pokowc 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 kako tole gor nalimaš? Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 pljunesh, pa prlimash Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 jah plunem glih ne, ampak mau testiram, sej veš. rata mi, ker sm vztrajen zabijem k murem, sej veš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. junij 2003 Prijavi Deli 18. junij 2003 Petek 13, po eni strani tko lušten dan. Po službi prijatlji in kavarna. Je bilo treba.V službi povedali zelo slabo novico. Ampak sem slutila! Še ne povedala naprej. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 pa tud če si dobila odpoved,...pa kaj Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Ni tko hudo. Znane finte: zahrbtno igranje, ritolizništvo, spodnašanje itd. Je tu mač. Ker sem jaz za fair play in čiste odnose, niso pa vsi.Bo treba začet po škorpijonsko ala za menoj ne raste niti trava. Pa me še niso spravili tako daleč. Samo ko me pa bodo... MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 prej povej.... de vrshake potrgam Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. junij 2003 Avtor Prijavi Deli 19. junij 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. junij 2003 Prijavi Deli 19. junij 2003 Ste mi dali idejo, za mojo drugo skladbo/pesmico, hehe naslov bo petek 13... hja bo to dobro ja... sedaj si morem zmislit le še besedilo in glasbo, ampak to ne bo problem... hehe mislim ej Če ni petek 13 naj dan v letu, primejdunej da je bilo več filmov posnetih ki se dogajajo na petek 13. kot pa na novo leto, čeprav priznam da je božič bolj popularen, je zagotovo več grozljivk za petek... hehe tako da mi tale petek, nekam tako čudno diši, predvsem ker se mi sicer dogajajo zanimive reči, večinoma dobre... heh ampak med njimi so tudi slabe, hm morda ima kaj zveze to s tem, da je bilo večino mojih najuspešnejših tekmovanj v petek 13. marca, in aprila, hm ja potem pa še eno je bilo celo maja, se mi zdi da je bila sobota 14. hehe nevem kaj je s takim tednom ki nosi p.13, kar me spomni "Assault on Precinct 13" dober film, klasika, hehe by Carpenter, nevem kaj je s to številko 13, ki jo petek tako obogati, morda je vse skupaj 13 + 5 in dobiš vn 18, kar je 9 konec cikla, hehe v bistvu je to neka taka kombinacija, precej močna zgleda, ma kdo kakšno misel na tole zadnjo... 13+5? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Avtor Prijavi Deli 15. december 2003 O Boris Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 O Marsa Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DAN 16. december 2003 Prijavi Deli 16. december 2003 Ne jaz ne vrjamem. Meni mi je številka 13 kar simpatična, petek pa sploh.Ne vem od kod to, da je ta dan "nevaren"?. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Pa smo dočakali še en Petek 13. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Čist kul dan...(upam)... Zame nekaj posebnega..ker moj ...praznuje...jaz pa čist raznežena, ker se spominjam 13....petnajst let nazaj... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Danes lep, malo mrzel dan....pa zelo ljubezniv dan Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Saj je res lep in ljubezniv, ampak popoldan pride luna v drugo znamenje, no bomo videli, če bo še tako naprej Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Mah....zame je petek 13......tak kot vsak drug petek .....super dan ......drugačen le po tem, da je velik govora o..........petek 13-em Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Meni je tale petek, kot tudi vsi petki in vsi petki 13, dbest. Sem se celo zjutraj spomnila in si zamenjala verizico (sem dala dol iz belega zlata brez obeska in si dala srebrno z obeskom trinajstice, ki mi ga je nekoc dal Free. Ful mi pase. )...Ker je letos prestopno, moj r.d. ne bo padel na 13. (sicer vedno pade na enak dan, ker ima F 28 dni) (*ko pa sem se rodila, pa je bilo tudi prestopmo, tedaj pa februarja ni bil 13., pac pa petek 14). Meni je pa 13 vizualno itak najpopolnejsa stevilka (sem po mojem ze omenila v tej temi kje na zacetku).Petek pa dbest dan. Itak. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Meni je petek 13 vedno srečen dan. Tudi tisto, kar gre ponavadi narobe, se ta dan srečno konča. Tako se ga tudi vedno veselim. Petek pa mi je že itak najljubši dan v tednu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Sonce - Pa kok ti pase ikonca!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Nikoli nisem imela slabega občutka pred petkom 13.petek 13. - na ta dan sem naredila izpit za avto. aja, sicer takrat ni bil petek,ampak danes na petek 13. moja stara starša praznujeta obletnico poroke; 49. že- torej 13. ni tako slab dan. k. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.