Skoči na vsebino

Petek 13.

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 275
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ojla

že,ko je v 12. je treba vse pospravit in se pripravit na prihod v prvo hišo ,posebej na ascendent. Drugače...ojoj x:o)x

Če to veš in nič ne storiš je samo še slabše.

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Deli na socialnih omrežjih

borism

.. kdaj pa je imel saturna v 12. hiši?

kam naj to pogledam?

vem le, da ga ima v natalnem v 5. hiši.. ne vem pa niti, kako je aspektiran...

bodite dobro..

t.

Actas: carpe diem, quam minimum credula postero

(Horac: Odes, I, 11)

Tanit, Saturn je bil v 12. natancno do trenutka, ko je prisel na Asc. Torej obdobje 'prej' je bil v 12.

Hise predstavljajo tudi krozno gibanje, cikle, in 12. predstavlja naso notranjost, 1. pa naso zunanjost.

Prej so se denimo strahovi manifestirali v podzavesti; slutnje, more... vendar se ni prislo do 'gladine', s prihodom v prvo (ko precka ascendent), pa postane vse skupaj bolj vidno.

kot pravi Oona, v bistvu tudi kar si sejal, to bos zel... :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 3 months later...

sicer ni petek, je pa 13., pa mal osvezujem...

me je Silver v temi Duhovnost spomnil na tele cifrce, urane in plutone in percivale lowelle in dane delany in one igralke iz dosjejev x in hugote wolfe (se mi zdi)... in druge.

13 je najlepsa cifra.

Vsebuje spicastost in okroglost. skupaj dasta cifri crko B. :)

Azteki so pripisovali poseben pomen, v krscanstvu pa ni zazelena (13. zadnja vecerja itd.).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

o, pih, saj res, thanx Stanka! x:Xx :palec:

(*spet mal okol, sem te vsakic vesela, sploh pa v tehle kombinacijah x;)x xDDx) :palec: x:Xx

Picasso

[

Samo vseeno se bom na vlaku usedla v zadnji vagon, za vsak slučaj. x:)x

Rajši ne. Leta 84 sem bil na vlaku v Divači, ko je sesulo zadnji vagon. Srečno :8):

Reges subjacent legibus stellarum - kralji so podrejeni vladavini zvezd!

<{POST_SNAPBACK}>Rajši ne. Leta 84 sem bil na vlaku v Divači, ko je sesulo zadnji vagon. Srečno :8):

tegale se pa spomnem in to zelo dobro :V:

samo takrat ni bil petek 13, bilo je v juliju na soboto

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>tegale se pa spomnem in to zelo dobro  :V:

samo takrat ni bil petek 13, bilo je v juliju na soboto

tisto leto je bil petek 13ga aprila ;) tko da ... julija ni mogu bit..

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

enkrat je bila shtala na moj r.d. v Kolizeju (hisna stevilka sicer 13), kar je morda 130 metrov oddaljeno tako od mojega stalnega kot tudi tedaj zacasnega bivalisca (torej Kolizej je tedaj bil ravno na sredini med plejsom, kjer sem tedaj zivela, in mojim domom - kjer je mat).

In medtem ko smo pri meni imeli zur do daske, so tam shopali resilci in gasilci.

... to pa ni bila edina povezava z mojim r.d. in kolizejskim dogodkom... a ne morem o tem govort... sem si pa zapomnila tole... mozno da je bil clo petek... gotovo pa je bil 13. marc.

In 1x je bil na moj r.d. petek, pa se mrk. :)

Picasso

vem da je tema petek 13 - vendar jo zastavljamo splosneje...

Pa bi sam to omenila, da sem opazila, da je kar precej forumovcev rojenih 13. x8Dx

(in dobro, ce zanemarimo, da sem jaz 13, recimo, je pa tud forum - LNF - ker je namrec 1.3. :vragec: no kar pa itak ni nakljucje... xDDx)...

tko da... zanimiv...

tko kot tud voda nekak prevladuje tu. dost logisch, pravzaprav...

(*tule ne jemljem v kalkulacijo sam sonca*)

Picasso

Meni pa je kao normalen dan. Mogoče bolj za mojo mamo ona je bolj vraževerna.

Pa to je tko, če misliš da se ti bo kej hudega na ta dan zgodilo se ti 99% bo, če misliš da je to tko, pa se ti nebo :D x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Meni pa je kao normalen dan. Mogoče bolj za mojo mamo ona je bolj vraževerna.

Ja, saj, pri nas je blo tud tko.... Moja mama JE vrazeverna. x:o)x

Mislim pa da tud one mame, ki niso niti najmanj vrazeverne, ne bi ostale cist 100% hladne, ce bi rodile svojga bejbija na petek 13. nekak....

Okrog mene je ogromno trinajstic, res ful... dve sosolki... itd. (saj sem ze 1000x govorila vse to)... zelo zelo zelo malo pa petkov 13. Mislim da sam ene dva poznam.

Eno sem nekoc spoznala, pravi petek 13 da je, lev, jaz vprasam kolk je stara, tolk, doma chekiram (ker se mi ni zdela lev, pa me je zanimal, kje ima ostale planete), in preseneceno ugotovim, da tisto leto 13.8. ni petek, niti 4 leta gor pa dol ne. :P

Tko da - ocitno je to tud... 'in', 'fensi' itd. celo, ce si folk zmisljuje tkole..,.

Picasso

ja, odm mojega sošolca sestra je rodila froca na petek 13. in je baje imel raka :V:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

ja, zal ima kdo v lajfu tud raka... :V:

no jaz ga se nimam. x:o)x

Picasso

aja behy ti ki si zadnje cajte se v karte ufural - kaj pa na to pravis, da je moja prva karta (po imenu in priimku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - osebna linija - in torej ne po datumu rojstva) 13 - in je to ravno smrt, ki predstavlja ravno sco, ki imam mocnega??? a ni odstek?

In prva cifra tako na moji osebni kot na vozniski je 13. xyesx

so vidli tud nekateri forumovci, da ne boste mislili, da nakladam.

zdaj pa naj kdo rece, da je to nakljucje.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec:  :palec: Al pa se je preceč vživela v vso situacijo in je petek kar padel zraven. x;)x  x;)x

x:o)x Zgleda. x:Dx x;)x

Hoj, Lunca, tebe pa BLAZNO cajta nisem vidla, me veseli, ko si okol! x:Xx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...