Tjazy 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Petek.. je iluzija13 sti dan.. je iluzija.Vedno je ZDAJ! Lep ZDAJ! Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 O, Tjazy, si padel vmes (seveda, imas prav), hotela pa sem napisati se nekaj... Spomnila sem se, da sva imela na danasnji dan, tocno pred 12 leti, prvo astrolosko predavanje (Happy New Age, KUD F.P., 13.2.92').Samo mislim, da je bil cetrtek (vsekakor sem ziher, da ni bil petek).Bila sem v visoki nosecnosti (kot se je izkazalo), sicer pa 'se skoraj dva meseca' do roka. Rodila pa sem ze cez slab mesec po temle, tako je ze Tim z mano tedaj predaval. Sem pa tako drugic v zivljenju bila v lj porodnisnici na petek, 13. marca (ker sem v nedeljo, 8. marca rodila).Ma, ne, kakorkoli pomislim, chekiram - ful imam opraviti s trinajsticami. Hecno pa je, da ima moj sin ful opraviti z njimi - v vrtcu je imel 3 (!!) vrstnike 13. (dva od teh sta bila celo brata, oba rojena 13. - eden lunija in drugi avgusta)), ima sosolko rojeno na isti dan kot jaz, pa se eno trinajstico v razredu.Njegov prijateljcek (tu stanujemo komaj dve leti, si je nasel zdaj tu dva - eden je Sco in drugi Rak - slednji pa je spet rojen 13.7.)... Tako da, jaz sem sklenila, da imajo trinajstice medsebojni magnetizem oz. da se 'lepijo' druga na drugo...Kar pa sede tudi njeni energiji (Uran/Pluton - magnetizem)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonce 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Marsa, thanks. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Sem Drago rojen 13. 02. na Nedeljo in do sedaj nisem imel nobenih problemov z trinajstim celo smatram da mi je 13-ka srečna številka:1.rojen 132.zelo pomemben ispit sem dal skozi 13-ga na Petek3.srečno poročen ? 13-ga4.položil vozniški izpit 13-gaZaenkrat je to vse in lep pozdrav vsem. DRAGO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Vse najboljše drago1 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Mick, tole pa ne bo za tule, saj ob petkih 13 ob 13h je stuacija najtežja ali najuspešnejša... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 No....torej naj bo dragu1.....najuspešnejša Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 dans mi je prav lepo - petek 13. je prav fin dan Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
drago1 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 SE ZAHVALJUJEM TEBI MICK IN VSEM KATERI MI ŽELIJO VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN 13. 02. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 no way? hm men se zdi tale petek trinajstega, mal sux, kje ste pa ze vidli, petek trinajstga v februarju.... to more bit aprila, al pa maja, takrat je najboljši petek trinajstga.... mrbit, oktober november, pa december, tud bi šlo, sam zdejle februarja, to se ne bo dobro končalo, za astronavte... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 13. februar 2004 Sem Drago rojen 13. 02. na Nedeljo in do sedaj nisem imel nobenih problemov z trinajstim celo smatram da mi je 13-ka srečna številka:1.rojen 132.zelo pomemben ispit sem dal skozi 13-ga na Petek3.srečno poročen ? 13-ga4.položil vozniški izpit 13-gaZaenkrat je to vse in lep pozdrav vsem. DRAGO Zivjo Drago, vse najboljse! Kot pa nekako sumim, pa morda nisi videl, da imamo temo cestitke - in imas tudi tam par voscil...Ker si ocitno podal datum rojstva ob vpisu na forum (saj v glavnem je ravno zato ta moznost).... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Zame še vedno takšen fajn dan, kot sem zjutraj predvideval, ampak ko poslušam poročila, pa žal le ni bil tak kul dan....eden padel 20 globoko tam pri MS, tam na Ravnah tudi ena smrtna delovna nesreča, v LJ ustreljen 31-letnik...vse pa sigurno nisem zasledil....da ne bo pomoto, vse se je zgodilo v majhni Sloveniji, previdnost ni odveč....pa lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 meni tud dans petek, 13. ni delal blemov............edino med dvema gim se ne morm odločit.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Normalno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Drago,vse najboljše xrosex xrosex xrosex A petek 13?Boljši kot četrtek 12. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 A petek 13?Boljši kot četrtek 12. vsekakor ...................pa še počitnice so tu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Petek 13. ...stevilo 13 je moja srecna stevilka, najlepsa st. (meni osebno) pa je st.6 ....zakaj - pojma nimam... Torej, ce je petek in poleg tega se 13-i, po moznosti pa se placilni dan... ja clovek se pa res nima kej prtozvat ;-) Sicer pa menim, da sem vrazeverje prerasla.... torej uzivam v vsakem dnevu, spim v sobi st. 13, tudi na stolu st. 13 sedim in se ne bojim, da mi bo na glavo lustr padu :-))) mistiMisti Si kdaj pomislila na tole 13 = = 1 + 3 = 4 10 - 4 = 6 Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Vojko... a ves da sploh nisem opazila, da si vmes postnil... Ja, saj - jasno, da imas s trinajsticami... Saj kako sva se pa midva spoznala??? A ni mega? Marsa Pa se res ne spomnim. A je bilo takrat 13-tega? lp, Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 ... da ne govorim o kombinaciji 962 nekaj ali v obratnem vrstnem redu - vsekakor je ta tema imela (9zq) na starem forumu tako cifro kot tvoja. Ampak - TALE (doticna) je bila pa 444.A si mors mislit? x!xJa Marsa, res je Pa ti še nekaj povem, Tudi sedanji forum ima moje "številke" - kar dobro poglej "php?s=6c2a9d" - kajti moje številke so 6 2 9. Vojko Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 adam in eva sta bila v petek izgnana1+3=4 ( neugodne vibracije) (tv dnevnik) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Včeraj je bil super dan, glede na današnjega, ko je v roku pol ure povozilo sosedovo psičko in mačka je doma prevrnila lonec v katerem je bila roža. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. februar 2004 Prijavi Deli 14. februar 2004 Petka 13 je konec, minil mirno . Srečala pa sem mnogo freakov v glavnem je bil zelo zanimiv dan. Obožujem petke 13!!!!! Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanit 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 petek, 13. avgust 2004 vstop saturna v asc. (v raku) nekoga, ki mi je zelo drag... KATASTROFA!! koraka naprej, za njim pa sama trupla... sam pa v hudi stiski, napačna odločanja, popolna sprememba osebnosti (ni samo petek, 13... kriv.. to se ve..) le kot kuriozum bodite dobro! Citiraj Actas: carpe diem, quam minimum credula postero(Horac: Odes, I, 11) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 Kaj mu je šele delal Saturn po 12. hiši, strahovi in podobno, marsikdo ne zdrži tega pritiska. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.