Skoči na vsebino

Petek 13.

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 275
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Ni tko hudo. Znane finte: zahrbtno igranje, ritolizništvo, spodnašanje itd. Je tu mač. Ker sem jaz za fair play in čiste odnose, niso pa vsi.

Bo treba začet po škorpijonsko ala za menoj ne raste niti trava. Pa me še niso spravili tako daleč. Samo ko me pa bodo...

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

Ste mi dali idejo, za mojo drugo skladbo/pesmico, hehe naslov bo petek 13... hja bo to dobro ja... sedaj si morem zmislit le še besedilo in glasbo, ampak to ne bo problem... hehe mislim ej Če ni petek 13 naj dan v letu, primejdunej da je bilo več filmov posnetih ki se dogajajo na petek 13. kot pa na novo leto, čeprav priznam da je božič bolj popularen, je zagotovo več grozljivk za petek... hehe tako da mi tale petek, nekam tako čudno diši, predvsem ker se mi sicer dogajajo zanimive reči, večinoma dobre... heh ampak med njimi so tudi slabe, hm morda ima kaj zveze to s tem, da je bilo večino mojih najuspešnejših tekmovanj v petek 13. marca, in aprila, hm ja potem pa še eno je bilo celo maja, se mi zdi da je bila sobota 14. hehe nevem kaj je s takim tednom ki nosi p.13, kar me spomni "Assault on Precinct 13" dober film, klasika, hehe by Carpenter, nevem kaj je s to številko 13, ki jo petek tako obogati, morda je vse skupaj 13 + 5 in dobiš vn 18, kar je 9 konec cikla, hehe v bistvu je to neka taka kombinacija, precej močna zgleda, ma kdo kakšno misel na tole zadnjo... 13+5?
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

• 5 months later...
  • 1 month later...
Danes lep, malo mrzel dan....pa zelo ljubezniv dan x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Meni je tale petek, kot tudi vsi petki in vsi petki 13, dbest. :palec:

Sem se celo zjutraj spomnila in si zamenjala verizico (sem dala dol iz belega zlata brez obeska in si dala srebrno z obeskom trinajstice, ki mi ga je nekoc dal Free. xsrcx Ful mi pase. x;)x)...

Ker je letos prestopno, moj r.d. ne bo padel na 13. (sicer vedno pade na enak dan, ker ima F 28 dni)

(*ko pa sem se rodila, pa je bilo tudi prestopmo, tedaj pa februarja ni bil 13., pac pa petek 14).

Meni je pa 13 vizualno itak najpopolnejsa stevilka (sem po mojem ze omenila v tej temi kje na zacetku).

Petek pa dbest dan. Itak. :palec: xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Nikoli nisem imela slabega občutka pred petkom 13.

petek 13. - na ta dan sem naredila izpit za avto.

aja, sicer takrat ni bil petek,

ampak danes na petek 13. moja stara starša praznujeta obletnico poroke; 49. že- torej 13. ni tako slab dan.

k.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...