo. Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Kljuka...kdaj pa so bile zvezde s tega sveta.... Zvezdice...visoko...nobene rase...nad vsemi .... ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. junij 2003 Prijavi Deli 15. junij 2003 Ta petek 13. je bil zame ful ok in sploh in ah ok dan. Res. Vse je teklo kot namazano. Vse možno smo rešili, vse možno naredili in še več. Nekaj dobrih potez naredila. Nekaj dogovorov sklenili. Sicer pa ni čudno. Bil je v strelcu..se pa itak ve. No, mogoče me je malo dajal pritisk in potem utrujenost zvečer. Kar pa ni čudno, pri tistem norem tempu. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 jaz sem imela pa ful lep petek, me je kar zaganjalo od energije in z kolegico sva 2 uri čvekali po telefonu in mi je mal šlogala, he he he. kdaj bo spet petek 13? KOMAJ ČAKAM Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Februarja 2004 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Mene se še vedno drži......... res je da se od petka nisem javil na forumu, pa se sedaj, da vam povem, da sem tu in da sem živ in da je vse OK Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Februarja 2004 KAJ, ŠELE :xx!: Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 Ma...sej, ko zdej gledam nazaj...sprejela pomembno odločitev...v petek, 13. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 bemu astra mora bit pa huda odlochiteu,de jo tkole hvalsh na LNF-ju je en pasiuc Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 je en pasiucHm...pomen, da maš raj da oni tebe j...o, kokr ti njih.... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 pomen, de sm indifirenten do dogajanja itaq jebe druge, zato pa je Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 pomen, de sm indifirenten do dogajanja a dej? trzaš sam na Tito/partija/splav/izbrisani/...>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> pa name Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. junij 2003 Prijavi Deli 16. junij 2003 nate....pa na obrite-neobrite.... aja pa na Dickamicka....hehe pa nekoch sm na vilo, dokler je ni odpihnal ena -ova trzavica vse tole Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 aakhut veliki potrzavski Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 13 petek je bila ena najtežjih preizkušenj v mojem življenju. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 Volki, in? se je dobr izšlo zate? Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 17. junij 2003 Petek 13.?Skoda, da ni vec tega... Sicer pa - kadar je, je kul...Pa ceprav prekle letijo z neba... Saj je kul...Mal exotike mora bit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 17. junij 2003 Prijavi Deli 17. junij 2003 mal...glih prou Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 V PETem razredu, na PETek 13. okoli 13. ure me je na šolskem izletu s kolesi zbil traktor na neki poljski poti. Šofer tega traktorja pozna mojo mami in ji je takrat povedal, da je dan pred tem dal popraviti bremze. Baje da je manjkalo zelo malo, da mi ni peljal čez glavo! KAJ JE TO, SREČA ALI NESREČA. ALI SREČA V NESREČI! GRHHHHHHHHHHHH, BOJIM SE PETKOV Z DATUMOM 13. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Petek 13. folk, če vas zanima zakaj nekaj dni nisem pisal, no računalnik se mi je skuril na petek 13-ega hehe no ja samo ram, ampak 20k stroškov je vseeno zraven... primejdunej, ja hehe sicer pa v mojem stilu (13 petek je srečni zame vedno) je bilo vse v garanciji... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.